Δεν έχω τέτοια θέματα τύπε μου! Μια χαρά τα πάω τα αγγλικά μην το φοβάσαι. Πληροφορίες έχεις;σαρεσουν οι 50ρες τυπε? απο αγγλικα πως τα πας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (5 μέλη και 75 επισκέπτες)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 2.636
ε οχι τυπε τι πληροφοριες να εχω για την κουτση μαρια... αν μια 50αρα ΡΠ εχει 50000 ατομα στο ινστα να την ακολουθουν (χωρις να εχουν παει καν πιο κατω να δουν πως ειναι πραγματικα χωρις φιλτρα) με 2 παιδια και συζυγο τι να πω.... ελπιδα υπαρχει για ολες!!!!Δεν έχω τέτοια θέματα τύπε μου! Μια χαρά τα πάω τα αγγλικά μην το φοβάσαι. Πληροφορίες έχεις;
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 456
η οποια δεν εχει ουτε of ουτε κατι σχετικο που να προτρεπει καπου πονηρα η ερωτικα..παρολα αυτα για καποιο λογο πρεπει να εχει σχεση;;;;ε οχι τυπε τι πληροφοριες να εχω για την κουτση μαρια... αν μια 50αρα ΡΠ εχει 50000 ατομα στο ινστα να την ακολουθουν (χωρις να εχουν παει καν πιο κατω να δουν πως ειναι πραγματικα χωρις φιλτρα) με 2 παιδια και συζυγο τι να πω.... ελπιδα υπαρχει για ολες!!!!
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 2.636
και φατσα φορα στο ΒΙΟ της "ευτυχισμενη" παντρεμενη 20 χρονια και εχω 2 παιδια...η οποια δεν εχει ουτε of ουτε κατι σχετικο που να προτρεπει καπου πονηρα η ερωτικα..παρολα αυτα για καποιο λογο πρεπει να εχει σχεση;;;;
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 456
η τυπισσα κανει φωτογραφιση με μαγιο λιγο πιο προκλητικη οπως κανει κ η κουτση μαρια πλεον να αποκτησει παραπανω ακολουθους η να προωθησει κατι κ αμεσως να τη βγαλουμε πουτανα.....και φατσα φορα στο ΒΙΟ της "ευτυχισμενη" παντρεμενη 20 χρονια και εχω 2 παιδια...
Δίκιο έχεις φίλε μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν ρωτήσεις δεν μαθαίνεις…η τυπισσα κανει φωτογραφιση με μαγιο λιγο πιο προκλητικη οπως κανει κ η κουτση μαρια πλεον να αποκτησει παραπανω ακολουθους η να προωθησει κατι κ αμεσως να τη βγαλουμε πουτανα.....
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 456
τυπε μου χωρις παρεξηγηση,εαν ειναι να ρωτας καθε ξεκωλη αν βιζιταρει η οτι αλλο σχετικο τωρα ιδιως το καλοκαιρι θα πρεπει να τις ρωτησεις ολες...Δίκιο έχεις φίλε μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν ρωτήσεις δεν μαθαίνεις…
κ δεν υπερβαλω!
Και πάλι, συμφωνώ μαζί σου αλλά εμένα κάτι μου έκανε η τυπισσα και είπα να ρωτήσω. Πάμε για άλλατυπε μου χωρις παρεξηγηση,εαν ειναι να ρωτας καθε ξεκωλη αν βιζιταρει η οτι αλλο σχετικο τωρα ιδιως το καλοκαιρι θα πρεπει να τις ρωτησεις ολες...
κ δεν υπερβαλω!
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 456
απο γουστο παντως συμφωνω κ ας ειναι κοντα 50!το εσκιζα απο ολες τις πλευρες!Και πάλι, συμφωνώ μαζί σου αλλά εμένα κάτι μου έκανε η τυπισσα και είπα να ρωτήσω. Πάμε για άλλα
Είναι η milfara της γειτονιάς…απο γουστο παντως συμφωνω κ ας ειναι κοντα 50!το εσκιζα απο ολες τις πλευρες!
Διαγραμμένο μέλος 256388
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η τύπισσα είναι θεά, όταν δε φοράει κροξΕίναι η milfara της γειτονιάς…
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.840
- Πόντοι
- 3.506
στα παπαρια μας ρε αγαπουλη...με την μετρια ....Γυναικάρα απο πάνω μέχρι κάτω
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 139
- Like
- 9.234
- Πόντοι
- 24.586
Έλεος ρε αδέρφια.....όχι και γυναικάρα....το τερματίσετε....την μια χοντρή μπουχεσα την λέτε μουναρα γιατί έχει μεγάλα βυζιά τώρα αυτό το Τσίγκανοβλαχακι γυναικάρα....;;;;; Γρήγορα σε κάνα μπουρδέλο για ξεφόρτωμα γιατί κάτι πάει στραβά!!!!Γυναικάρα απο πάνω μέχρι κάτω
Influencer από τσαντίρι
Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.083
- Πόντοι
- 456
ν'αγειασει το στομα σου!αντε μας εχουν ζαλισει τ'αρχιδια με τη καθε θεοχοντρη πατσαβουρα!γτχμ πρωινιατικα ανακατευτηκα!Έλεος ρε αδέρφια.....όχι και γυναικάρα....το τερματίσετε....την μια χοντρή μπουχεσα την λέτε μουναρα γιατί έχει μεγάλα βυζιά τώρα αυτό το Τσίγκανοβλαχακι γυναικάρα....;;;;; Γρήγορα σε κάνα μπουρδέλο για ξεφόρτωμα γιατί κάτι πάει στραβά!!!!
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.380
- Πόντοι
- 446
Εντωμεταξύ εγώ δεν έχω καταλάβει ποια είναι. Μάλλον επειδή είναι χωρίς φίλτραΈλεος ρε αδέρφια.....όχι και γυναικάρα....το τερματίσετε....την μια χοντρή μπουχεσα την λέτε μουναρα γιατί έχει μεγάλα βυζιά τώρα αυτό το Τσίγκανοβλαχακι γυναικάρα....;;;;; Γρήγορα σε κάνα μπουρδέλο για ξεφόρτωμα γιατί κάτι πάει στραβά!!!!
Μέγας Παπατζής
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.840
- Πόντοι
- 3.506
Εσύ θα βάλεις ποτέ υλικό ρε ζητουλα;Έχει κανένας υλικό από Ραμόνα / Άννα από Αλβανία?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 234
- Εμφανίσεις
- 68K
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις