Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Τι ψωλααααα ειναι αυτη ρε πουστη μου
γυναικαραεβελιναραααα
μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagramελπιζω να την ειδες την απαντηση της τυπε!
ειναι τοσο τρολ που αμφιβαλλω πως διαχειριζεται η ιδια μονη της το λογαριασμο της...μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagram
Έψαχνα καιρό να την βρω αλλά έχω ερωτήσεις. Πώς προκύπτει ότι είναι η ίδια; Επειδή το λέει ένα φεηκ τουητερ ακκαουντ; Επίσης γιατί είναι μέτριοτατη αυτή στο ινστα;μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagram
Ειναι η ιδια. Δειχνει αρκετα ομορφη και γλυκια κοπελα και αρκετα σεξυ σε καποιες φωτογραφιες.
irishdimi η effieγια ποια μιλάς;
Αυτό που εκτιμώ ειναι οτι δεν εχει μακιγιάζ σε καμία φώτο (καλα, για πλαστικά βυζια εννοείται οτι δεν!)Ειναι η ιδια. Δειχνει αρκετα ομορφη και γλυκια κοπελα και αρκετα σεξυ σε καποιες φωτογραφιες.
Έφη, η περίεργη μύτη, τα σημάδια στο πρόσωπο, το σχήμα του προσώπου, το σχετικά αγύμναστο σώμα, το χρώμα των ματιών, βάσει των προσωπικών μου κριτηρίων, δε σε κατατάσσουν στην κατηγορία των όμορφων γυναικών. Και στα βιντεάκια σου το περπάτημα δεν έχει θηλυκότητα. Αλλά γούστα είναι αυτά. Εδώ σε άλλους αρέσει και η Δανάη Μπάρκα.Έψαχνα καιρό να την βρω αλλά έχω ερωτήσεις. Πώς προκύπτει ότι είναι η ίδια; Επειδή το λέει ένα φεηκ τουητερ ακκαουντ; Επίσης γιατί είναι μέτριοτατη αυτή στο ινστα;
Αλλο ένα μουφα προφιλ ειναι. Απο τα χιλιάδες που υπάρχουν εκει μέσα. Κανένας μουστακαλής θα είναι απο πίσω. Οι περισσότερες φωτο που ποστάρει στο twitter κανουν μπαμ οτι ειναι ψεύτικες. Να μην πω για τις φανταστικές της ιστορίες/διαλόγους βγαλμένες απο την Λάμψη του Φώσκολου. Μου θέλει και καφέ μέσω paypal... χαχαχαχ δεν παει καλά ο κόσμος παιδιά. Το προφίλ στο ινστα δείχνει μια πολυ όμορφη καθημερινή κοπέλα, αλλά δεν πιστεύω οτι ειναι το ίδιο άτομο απο πίσω.μεγάλο τρολάκι. Έχει πολύ γέλιο πως τους παίζει όλους, και πώς πλασάρει τον εαυτό της για μουνάρα, ενώ είναι μετριότατη. Άξια! Login • Instagram
Ναι αυτό την κάνει να διαφέρει από τις τύπισσες με τα πλαστικά βυζιά , τα χείλη ροφού και το ίδιο ύφος τηλεπερσόναςΑυτό που εκτιμώ ειναι οτι δεν εχει μακιγιάζ σε καμία φώτο (καλα, για πλαστικά βυζια εννοείται οτι δεν!)
VickakiSecret ρε παιδιά δεν μπορείτε να καταλάβατε από τα βίντεο ότι πρόκειται για μεγάλο ψέμα. Ανεβάζει τσόντες που ο άλλος με 25εκ εργαλείο της γαμαει τα ραματα και το μόνο που ακούγεται είναι το ψευτοβογκιτο της.Ξέρει κανείς πληροφορίες για την konstantina to trelokoritso @ktrelokoritso στο twitter ή hot_girlmodel στο insta?
Επίσης αντίστοιχα για την @vickakiSecret στο twitter?