chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 5.460
- Πόντοι
- 3.066
Απόλυτη μουνάρα μετά από 100,000 πλαστικέςΓια παμε λιγο Χριστιναρα στην απόλυτη μουναρα , για παμε λιγο στο μπρουμιτα .....
Ετοιμάζεται για να βγει στην δουλειά και αυτή.....Ουκρανακι που ζει Ελλάδα, απίστευτη ρώγα
βίζιτα....
Παρόλο ότι δείχνει πολύ δυνατό στην εμφάνιση, πιστεύω ότι αυτή και κάποιες άλλες που είναι μαζί της, παρέα σστο νησί των ανέμων, είναι αστερίες στο κρεβάτι.Για παμε λιγο Χριστιναρα στην απόλυτη μουναρα , για παμε λιγο στο μπρουμιτα .....
Από τα καλύτερα μουνια του ινστακραμGeopar75p μιλφαρα
Κολλητή της Geo75parMilf vickykatrana![]()
αυτη ηταν αντρας στην προηγουμενη ζωη της η στην τωρινη?
μεση γυφτοβουλγαρα γκομενα....
Ω ρε φίλε. Αλλάζει και σταθμό αυτήΚαι η καλύτερη milfara - έρωτας πραγματικός
πολλοι δικαζουμε εδω μεσα αλλα οκ τι να πεις... καποιες γκομενες εχουν μπει 150 φορες ( ενω τα προφιλ ειναι ανοιχτα και απλα παπαγαλιζουν ολοι οτι δουν στο ινστα λες και οι αλλοι τυφλοι ειναι )@ kachaplias
Δικασες πρωινιατικα![]()
Άμα την δείς αβαφη θα τρέξεις. Τέτοιες θείες δεν τις προσέχεις ούτε στο πασχαλινό τραπέζι.Από τα καλύτερα μουνια του ινστακραμ
σκεψου τωρα αυτος να σου γραψει κριτικη για γκομενα!!!Άμα την δείς αβαφη θα τρέξεις. Τέτοιες θείες δεν τις προσέχεις ούτε στο πασχαλινό τραπέζι.
Τόσα λουλούδια υπάρχουν αυτός χύνει για την θεία Γεωργία...σκεψου τωρα αυτος να σου γραψει κριτικη για γκομενα!!!
αυτος με τετοια γουστα γαμαει και τα χυμενα πατωματα στη φυλης...
Λογικό... εγώ μιλάω για τον αέρα της..τη φωνή της και την θηλυκότητα της...το ότι είναι σκυλί αβαφη το καταλαβαίνω.... όπως οι περισσότερες στα σοσιαλΆμα την δείς αβαφη θα τρέξεις. Τέτοιες θείες δεν τις προσέχεις ούτε στο πασχαλινό τραπέζι.
Όχι φίλε. Δεν μου αρέσει. Δεν θα αφιερωνα ούτε μλκια για την θεία Γεωργία.Λογικό... εγώ μιλάω για τον αέρα της..τη φωνή της και την θηλυκότητα της...το ότι είναι σκυλί αβαφη το καταλαβαίνω.... όπως οι περισσότερες στα σοσιαλ
Εσύ την είδες δηλαδή;
Φίλε γούστα είναι αυτά.... μπορεί κι εμένα να μη μου αρέσουν αυτές που χύνεις εσύΌχι φίλε. Δεν μου αρέσει. Δεν θα αφιερωνα ούτε μλκια για την θεία Γεωργία.
Πω ρε φίλε, πραγματικά είμαι πολύ μεγάλος για να απαντώ στα κλασικά «ξερεισποιοςειμαιεγωκαιτιεχωγαμησει/δενξερετεαπογυναικεσελατενασασμαθω μηνύματα, δεν βαριέσαι ; Πόσο χρονών είσαι 5 ; Εντάξει μόνο εσύ ξέρεις με ποιες να την παίξεις και εμείς είμαστε κανίβαλοι από σπηλιές, χάρηκες τώρα ; Τελείωσαν οι διακοπές σου στην Σαλαμίνα και γύρισες με νεύρα στη νευραλγική θέση σου στο ΙΚΑ των κατω σεκλανων;μεση γυφτοβουλγαρα γκομενα....
δηλαδη οκ αν φαινεται στην φωτο ωραια πρεπει να ειναι ωραια. στο βιντεο ομως που παραθετεις η διαφορα φαινεται και στις γωνιες και στα ματια...
ποτε θα σταματησετε να ανεβαζετε ΦΙΛΤΡΑ και θα βαλετε κανενα σοβαρο μουνι δε ξερω...