Νέα

Elite Mens Club Strip Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RT103
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

El.patron@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2024
Κριτικές
7
Like
318
Πόντοι
280
Δεν την πήδηξα, στο prive των 100 ευρώ την πήρα μόνο αλλά πρέπει να πω ότι με δεδομένο ότι με αυτά τα λεφτά δεν πηδιέται, αυτά που μου έκανε δε μου έχει τύχει να μου τα έχουν κάνει ξανά σε prive στην ίδια τιμή, βασικά ούτε να τα γράψω δημοσίως δεν μπορώ, μόνο με PM... Δηλαδή με όσες έχω πάρει μέχρι σήμερα για prive των 100 ευρώ γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δε θα γαμηθούμε, καμιά δεν το έχει φτάσει το πράγμα εκεί που μου το έφτασε η Τζέσυ. Όσο για το πάχος που έγραψαν κάποιοι για εμένα είναι εντός των ορίων του γούστου μου οπότε ήμουν πολύ Ο.Κ. με αυτό, και μόνο που είδα τα βυζιά και τις καμπύλες που έχει τρελάθηκα. Και σημειωτέον σιχαίνομαι τα tattoos, οπότε καταλαβαίνετε πόσο με "έψησε" όλο το υπόλοιπο πακέτο, φυσικά συνετέλεσε και το γεγονός ότι είναι φουλ διαχυτική και ομιλιτική, μου είχαν έρθει κάτι βαριεστημένες νωρίτερα ή κάτι κοντέσσες σαν τη Νάνα (αν λέω σωστά το όνομα) την Ουκρανή που όσο όμορφη και sexy είναι τόση ξινίλα βγάζει, που η Τζέσυ μου φάνηκε όαση... Βέβαια στάμπαρα και την Crystal που ήδη έχω ψηθεί να την πάρω για prive την επόμενη φορά που θα πάω
Καλημέρα στείλε μου pm

Jim25.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2025
Like
3
Πόντοι
0
Δεν την πήδηξα, στο prive των 100 ευρώ την πήρα μόνο αλλά πρέπει να πω ότι με δεδομένο ότι με αυτά τα λεφτά δεν πηδιέται, αυτά που μου έκανε δε μου έχει τύχει να μου τα έχουν κάνει ξανά σε prive στην ίδια τιμή, βασικά ούτε να τα γράψω δημοσίως δεν μπορώ, μόνο με PM... Δηλαδή με όσες έχω πάρει μέχρι σήμερα για prive των 100 ευρώ γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δε θα γαμηθούμε, καμιά δεν το έχει φτάσει το πράγμα εκεί που μου το έφτασε η Τζέσυ. Όσο για το πάχος που έγραψαν κάποιοι για εμένα είναι εντός των ορίων του γούστου μου οπότε ήμουν πολύ Ο.Κ. με αυτό, και μόνο που είδα τα βυζιά και τις καμπύλες που έχει τρελάθηκα. Και σημειωτέον σιχαίνομαι τα tattoos, οπότε καταλαβαίνετε πόσο με "έψησε" όλο το υπόλοιπο πακέτο, φυσικά συνετέλεσε και το γεγονός ότι είναι φουλ διαχυτική και ομιλιτική, μου είχαν έρθει κάτι βαριεστημένες νωρίτερα ή κάτι κοντέσσες σαν τη Νάνα (αν λέω σωστά το όνομα) την Ουκρανή που όσο όμορφη και sexy είναι τόση ξινίλα βγάζει, που η Τζέσυ μου φάνηκε όαση... Βέβαια στάμπαρα και την Crystal που ήδη έχω ψηθεί να την πάρω για prive την επόμενη φορά που θα πάω
Στείλε μια σε μένα pm τι σου έκανε. Θέλω να μάθω.

Leon999

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Για πείτε συνάδερφοι τι κορίτσια περιέχει το μαγαζί γιατί έχω μια έφεση προς τις σλαβες και τι ακριβώς υπηρεσίες ας πούμε προσφέρουν έξτρα των βασικών... έχω ακούσει θετικά σχόλια και σκέφτομαι να το επισκεφτώ το συγκεκριμένο μαγαζί οπότε θέλω να έχω γνώση αν αξίζει

Leon999

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
ούτε να με πληρώσει με 200 δεν κάθομαι!!!!!!!!
Στείλε PM να μου πεις για τις εμπειρίες του μαγαζιού και αν αξίζει να επισκεφτεί από κάποιον με τις υπηρεσίες και τις κοπέλες που εχει το εν λόγω καταστημα

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Μάγκες για αυτή με το τατουάζ ΜΟΥΣΑ στα βυζιά τι ξέρουμε?

