υπάρχει το εξελ;Καλησπέρα, υπάρχει το εξελ; Ευχαριστώ πολύ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες φοιτήτριες σπουδάστριες στην Αθήνα που κάνουν κρυφά ραντεβού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 496
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 12.371
- Πόντοι
- 7.415
Καλησπέρα, υπάρχει το εξελ; Ευχαριστώ πολύ
Αργήσατε, μετά από τόσα χρόνια ήταν τόσα πολλά τα στοιχεία που καταργησαμε το εξελ και τα περασαμε σε βάση mariaDB. Η επιλογή έγινε για ευνόητους λογους.υπάρχει το εξελ;
mauros gatos
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 41
- Like
- 4.095
- Πόντοι
- 3.820
Το έχω και εγώ, νάτοΚαλησπέρα, υπάρχει το εξελ; Ευχαριστώ πολύ
Συνημμένα
ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.189
- Πόντοι
- 361
Μιας και αρχίζει σε λίγο η νέα σεζόν επισήμως νομίζω είναι καλό να υπάρχει ένα νήμα με updates σχετικά με το ποιες σχολές είνα τίγκα στην βίζιτα αυτή την περίοδο ώστε να γνωρίζουν και οι καινούργιοι πρωτοετείς αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Γράψτε γενικά τι παίζει με σχολές, για συγκεκριμένες βίζιτες που γνωρίζετε και είναι στην σχολή σας όσοι είστε φοιτητές, για τιμές, για υπηρεσίες κλπ.
Γενικώς ότι σας φανεί χρήσιμο νομίζετε ότι βοηθάει.
Γράψτε γενικά τι παίζει με σχολές, για συγκεκριμένες βίζιτες που γνωρίζετε και είναι στην σχολή σας όσοι είστε φοιτητές, για τιμές, για υπηρεσίες κλπ.
Βαλε μια αγγελία μπροστά στην Παντειο και θα έρθουνΜιας και αρχίζει σε λίγο η νέα σεζόν επισήμως νομίζω είναι καλό να υπάρχει ένα νήμα με updates σχετικά με το ποιες σχολές είνα τίγκα στην βίζιτα αυτή την περίοδο ώστε να γνωρίζουν και οι καινούργιοι πρωτοετείς αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
Μου θυμίζεις έναν άλλο κακομοίρη που μας είχε πρήξει στα θέματα εδώ πριν κανένα 2 χρόνια για το σε ποιες σχολές απέξω να τη στήσει, σε ποια καφέ να πηγαίνει για φοιτήτριες και άλλες τρελές φαντασιώσεις που είχε.Μιας και αρχίζει σε λίγο η νέα σεζόν επισήμως νομίζω είναι καλό να υπάρχει ένα νήμα με updates σχετικά με το ποιες σχολές είνα τίγκα στην βίζιτα αυτή την περίοδο ώστε να γνωρίζουν και οι καινούργιοι πρωτοετείς αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Τελικά ή τον συνέλαβαν ή ήρθε στα λογικά του.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Πολυ καλο αλλα οχι φανερο ως να μπεις στο κολπο αν ισχυει.ΑνΜιας και αρχίζει σε λίγο η νέα σεζόν επισήμως νομίζω είναι καλό να υπάρχει ένα νήμα με updates σχετικά με το ποιες σχολές είνα τίγκα στην βίζιτα αυτή την περίοδο ώστε να γνωρίζουν και οι καινούργιοι πρωτοετείς αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Undertaker 1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2025
- Like
- 531
- Πόντοι
- 81
Εγώ ξέρω μία που θα είναι σε ΙΕΚ από Οκτώβριο και ήδη έχει ξεκινήσει βίζιτες για να βγάλει ενοίκιο και ένα αυτοκίνητο πολύ ωραία με βυζάρες τώρα για άλλες περιπτώσεις σε φιλοσοφική παιδαγωγικα και σε ΤΕΙ παίζουν περιπτώσεις αλλά σε κλειστό κύκλο.Παντως είναι λογικό να κάνουν βίζιτες πολλές φοιτήτριες τα ενοίκια είναι πανάκριβα και θέλουν γρήγορο χρήμα.
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.548
- Πόντοι
- 456
Περιμένεις απαντήσεις ? Μετά από 10 χρόνια κάποιος κλώνος σου θα το ξεθάψει το θέμα και θα ρωτάει αν έχουμε κανένα νέο χαχαΜιας και αρχίζει σε λίγο η νέα σεζόν επισήμως νομίζω είναι καλό να υπάρχει ένα νήμα με updates σχετικά με το ποιες σχολές είνα τίγκα στην βίζιτα αυτή την περίοδο ώστε να γνωρίζουν και οι καινούργιοι πρωτοετείς αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Για πες την κ σε μας....Εγώ ξέρω μία που θα είναι σε ΙΕΚ από Οκτώβριο και ήδη έχει ξεκινήσει βίζιτες για να βγάλει ενοίκιο και ένα αυτοκίνητο πολύ ωραία με βυζάρες τώρα για άλλες περιπτώσεις σε φιλοσοφική παιδαγωγικα και σε ΤΕΙ παίζουν περιπτώσεις αλλά σε κλειστό κύκλο.Παντως είναι λογικό να κάνουν βίζιτες πολλές φοιτήτριες τα ενοίκια είναι πανάκριβα και θέλουν γρήγορο χρήμα.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 14.556
- Πόντοι
- 3.506
Μεθαύριο είναι η Κυριακή, τύπε.Μιας και αρχίζει σε λίγο η νέα σεζόν επισήμως νομίζω είναι καλό να υπάρχει ένα νήμα με updates σχετικά με το ποιες σχολές είνα τίγκα στην βίζιτα αυτή την περίοδο ώστε να γνωρίζουν και οι καινούργιοι πρωτοετείς αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.517
- Πόντοι
- 4.646
Ωραίο θέμα, αλλά έπρεπε να περιμένεις μέχρι την Κυριακή!Μιας και αρχίζει σε λίγο η νέα σεζόν επισήμως νομίζω είναι καλό να υπάρχει ένα νήμα με updates σχετικά με το ποιες σχολές είνα τίγκα στην βίζιτα αυτή την περίοδο ώστε να γνωρίζουν και οι καινούργιοι πρωτοετείς αλλά και όλοι εμείς οι υπόλοιποι.

PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 77
- Πόντοι
- 0
Η τιμή προκύπτει από τη βάση εισαγωγής πολλαπλασιασμενη με ένα συντελεστή αν έχει περάσει τα υποχρεωτικά μαθήματα των προηγούμενων εξαμήνων . Τώρα βέβαια που πήγε 15 το Μετάξι , οι πρυτάνεις θα καθορίσουν αναπροσαρμόσμενο τιμοκαταλογο
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.339
- Πόντοι
- 11.096
Ψάξτε εσείς αριστερά και δεξιά για καμιά φοιτήτρια, εγώ έχω έτοιμη την λύση!!!!! Θά πω σέ @dimigoall νά με φτιάξει με τηλέφωνακι από φοιτήτρια λουκουμακι που έχει τά κονέ 

bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 60
- Like
- 7.860
- Πόντοι
- 6.030
Μηχανολόγων μηχανικών στο Πολυτεχνείο αδελφέ ειναι τίγκα στο μουνί. Κάποιες κάνουν και βίζιτες και σε πολύ καλές τιμές. Πήγαινε στο στέκι και πες στο παιδί το σύνθημα "Θελω ραντεβού με τον Μήτσο τον μηχανουργό" και θα σε κατευθύνει αναλόγως. Εγγύηση
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 193
- Like
- 59.978
- Πόντοι
- 41.813
τυπε,κατι σε νοσηλευτικη παιζει που το εχω καημο?Εγώ ξέρω μία που θα είναι σε ΙΕΚ από Οκτώβριο και ήδη έχει ξεκινήσει βίζιτες για να βγάλει ενοίκιο και ένα αυτοκίνητο πολύ ωραία με βυζάρες τώρα για άλλες περιπτώσεις σε φιλοσοφική παιδαγωγικα και σε ΤΕΙ παίζουν περιπτώσεις αλλά σε κλειστό κύκλο.Παντως είναι λογικό να κάνουν βίζιτες πολλές φοιτήτριες τα ενοίκια είναι πανάκριβα και θέλουν γρήγορο χρήμα.

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κωλο δινει?Ψάξτε εσείς αριστερά και δεξιά για καμιά φοιτήτρια, εγώ έχω έτοιμη την λύση!!!!! Θά πω σέ @dimigoall νά με φτιάξει με τηλέφωνακι από φοιτήτρια λουκουμακι που έχει τά κονέ![]()

italaki
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 18.715
- Πόντοι
- 3.506
Από τον @dimigoall είπες????Ψάξτε εσείς αριστερά και δεξιά για καμιά φοιτήτρια, εγώ έχω έτοιμη την λύση!!!!! Θά πω σέ @dimigoall νά με φτιάξει με τηλέφωνακι από φοιτήτρια λουκουμακι που έχει τά κονέ![]()

professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 46
- Like
- 34.339
- Πόντοι
- 11.096
Λες νά μήν δώσει τό μνπ; Δυο δύο τίς τρέχει τής φοιτήτριες στα πορνοχοτελ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)