giorgos5544
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 21.697
- Πόντοι
- 2.256
Μόνο κορίτσια μου λέει μια αφιέρωση σε μας δεν κάνει. Να πει μια φορά "χύστες μου"
Ο Παπατζης έχει φίδια...μόνο υλικό δεν εχει...από καραγκιοζιλικια και εσύ ο giorgos5000045324758534849583 και ο άλλος ο Παπατζας-Χλαπατσας άλλο τίποτα...ααα συγγνωμη ρε δεν επρεπε να το πω οτι εχεις πολυ υλικο ... το ξεχασα![]()
Δεν ξέραμε ότι υλικό έχουμε να το στέλνουμε σε εσένα ζητιανε-κηφηνα του νήματος....και δείξε λίγο σεβασμό στον @giorgos5544 ....καθημερινά ενημερώνει το νήμα με δεκάδες κοπέλες...Και επειδή φαίνεσαι νευρικός πολύ....να το κοιτάξεις.... απελπισμένη λινατσα....Ο Παπατζης έχει φίδια...μόνο υλικό δεν εχει...από καραγκιοζιλικια και εσύ ο giorgos5000045324758534849583 και ο άλλος ο Παπατζας-Χλαπατσας άλλο τίποτα...
δεν εχει απλα φιδια εχει ανακοντα οποτε προσεχεΟ Παπατζης έχει φίδια...μόνο υλικό δεν εχει...από καραγκιοζιλικια και εσύ ο giorgos5000045324758534849583 και ο άλλος ο Παπατζας-Χλαπατσας άλλο τίποτα...
Μάζεψε και εσύ και ο άλλος την μπάμια του και κατουρήστε και λίγο...Δεν ξέραμε ότι υλικό έχουμε να το στέλνουμε σε εσένα ζητιανε-κηφηνα του νήματος....και δείξε λίγο σεβασμό στον @giorgos5544 ....καθημερινά ενημερώνει το νήμα με δεκάδες κοπέλες...Και επειδή φαίνεσαι νευρικός πολύ....να το κοιτάξεις.... απελπισμένη λινατσα....
Μάζεψε και εσύ και ο άλλος την μπάμια του και κατουρήστε και λίγο...δεν εχει απλα φιδια εχει ανακοντα οποτε προσεχε![]()
γραψτο ακομη μια δεν σε καταλαβαμεΜάζεψε και εσύ και ο άλλος την μπάμια του και κατουρήστε και λίγο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μάζεψε και εσύ και ο άλλος την μπάμια του και κατουρήστε και λίγο...
Μάζεψε και εσύ και ο άλλος την μπάμια του και κατουρήστε και λίγο...όταν ειρωνεύεσαι εσύ μια και το παίζεις ξύπνιος, εγώ μπορώ να ειρωνευτώ 10 φορές παραπάνωγραψτο ακομη μια δεν σε καταλαβαμε