economy man
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.892
- Πόντοι
- 1.666
Όντως;Έχουμε όνομα,νμζ την είδα σήμερα μεταξύ να σουλατσαρει
Όντως;Έχουμε όνομα,νμζ την είδα σήμερα μεταξύ να σουλατσαρει
μια χαρα, στη σωστη περιοχη!!Μεταξυ
Το μωρό είναι από Κυπρομια χαρα, στη σωστη περιοχη!!
Εννοεί μετάξιΠεριοχή;
Δεν καταλαβαίνω πάντως την έχω δει την συγκεκριμένη στο κέντρο της Αθήνας..Είναι ΚύπριαΕννοεί μετάξι
Μετάξι=Μεταξουργείο. Όπου δείτε Κύπρια ορματε, στο νησί τις έχουν "κλεισμένες" και έχουν άνισο ανταγωνισμό από Ανατολικό μπλοκ. Εδώ τα δίνουν όλα.Δεν καταλαβαίνω πάντως την έχω δει την συγκεκριμένη στο κέντρο της Αθήνας..Είναι Κύπρια
πωσ μπορουμε να τη βρυμε?εκανε και κανει απο οτι ξερω
πολλαα υποσχομενοοο παντως μακαριιΑδερφια Βορειοελλαδιτες, ξερετε τιποτα γι'αυτη τη milfαρα;
Αυτο με τις ελλεινηδες ινφλουενσερς. Μου θυμιζει τον Καραγκιοζη φουρναρη. Και γιατι αυτο; Γιατι δεν κανουν για τιποτε. Ουτε για αυτο..Πολύ τσιμπούκι η Κυρία...![]()
Μουνοθυελλα
Φωτο απ το μακρινο 2001 ?Αδερφή της Κορνηλίου….πιστόλι
1,50 με τα τακούνια.Όντως αρκετά δυνατή!
![]()
![]()
ποσοο πλαστικο να σηκωσει αυτος ο πλανητης , οταν ειχε ξεκινησει το εντιτ πανω ηταν καλα αλλα τωραααΠολύ τσιμπούκι η Κυρία...![]()
Αυτές πάντως δεν είναι φιλικές προς το περιβάλλον με τοσο πλαστικό που κουβαλάνεποσοο πλαστικο να σηκωσει αυτος ο πλανητης , οταν ειχε ξεκινησει το εντιτ πανω ηταν καλα αλλα τωρααα![]()
1 ώρα/150 κ μόνο αουτκαλλ! (ρώτησα)ξερουμε πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με αυτήν; μου είπε ότι κάνει συναντήσεις πριν μήνες και δεν απάντησε ξανά![]()