xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 81
- Like
- 7.785
- Πόντοι
- 17.436
Ωραίο μωράκι.![]()
καύλα το μωρό μακάρι να βιζιτάρει
Ωραίο μωράκι.![]()
εχουμε κανει το καθε κοντοπουτανο θεα...Αν έχεις συνηθίσει σε ψεύτικα βυζιά και πλαστικές όσες έχουν φυσικό σώμα δεν σου αρέσουν αν και απ' ότι βλέπω εσένα οι προτιμήσεις σου είναι άλλες και όχι οι θηλυκές γυναίκες δεν κρίνω ούτε με ενδιαφέρουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός αλλά μην βγάζουμε και κακία ...
Σία Βοσκανιδου. Bachelor. Τραγουδαγε ΑΚΡΟΝ live Τρίκαλα. Τους αρμεξε........Καλημέρα, ποια είναι αυτή?
εδω αρμεγε παντελο αυτους δε θα αρμεγε?Σία Βοσκανιδου. Bachelor. Τραγουδαγε ΑΚΡΟΝ live Τρίκαλα. Τους αρμεξε........
μη ξεχασεις να της στειλεις το καυλι σου φωτο να το βαλει στη συλλογη της!Όσα δε φτάνει η αλεπού είσαι φίλε μου.. Η κοπέλα είναι σούπερ, πρώτα μας έφτιαξε με το μυαλό της και τώρα μας απο τελειώνει με τα υπόλοιπα
τα αρετουσάριστα βίντεο που έχει στο insta, τα είδες; Τα παραθέτω να τα δεις. Αν εσένα σου αρέσει, μπράβο σου. Γούστα είναι αυτά.Περιμένω σχολιασμό απο τον τύπο που έκρινε την Εφάρα μας ως μπάζο, επειδή είχε καστανά μάτια και γαλλική μύτη.
Sig: www.twitter.com/effieppmfans
αντε διαφημιση της κανουμε εδω περα! τα βλεπει και χαιρεται! ασε που θα γραφτουν νεα μελη-λευκοι ιπποτες για να την υπερασπιστουν!τα αρετουσάριστα βίντεο που έχει στο insta, τα είδες; Τα παραθέτω να τα δεις. Αν εσένα σου αρέσει, μπράβο σου. Γούστα είναι αυτά.
ουτε προφητης να ημουν.αντε διαφημιση της κανουμε εδω περα! τα βλεπει και χαιρεται! ασε που θα γραφτουν νεα μελη-λευκοι ιπποτες για να την υπερασπιστουν!
Σία Βοσκανιδου. Bachelor. Τραγουδαγε ΑΚΡΟΝ live Τρίκαλα. Τους αρμεξε........
Δύσκολο...καύλα το μωρό μακάρι να βιζιτάρει
Ταυτόχρονα...Οικονομικά η τα μπαλάκια τους;![]()
ημιση της κανουμε εδω περα! τα βλεπει κα
Την ξέρεις φίλε .alexandrakmd__
Μεγάλη καυλα όντως .καύλα το μωρό μακάρι να βιζιτάρει
Όχι. Βρήκα το ινστα και το έβαλα εδώΤην ξέρεις φίλε .
βαλτος ησουν για να παρεις pm απο το μπαζακι ρε προμοτορα?Μάλλον δεν σου έκατσε και βγάζεις κόμπλεξ. Οποιο μπάζο σου κάθεται με χαμηλή τιμή την βγάζεις μουναρα . Άραγε θα βρεις ποτέ καμία να σου κάτσει τζάμπα; Θλιβερή ύπαρξη είσαι
Μάλλον προσπάθησε ο kachaplias και έφαγε ακυρο για αυτό τώρα σπάει μπάλες και κραζει μια influencer εδω.έχει βγάλει κανείς λαβράκι από insta άραγε;![]()
το οτι το εκανες εσυ το καταλαβαμε! δεν ειμαστε ολοι σαν εσενα! αλλα προφανως κρινεις φορωντας τα δικα σου παπουτσια! να μιλας για τον εαυτο σου λοιπον! γιατι εγω το ξερω το γουστο μου! και πλεον ξερω και το δικο σου!Πολύς πόνος. Κλάψε και άλλο πουθενά. Ούτε 15 χρόνων τέτοια κόμπλεξ. Κι εγώ όταν δεν μου καθόταν μια την έβγαζα μπάζο αλλά στα 15 όχι τώρα ...
χαχα ποια ειναι η ινφλουενσερ εδω? αμα πας να δεις τι γκομενα "υπερασπιζεται" ο ιπποτης μπορει να βγαλεις μονος σου τα ματια σου με πιρουνι.Μάλλον προσπάθησε ο kachaplias και έφαγε ακυρο για αυτό τώρα σπάει μπάλες και κραζει μια influencer εδω.
Ok boomer
Ναι ρε ζωαδι αν γαμαγες εδώ μέσα θα ήσουν. Ψυχικά διαταραγμένε