You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
UnknownMember
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2023
- Like
- 546
- Πόντοι
- 80
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.018
- Πόντοι
- 3.820
Ειρήνη?Για τους παλιους γνωστες εδω μεσα
Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.017
- Πόντοι
- 5.896
Για αυτο ο βερπιτς δε βλεποταν.Αυτή δεν είχε κάνει τη ζωή του Βέρμπιτς ποδήλατο; Φαίνεται πάντως ότι είναι για τα πιο άγρια ξεσκίσματα.
Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.017
- Πόντοι
- 5.896
Για πολυ πουτσα η ξεκωλιαρα
Την έχω δει από κοντά στο Βόλο. Πολύ αδύνατη και πολυ βαμμένη. Εννοείται έμπαινα, αλλά δεν είναι τόσο δυνατή από κοντά.Vicky katrana
Φωτιά
Petrossteph1999!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2025
- Like
- 1.101
- Πόντοι
- 200
Milf vicky_liatsou
Είναι το άγχος του γήρατος και η αυαταρέσκεια.Την έχω δει από κοντά στο Βόλο. Πολύ αδύνατη και πολυ βαμμένη. Εννοείται έμπαινα, αλλά δεν είναι τόσο δυνατή από κοντά.
Αυτού του στυλ οι γυναίκες τρέμουν να πάρουν γραμμάριο, γι'αυτό είναι συνέχεια γυμναστήριο και παστώνουν τη μούρη τους με ό,τι θεραπέια και make up υπάρχει προσπαθώντας να κοροϊδέψουν τον εαυτο τους βασικά.
Ομολογουμένως, αν δεν φόραγε τα μικροσκοπικά bikini επιδεικνύοντας τις ψεύτικες τορπίλες δεν θα μας(βάζω κι εμένα μέσα) την προσοχή.
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 25
- Like
- 3.420
- Πόντοι
- 1.436
Τόσα πολλά βγάζει κ αυτή από το ονλυ που δεν το γυρνάει στη βίζιτα ;; Τι να πω…..
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.241
- Πόντοι
- 206
Μπορούμε να γαμησουμε την Ρίζου?
UnknownMember
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2023
- Like
- 546
- Πόντοι
- 80
Όταν το είχε ανοίξει είχε βγάλει 10 χιλιάρικα σε 20 μέρες. Τώρα λογικά θα έχουν πέσει οι συνδρομητές αλλά και πάλι θα βγάζει αρκετά.Τόσα πολλά βγάζει κ αυτή από το ονλυ που δεν το γυρνάει στη βίζιτα ;; Τι να πω…..

NEWS 24/7 on Instagram: " «Αρνήθηκα 5.000 ευρώ για μία nude» «Έβλεπα που βγάζανε πολλά λεφτά και ήθελα κι εγώ». Η Σοφία Ρίζου είναι μία από τις πιο γνωστές streamers στην Ελλάδα κι εδώ και 2 μήνες, βλέποντας τα εισοδήματά της να πέφτουν με το gamin
1,138 likes, 76 comments - news247gr on April 12, 2023: " «Αρνήθηκα 5.000 ευρώ για μία nude» «Έβλεπα που βγάζανε πολλά λεφτά και ήθελα κι εγώ». Η Σοφία Ρίζου είναι μία από τις πιο γνωστές streamers στην Ελλάδα κι εδώ και 2 μήνες, βλέποντας τα εισοδήματά της να πέφτουν με το gaming, έγινε...

Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.091
- Πόντοι
- 456
καποιοι ακομα δεν εχουν κτλβ τι κονομα παιζει με το of κ εφοσον το καθε κοριτσακι βγαζει τετοιο πακετο απο το σπιτι του χαλαρα δε προκειται ποτε να σκεφτει τη βιζιτα κ να πηγαινει με τον καθε ακυρο καφρο η μπαρμπα σα κ εμας!Όταν το είχε ανοίξει είχε βγάλει 10 χιλιάρικα σε 20 μέρες. Τώρα λογικά θα έχουν πέσει οι συνδρομητές αλλά και πάλι θα βγάζει αρκετά.
![]()
NEWS 24/7 on Instagram: " «Αρνήθηκα 5.000 ευρώ για μία nude» «Έβλεπα που βγάζανε πολλά λεφτά και ήθελα κι εγώ». Η Σοφία Ρίζου είναι μία από τις πιο γνωστές streamers στην Ελλάδα κι εδώ και 2 μήνες, βλέποντας τα εισοδήματά της να πέφτουν με το gamin
1,138 likes, 76 comments - news247gr on April 12, 2023: " «Αρνήθηκα 5.000 ευρώ για μία nude» «Έβλεπα που βγάζανε πολλά λεφτά και ήθελα κι εγώ». Η Σοφία Ρίζου είναι μία από τις πιο γνωστές streamers στην Ελλάδα κι εδώ και 2 μήνες, βλέποντας τα εισοδήματά της να πέφτουν με το gaming, έγινε...www.instagram.com
Ειρήνη υμινΓια τους παλιους γνωστες εδω μεσα

Check out Lydia Mavridou (@lydiamavridou) on Linkme
Discover Lydia Mavridou on LinkMe: / 21 Ναι έχω αυτό που ήρθες να βρεις στείλε μου μήνυμα στο μου️ απαντάω εκεί!!
τα link της δε λειτουργούν
Petrossteph1999!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2025
- Like
- 1.101
- Πόντοι
- 200
Milf vicky_liatsou
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.755
- Πόντοι
- 2.636
ποιος πια τα δινει τοσα λεφτα? δεν υπαρχουν λεφτα για ολες. και μαλιστα τετοια ποσα. οταν μπορεις με αυτα τα χρηματα να γαμας δε τα δινεις απλα για να δεις μια γκομενα. ασε που ξεκιναμε απο το απλο. ποιος εκτος ελλαδας ξερει τη ριζου ωστε να μπει στο ονλιφανς της? κανενας. πρεπει λοιπον να παρει απο καπου ματι οπως πχ καποιοι εχουν δει 5 10 τσοντες απο μια πορνοσταρ οποτε ψηνονται να μπουν στο ονλι για περισσοτερα. απο το ινστα με πληρωμενα ΒΟΤ ακολουθους και ακυρους ηδονοβλεψιες δε προκυπτουν "λεφταδες" που θα ακολουθησουν την καθε τυχαρπαστη που εχει κλειδωμενο ονλι...καποιοι ακομα δεν εχουν κτλβ τι κονομα παιζει με το of κ εφοσον το καθε κοριτσακι βγαζει τετοιο πακετο απο το σπιτι του χαλαρα δε προκειται ποτε να σκεφτει τη βιζιτα κ να πηγαινει με τον καθε ακυρο καφρο η μπαρμπα σα κ εμας!
οποτε καποιοι σεσημασμενοι μαλακες αιμοδοτες δωσαν λεφτα για κανα 2 μηνες και μεχρι εκει. αν δεν εχει τιποτα ενδιαφερον ξεφουσκωνει αμεσα...
eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.681
- Πόντοι
- 1.056
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις