rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 26
- Like
- 8.068
- Πόντοι
- 3.446
Ζητω το ενδοξο πολεμικο μας ναυτικοΌλα στο πιάτο
Ζητω το ενδοξο πολεμικο μας ναυτικοΌλα στο πιάτο
Πάντα υπήρχαν και παντα θα υπάρχουν. Όλοι μας, πιστεύω έχουμε υπάρξει τέτοιου είδους μαλακες, όχι τώρα, παλιά, όταν μεναμε στο χωριο...Καλυτερα ρωτα αν υπαρχουν μαλακες?
Εκανε αυτό το υπερκαυλο βίζιτες;Αργησες 4-5 χρονια...επαιζε μπαλα στην αρχη στα 150-300 ...τωρα πλεον κανει βολτες σε μονακο και ντουμπαι με ταριφα συνοδειας 1500 ελαχιστο....
Εγω την είχα πάρει στην πολύ αρχή της, στα 100.... Βιζιταρε παρέα με την ΣολΑργησες 4-5 χρονια...επαιζε μπαλα στην αρχη στα 150-300 ...τωρα πλεον κανει βολτες σε μονακο και ντουμπαι με ταριφα συνοδειας 1500 ελαχιστο....
αυτή είναι του τικτοκ? δυνατό μουνέτο
Κώλο δε δείχνει ποτέ αυτή ε?
οσο πεφτουν τα λεφτα απο το τικτοκ και τα λιγουρια μεχρι εκει θα μεινειΚρίμα τέτοια κορμάρα να μην ξέρει να την χρησιμοποιεί !
Έχει δρόμο ακόμα....
Τι βυζαρα είναι αυτή γαμω τα βυζιά μου μέσα ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Ποια ειναι αυτη;εχουμε πληροφοριες;
αν εβγαζε γαμησι της ειλικρινα ανετα θα εδινα και 100αρηΘέμα χρόνου να τα δείξει όλα, μάλλον έχουν αρχίσει και πέφτουν οι συνδρομές στο onlyfans.
![]()
![]()
![]()
κατι απο τη φιλη της, την Anja εχουμε ?
Τι όνομα είχε σε γραφείο ρε φίλε; Πως μου ξέφυγε αυτό; . ΩραίοςΞέρει κανείς πως μπορούμε να κανονίσουμε με δαύτη; Καποτε ήταν σε γραφείο. Τώρα υπάρχει κάποιος τρόπος; Αν ναι,DM![]()
εχουμεκατι απο τη φιλη της, την Anja εχουμε ?
Εχουμε άλλο υλικό από Φενια;