giorgos5544
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2025
- Like
- 13.728
- Πόντοι
- 2.256
Eri.vlcΠοια είναι αυτή;;;;;;;
Ω Ν σου γαμησω... βάλτε κιαλλο της ξεκωλιαρας
Όνομα;;Κάνει αυτή συνάντησεις;
Μαυρίζουν τα κωλαράκια...
Ποια λες τη νεμεσσι?Καλύτερα να είναι ντίβα ρε φίλε αυτό το πράμα είναι άθλιο.Μια αυτή και μια η άλλη από την Αμερική που βρίζει συνεχεια
Τα αυτονόητα λες, αυτή είναι η κοινωνία που φτιάξαμε η μας εφτιαξανΟ γέρος μου με 50 χρόνια οικοδομή (πλέον ζορίζεται να κουνηθεί) δηλώνει άεργος για διάφορους, άσχετους με τη συζήτηση λόγους. Αυτές οι γλύνες δηλώνουν ψηφιακός δημιουργός για να πουν με ωραίο τρόπο ότι είναι σκουπίδια της κοινωνίας. Γιατί άεργοι και ακαμάτηδες δεν λογίζονται. Είναι μικρές οι λέξεις αυτές για να χαρακτηρίσουν το μεγαλείο ασχετοσύνης/βαρεμάρας/αγραμματοσύνης/έπαρσης που διέπει τέτοια σκουπίδια.
Θα γυρίσουν κιόλας αυτά τα σκουπίδια να σου πουν ότι είναι χρήσιμοι στην κοινωνία. Προκαλώ ανοικτά όλους κι όποιον θέλει να κάνουμε ένα γαμημένο κοινωνικό πείραμα και να μην ασχοληθούμε με "μέσα κοινωνικής δικτύωσης" και να καταγράψουμε με επιστημονικό κι εμπεριστατωμένο τρόπο τα ευρήματά μας. Να δούμε δηλαδή πού χρειάζονται όλοι αυτοί στην κοινωνία.
Για εσένα, εμένα και μερικούς άλλους ίσως είναι αυτονόητα. Για την πλειοψηφία ωστόσο δεν φαίνεται να είναι τόσο αυτονόητα. Μου βγάζει τώρα τελευταία στο instagram εκείνο τον πορνόγερα που τα σκάει χοντρά στο κρυφο-πουταναριό (ή εδώ ή σε άλλο νήμα έχω επισυνάψει τον σχετικό σύνδεσμο). Ο τύπος είπε ότι σε μια φάση της δώρισε 10.000 και μετά από αυτό έμεινε ταπί!!! Ποια αυτονόητα μου λες...Τα αυτονόητα λες, αυτή είναι η κοινωνία που φτιάξαμε η μας εφτιαξαν
Σίγουρα κάνει αλλά θα παίζει σε μεγάλα ποσά.Login • Instagram γνωριζουμε κατι για αυτην? αν κανει ραντεβου η αν εχουμε υλικο καπου?
Αργησες 4-5 χρονια...επαιζε μπαλα στην αρχη στα 150-300 ...τωρα πλεον κανει βολτες σε μονακο και ντουμπαι με ταριφα συνοδειας 1500 ελαχιστο....Login • Instagram γνωριζουμε κατι για αυτην? αν κανει ραντεβου η αν εχουμε υλικο καπου?
Same. Αλλά το αυτί μου πήρε είναι σε κλειστό κύκλο.Αν έχει κανείς κονέ, ας στείλει DM. Σκάει και Αθήνα περιστασιακά και την έχω άχτι.
Login • Instagram γνωριζουμε κατι για αυτην? αν κανει ραντεβου η αν εχουμε υλικο καπου?
Μωρέ άμα βρω την άκρη...Same. Αλλά το αυτί μου πήρε είναι σε κλειστό κύκλο.