pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.477
- Πόντοι
- 3.556
Ποια είναι;
Μια τεμπέλα γαρίδα που κυκλοφορεί ΔΠ και μοστράρει τον κώλο της και ο άντρας της δίπλα χαίρεται με τα μούτρα του trophy wife που διάλεξε
Ποια είναι;
Ναι,οι 2 τους Μαριαννα και Κατερινα μερικα χρονια πριν μαζι με τον PR Νεκτ@ριο ξεκινησαν απο Μυκονο και Σαντορινη διαφορα βιντεο και στορι απο 5στερα,γιοτ με πολλα υποσχομενες φωτο και τον τυπο να τις γυρναει σε πολλα μαγαζια παντα απο κοντα ,μετα σπασανε απ οτι φενεται.Επισημα για βιζιτες δεν γνωριζουμε κατι αλλα ολο το χειμμωνα στορι σε νεα υορκη,ελβετικες αλπεις κτλ,τι κανει νιαου νιαουΑυτή καλύτερη
Οταν λες Μαριαννα εννοείς το catfish την Μπαφίτη με την AI μάπα; Τι φάση ρε φιλε αυτή η γκόμενα.
Ποιος ειναι ο γνωστός PR?
Για τρελο εξπερματωμα το πουτανακιιΑπίστευτο σώμα
ενέσιμα φιλερς.Δυο σημεία με απασχολούν...
![]()
![]()
![]()
Ποια είναι ;Δυνατό
Χρυσή την έκανα για να την πάρω! Με τρελαίνει φουλενέσιμα φιλερς.
εκανε δουλιτσα.
επισης,την ξεσκιζα στην πουτσα αν μου καθοτανε.
Γιατί κάνει ραντεβού;Χρυσή την έκανα για να την πάρω! Με τρελαίνει φουλ
Ποια ειναι αυτή ; Ινστα ;Δυνατό
Όχι απόλυτα ξεκάθαρο όπως το έγραψα, μιλούσα υποθετικά (χρυσή θα την έκανα για να την πάρω)Γιατί κάνει ραντεβού;
Η άλλη η ονφυλαντζου έλεγε ότι είναι φιλόλογος και την έχει μουρλανει στην παρτουζα όλη η Μηχανιωνα, η Περαία και η Επανωμη...Θέλω να σταθώ σε κάτι που παρατηρώ όλο και περισσότερο τελευταία και μου φαίνεται υπερβολικά αστείο.
Ονλιφατζούδες και χορεύτριες σε κλαμπ και στριπτιτζάδικα. Βάζουν στο bio τους στο ίνσταγκραμ *Καλλιτέχνης*.
Ίσως το έχει παρατηρήσει και άλλος συναγωνιστής από εδώ μέσα, παραθέστε καμία αποψούλα να γελάσουμε.
Παίχτη τι ψάχνεις τώρα?? Εάν δεν είχανε μουνί οι γυναίκες, θα τις είχαμε ρίξει στον Καιάδα προ πολλού. Άχρηστες σε όλα τα επίπεδα...... μόνο για γαμιση κάνουν..... τίποτα άλλο..... προσπαθούν να πείσουν τώρα και καλά ότι δεν είναι μόνο για ένα πουτσο......για αυτό γράφουν καλλιτέχνες και τέτοιες παπαριές.......και οποίο ναυάγιο τους κάτσει.....Θέλω να σταθώ σε κάτι που παρατηρώ όλο και περισσότερο τελευταία και μου φαίνεται υπερβολικά αστείο.
Ονλιφατζούδες και χορεύτριες σε κλαμπ και στριπτιτζάδικα. Βάζουν στο bio τους στο ίνσταγκραμ *Καλλιτέχνης*.
Ίσως το έχει παρατηρήσει και άλλος συναγωνιστής από εδώ μέσα, παραθέστε καμία αποψούλα να γελάσουμε.
Όχι τόσο χοντροκομμένα ρε τύπε. Δεν θεωρώ τις γυναίκες άχρηστες. Σε καμία περίπτωση κιόλας. Διαφωνώ με αυτό καθέτως. Απλά μου φαίνεται υπερβολικά αστείο αυτό το φαινόμενο και θέλησα να το μοιραστώ.Παίχτη τι ψάχνεις τώρα?? Εάν δεν είχανε μουνί οι γυναίκες, θα τις είχαμε ρίξει στον Καιάδα προ πολλού. Άχρηστες σε όλα τα επίπεδα...... μόνο για γαμιση κάνουν..... τίποτα άλλο..... προσπαθούν να πείσουν τώρα και καλά ότι δεν είναι μόνο για ένα πουτσο......για αυτό γράφουν καλλιτέχνες και τέτοιες παπαριές.......και οποίο ναυάγιο τους κάτσει.....