Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.703
- Πόντοι
- 5.646
Κωλαρα κρίμα να.μην είναι του επαγγέλματος
τελειωμενη και αυτη,τελειωμενους θα θελει! παλι καλα γλυτωνουμε οι υπολοιποι....η Θαλεια δεν ειναι του χωρου και πρεπει και να σε γουσταρει αλλα και σιγουρα να το φυσας...αλλα να το φυσας χοντρα ομως!! και καλα κανει δηλαδη,εδω αλλες κι αλλες ειναι φιλοχρηματες δεν θα ναι αυτη που ειναι και τοπ?Tις ξερω προσωπικα οποτε
Μαριάννα Μπαφίτη(σιγουρα οχι)
Θάλεια Καραδημητρίου(πριν πολλα χρονια ξερω 2 περιπτωσεις αλλα απλησιαστη και μονο αν γουσταρει)
Katerina Vagancia(αν εισαι διασημος στο δινει στο πιατο και γουσταρει μονο τελειωμενους καγκουρες)
Τίνα Μελά(καποτε το εδινε σε οποιον μπορουσε να την προωθησει....πριν μια πενταετια υπηρχε και σεχτειπ με τον τοτε της ονοματη paul d)...ps:ο καλυτερος κωλος ever εκεινη την εποχη
καλως τον, που ησουν χαμενος εσυ;;;;Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι για για κονέ με γνωστές κοπέλες(κιοσσε, βοσκανίδου κτλπ), όποιος έχει πληροφορίες ας μου στείλει και θα πάρει και αυτός ενα μικρό δωράκι![]()
Η Θάλεια κάνει και λεσβιακάτελειωμενη και αυτη,τελειωμενους θα θελει! παλι καλα γλυτωνουμε οι υπολοιποι....η Θαλεια δεν ειναι του χωρου και πρεπει και να σε γουσταρει αλλα και σιγουρα να το φυσας...αλλα να το φυσας χοντρα ομως!! και καλα κανει δηλαδη,εδω αλλες κι αλλες ειναι φιλοχρηματες δεν θα ναι αυτη που ειναι και τοπ?
που μωρε το ξερεις αυτο εσυ??? χαχαχαΗ Θάλεια κάνει και λεσβιακά
Βοσκανιδου καυλαΚαλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι για για κονέ με γνωστές κοπέλες(κιοσσε, βοσκανίδου κτλπ), όποιος έχει πληροφορίες ας μου στείλει και θα πάρει και αυτός ενα μικρό δωράκι![]()
ωραιες ειναι αυτες αλλα πως να κανεις κατασταση αφου δε ξερεις με ποια μιλας :ΡΔίδυμες καύλες!!!!
700 χρονια πισω εχεις μεινει τυπε...Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι για για κονέ με γνωστές κοπέλες(κιοσσε, βοσκανίδου κτλπ), όποιος έχει πληροφορίες ας μου στείλει και θα πάρει και αυτός ενα μικρό δωράκι![]()
εχεις 1 στις 150.000 πιθανοτητες να σου απαντησει τυπε η θεια 40αρα....Μάγκες ειλικρινά πρέπει οπωσδήποτε να μάθουμε κάτι για αυτήν .... Σ εμένα δεν απαντάει. Αν ξέρει κάποιος ....
![]()
Μπαφιτη...ο "μανατζερ" ζητησε 500 για αυτον κ 500 για την κορασιδα...Tις ξερω προσωπικα οποτε
Μαριάννα Μπαφίτη(σιγουρα οχι)
Θάλεια Καραδημητρίου(πριν πολλα χρονια ξερω 2 περιπτωσεις αλλα απλησιαστη και μονο αν γουσταρει)
Katerina Vagancia(αν εισαι διασημος στο δινει στο πιατο και γουσταρει μονο τελειωμενους καγκουρες)
Τίνα Μελά(καποτε το εδινε σε οποιον μπορουσε να την προωθησει....πριν μια πενταετια υπηρχε και σεχτειπ με τον τοτε της ονοματη paul d)...ps:ο καλυτερος κωλος ever εκεινη την εποχη
καλα το οτι ζητησε καποιος δε σημαινει οτι το κλεισανε κιολας...Μπαφιτη...ο "μανατζερ" ζητησε 500 για αυτον κ 500 για την κορασιδα...
χεσε μας ρε μεγαλε....
Τάτση κάποιοι μηνάρες έχετε κάνει την θειά χρυσή στο ονλυ φανςΌνομα;