Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε μην πυροβολειτε στην φωτογραφια ειμαι και εγω μεσα.
Αυτα ειναι απο εναν αγωνα Ολυμπιακου με μια μικρη ομαδα νομιζο Δοξα Δραμας αλλα δεν ειμαι σιγουρος πρεπει να ηταν την χρονια 1999- 2000 και απεναντι την ιδια ωρα επαιζε μπασκετ ο Παναθηναικος.
Αυτα ηταν παλια Νταρκ τωρα εχω βαλει μυαλο.Καλά σου έκαναν....
Γεια πηγενε για κανα καφεδακι στο λυομενο και πες μου μετα αν σου αρεσει.ΑΜα θες να δεις ματς του πόλο πήγαινε τότε στο λυόμενο.Εγώ τα τελευταία 3 χρόνια έχω χάσει 3 ματς στο ΟΑΚΑ.
εχω παει σε ολα τα ματς τη εθνικης εκει..Γεια πηγενε για κανα καφεδακι στο λυομενο και πες μου μετα αν σου αρεσει.
Ωραιο γηπεδο τρομερη ακουστικη αλλα 34000 μικρο για τον Ολυμπιακο.
Γεια πηγενε για κανα καφεδακι στο λυομενο και πες μου μετα αν σου αρεσει.
Ωραιο γηπεδο τρομερη ακουστικη αλλα 34000 μικρο για τον Ολυμπιακο.
Το ειπα οτι ειναι μικρο σε σχεσει με καποια γηπεδα στο εξωτερικο υστερη κατα πολυ αλλα οχι οτι δεν ειναι ωραιο γηπεδο.εχω παει σε ολα τα ματς τη εθνικης εκει..
ενταξει ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ αλλα ως εκει ετσι?
για ελλαδα ειναι το καλύτερο..Το ειπα οτι ειναι μικρο σε σχεσει με καποια γηπεδα στο εξωτερικο υστερη κατα πολυ αλλα οχι οτι δεν ειναι ωραιο γηπεδο.
ξεχασες να μας πεις οτι εισαστε & οι μονοι αερομεταφερομενοι εντος ελλαδας..οι μονοι παντελονατοι οπαδοι στην ελλαδα,ουτε μαχαιρια ουτε πιστολια-στυλο,ουτε κρανη(με καλυψη της αστυνομιας φυσικα),ουτε 50 εναντιον ενος,
VAMOS ARIANARA VAMOS CAMPEON
laplace εχω παει σε πολλα γηπεδα στο εξωτερικο απο οσα εχω παει... Amsterdam Arena μακραν το καλυτερο.για ελλαδα ειναι το καλύτερο..
αλλα πχ ολλανδια εχω δει κατι γηπεδα κατι Βιτενσε κ κατι ομαδων της πουτσας που ουτε το Βοτανικος Αρενα θα τα φτασει ποτε..
αστα να πανε..
κ μετα μας βαζουν 3- ευρω εισητηριο κ λενε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..που να παει ρε ?να χεστει πανω του κ να φαει ολη την βροχη?
Και στην πατριδα μου την Μυτιληνη οταν ειχαμε παιξει εκει με τον Αρη απο το λιμανι με καικι στο γηπεδο.ξεχασες να μας πεις οτι εισαστε & οι μονοι αερομεταφερομενοι εντος ελλαδας..![]()
![]()
![]()
![]()
τελικος κυπελλου στην πατρα..