giorgos5544
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 19.172
- Πόντοι
- 2.256
Ποια ειναι?
πριν παντρευτει τα πεταγε ολα εξω μεχρι και γυμνες φωτο ειχε αλλα μετα βρηκε εναν και το παιζει κυρια χαχαχαχαΤι βυζάρες έχει η γκόμενα?
![]()
Ολες αυτες ετσι κανουν τυπε, μολις βρουν κανα κορόιδο να της πάρει μεταμορφώνονται σε κυρίες και χαμηλοβλεπούσες.πριν παντρευτει τα πεταγε ολα εξω μεχρι και γυμνες φωτο ειχε αλλα μετα βρηκε εναν και το παιζει κυρια χαχαχαχα
ναι ρε αδερφε το ξερω. απλα για πιο παλιες εποχες να το δεχτω. που να ηξερε ο αντρας τη γυναικα παιρνει, τωρα με μια αναζητηση μπορεις να βρεις τι σοι γκομενα παιρνεις δηλαδη ελεος... εκτος αν ειναι μουνοδουλος ο αλλος που εκει οκ δεν υπαρχει σωτηριαΟλες αυτες ετσι κανουν τυπε, μολις βρουν κανα κορόιδο να της πάρει μεταμορφώνονται σε κυρίες και χαμηλοβλεπούσες.
Την ακολουθούσα και πριν.Τι εννοείς γυμνές?πριν παντρευτει τα πεταγε ολα εξω μεχρι και γυμνες φωτο ειχε αλλα μετα βρηκε εναν και το παιζει κυρια χαχαχαχα
τα πεταγε ολα και εβαζε στορυ μεσα σε τζακουζι κλπ κλπ εισοδηματιας ειναι η τυπισσα νοικιαζει σπιτια στην σαντορινη. μου ειχανε πει και κατι ιστοριες φιλαρακια που ειχανε παει σαντορινη. ψαχνοτανε η τυπισσα γενικα.Την ακολουθούσα και πριν.Τι εννοείς γυμνές?
τα πεταγε ολα και εβαζε στορυ μεσα σε τζακουζι κλπ κλπ εισοδηματιας ειναι η τυπισσα νοικιαζει σπιτια στην σαντορινη. μου ειχανε πει και κατι ιστοριες φιλαρακια που ειχανε παει σαντορινη. ψαχνοτανε η τυπισσα γενικα.
Δεν ξέρω την ίδια αλλά ξέρω άτομα του κύκλου της και ξέρω ιστορίες.Αν θες στείλε inboxτα πεταγε ολα και εβαζε στορυ μεσα σε τζακουζι κλπ κλπ εισοδηματιας ειναι η τυπισσα νοικιαζει σπιτια στην σαντορινη. μου ειχανε πει και κατι ιστοριες φιλαρακια που ειχανε παει σαντορινη. ψαχνοτανε η τυπισσα γενικα.