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
11
Like
1.220
Πόντοι
371

Leon08

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
136
Πόντοι
0
Δουλεύει αυτές τις ημέρες η τατι

Εγγρ.
8 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
101
Πόντοι
0
Εκανα το πέρασμα μου από εκεί απόψε ,καλή φάση ,αρκετά οικονομικό σε σχέση με άλλα ,το ρόστερ των κοριτσιών ήταν μικρό αλλά καλό ,οι χωροί στη πίστα γινόντουσαν αρκετά συχνά πράγμα καλό.

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
11
Like
1.220
Πόντοι
371
Εγγρ.
8 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
101
Πόντοι
0
Ανέλυσε μας λίγο αν θες το ρόστερ. Δηλαδή δεν έχει τις γεματούλες-χοντρούλες που είχε τον χειμώνα???
Κοίτα Οι περισσότερες ήταν Ουκρανές-ρωσίδες από ότι καταλαβα .Χοντρουλες είχε 2-3 παραπάνω όχι . Σε γενικές γραμμές καλό ρόστερ αλλά ρε σεις πολύ μικρό· κάτω από 15 σίγουρα .

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.988
Πόντοι
5.916
Mάπα υπηρεσίες όμως από τις κορασίδες....

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.942
Πόντοι
206
Κοίτα Οι περισσότερες ήταν Ουκρανές-ρωσίδες από ότι καταλαβα .Χοντρουλες είχε 2-3 παραπάνω όχι . Σε γενικές γραμμές καλό ρόστερ αλλά ρε σεις πολύ μικρό· κάτω από 15 σίγουρα .
Εντάξει, δεν είναι και κανένα μαγαζί-γήπεδο εκεί πέρα για να έχει πάρα πολύ μεγάλο αριθμό γυναικών.

Εγγρ.
8 Φεβ 2024
Κριτικές
1
Like
101
Πόντοι
0
Εντάξει, δεν είναι και κανένα μαγαζί-γήπεδο εκεί πέρα για να έχει πάρα πολύ μεγάλο αριθμό γυναικών.
Και το casa Babylon πιο μικρό είναι απτό ελίτ αλλά έχει παρα μα πάρα πολλές πολλές κοπέλες ..

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
21
Θα μπορούσε να έχει καλύτερο ρόστερ για στριπ του 10αρικου στο χορό και όχι του 5ευρου.
Δεν είπα να έχει την Naomi campbell μεσα αλλα αντικειμενικα ενα 2 εμφανισιμα(αντικειμενικα)
κορίτσια σχετικά νεαρής ηλικίας 8αρακια...

Γενικά μόνο Καισσα είχε κάποιες καλές σλαβες που έκανα βόλτα και εκεί όμως σπάστηκα άσχημα από έναν παπάρα σερβιτόρο/οργανωτή τραπεζιών που έμοιαζε με τον Krang One απο τα χελωνιντζακια,καθως μας εβαλε να κατσουμε σε ενα καναπε στο βαθος που δεν φαινοτανε τπτ λες και ημασταν τιμωρια και μολις του ζητησαμε να μας παει στο διπλανο που δεν καθοταν κανεις μας ειπε ενα ξερο οχι και εφυγε.Χωρις να μας αντιπροτεινει κατι.

Οι κοπέλες να πηγαίνουν μόνο στους τραποπιτσιρικαδες που παρεπιπτωντος έπαιρναν ποτά και όχι μπουκάλι τουλάχιστον αυτούς που έβλεπα.
Εντάξει μπορεί να βρομάω σαν τσιπούρα ξέρω και 'γώ?

