photographos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2025
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Φίλε αυτή ήταν 21 το 1999elenidimouu (21χρονων)![]()
Φίλε αυτή ήταν 21 το 1999elenidimouu (21χρονων)![]()
21 είναι στη φωτογραφία. Απλά δεν έχει βγει καλά!Φίλε αυτή ήταν 21 το 1999
Καλό concept ομωςΦίλε αυτή ήταν 21 το 1999
εκανα insta μονο και μονο για την βλέπω , δεν βαζει και αντρικα στο μαγαζι της να γινει λαϊκο προσκυνημαGlow fashion![]()
τραβέλι του κερατά
Ας σταματήσουν να της σκάνε λεφτά να δεις για πότε θα το γυρίσειΑυτή τόσα χρόνια βγάζει φράγκα χωρίς να δείχνει ουσιαστικά τίποτα πέρα από τις προφανής αυτές φώτος που είναι hot αλλά soft και όχι γυμνό.Απορώ πως ακόμα την χρηματοδοτούν μιας και δεν πάει στο επόμενο level
σε ποιο?? στο s e e ek i n g ??ειχε προφιλ σε ενα γνωστο site για sugardaddy... αν ηταν δικο της βεβαια.. μαλλον δικο της γιατι ελεγε verified...
elenidimouu (21χρονων)![]()
Για πες...Χριστινα Μπομπα φετος στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ εδινε ρεσιταλ....
Για γερο παιχνιδι και ξεκολιασμα.
Κανονικά θα έπρεπε να χρηματοδοτούμε μόνο τα κορίτσια που έχουν τα αρχιδια να ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα που όλοι αγαπάμε. Το να πληρώνουμε για να μας δείξει η κάθε μία άσχετη βυζάκια και μπουτακια, λες και είμαστε στο 1900 και είναι δύσκολο να δεις τέτοια σημεία του σώματος, είναι αστείο. Αλλά καλά χαϊβανια είμαστε κι εμείς οι άνδρες...
όνομα;
Συμφωνώ 100%Πολύ καλά τα λες, εγώ δεν έχω δώσει πότε φράγκο για onlyfans και κάτι τέτοια. Να ήτανε κάποια διάσημη και να έκανε onlyfans με γυμνά σε λογικές τιμές να πώ οκ. Για τυπικό υλικό από ανώνυμες που υπάρχει άφθονο στο instagram και γενικά στο internet δεν καταλαβαίνω γιατί πληρώνουν κάποιοι.
Πραγματικά δεν θα έδινα φράγκο δεν αξίζειΠολύ καλά τα λες, εγώ δεν έχω δώσει πότε φράγκο για onlyfans και κάτι τέτοια. Να ήτανε κάποια διάσημη και να έκανε onlyfans με γυμνά σε λογικές τιμές να πώ οκ. Για τυπικό υλικό από ανώνυμες που υπάρχει άφθονο στο instagram και γενικά στο internet δεν καταλαβαίνω γιατί πληρώνουν κάποιοι.
Καμία ότι να ναι θα είναι![]()
@julie_masaz on Instagram
2,858 likes, 0 comments - julie_masaz on September 1, 2025www.instagram.com
Τι έχουμε εδώ;