Γενικά εκεί πέρα οι του μαγαζιού κάνουνε ότι τους συμφερει οποτε θέλουν είναι ευγενικοί όποτε θέλουν είναι μλκες εγώ ήθελα να πάω δίπλα με τους φίλους να πάρουμε μπουκάλι και αυτός μας είπε όχι.
Δεν ξέρω τι να πω έχει χαλάσει το πράγμα κρίμα και μου αρέσει το στριπ.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.942
Πόντοι
206
Σας απαγόρευσαν δηλαδή να αγοράσετε μπουκάλι; Πρώτη φορά ακούω να μην θέλει επιχειρηματίας να πουλήσει όσο περισσότερο γίνεται. Μήπως τα άλλα τραπέζια ήταν ρεζερβαρισμένα ή το διπλανό ας πούμε; Άσε που τα πολύ καλά κομμάτια δεν τα έχουν συνήθως για να ασχολούνται με χορούς του δεκάρικου. Μην τα μπερδεύετε τα πράγματα, τα στριπ λειτουργούν διαχρονικά πάντα με τον ίδιο τρόπο στην ουσία τους. Το χρήμα είναι καθαρά θέμα ποσότητας. Έχεις τόσο; Αγοράζεις αυτό. Έχεις περισσότερο; Αγοράζεις το άλλο. Πάντως γενικά η Συγγρού έχει την καλύτερη ποιότητα, απλά θέλει πολύ χρήμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
21
Σας απαγόρευσαν δηλαδή να αγοράσετε μπουκάλι; Πρώτη φορά ακούω να μην θέλει επιχειρηματίας να πουλήσει όσο περισσότερο γίνεται. Μήπως τα άλλα τραπέζια ήταν ρεζερβαρισμένα ή το διπλανό ας πούμε; Άσε που τα πολύ καλά κομμάτια δεν τα έχουν συνήθως για να ασχολούνται με χορούς του δεκάρικου. Μην τα μπερδεύετε τα πράγματα, τα στριπ λειτουργούν διαχρονικά πάντα με τον ίδιο τρόπο στην ουσία τους. Το χρήμα είναι καθαρά θέμα ποσότητας. Έχεις τόσο; Αγοράζεις αυτό. Έχεις περισσότερο; Αγοράζεις το άλλο. Πάντως γενικά η Συγγρού έχει την καλύτερη ποιότητα, απλά θέλει πολύ χρήμα.
Μπορεί να ήτανε ρεσερβε το δίπλα οκ αλλά ούτε καν μας το είπε όπως σου είπα και ούτε αντιπρότεινε κάτι.
Και για να ξέρεις δεν παίρνω μόνο χορούς πήρα και χορούς και 2 πριβε(απλά) αφού σηκώθηκα εγώ και πήρα μια κοπέλα...

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.942
Πόντοι
206
Μπορεί να ήτανε ρεσερβε το δίπλα οκ αλλά ούτε καν μας το είπε όπως σου είπα και ούτε αντιπρότεινε κάτι.
Και για να ξέρεις δεν παίρνω μόνο χορούς πήρα και χορούς και 2 πριβε(απλά) αφού σηκώθηκα εγώ και πήρα μια κοπέλα...
Αν δεν είσαι μεγάλος σε ηλικία, δηλαδή είσαι μικρός και δεν σου έχει αφήσει ο πατέρας σου νοίκια, λεφτά, οτιδήποτε γενικά που να γεμίζει την τσέπη σου, να ξέρεις ότι αυτό είναι το πλέον ακριβό σπορ στην πιάτσα και ειδικά εκεί που πηγαίνεις δεν είναι όπως και ολόκληρη η Συγγρού μέρος για να διαθέσεις οικονομικό budget. Αυτές για τις οποίες συνέχεια μιλάς, τα εννιάρια, δεκάρια, δεν ξέρω πως τα λες γενικά, προορίζονται για άντρες συνήθως που έχουν να διαθέσουν κάποια κατοστάρικα. Ξέρουν τα πόστα τους εκεί μέσα και είναι πάντα τα ίδια. Το Caissa είναι ένα καταπληκτικό μπαρ με πολύ ευχάριστο, γιορτινό πάντα κλίμα, αλλά υπάρχουν δυο ειδών επιλογές. Η δεύτερη και καλύτερη έχουν γράψει εδώ μέσα πόσο κοστίζει, αν βάλεις και τα λεφτά του μπουκαλιού μαζί, τότε είσαι εντάξει. Δυστυχώς ο καπιταλισμός είναι ή τα έχεις ή δεν τα έχεις και αυτοί έχουν πάντα τιμοκατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom