Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 49.042
- Πόντοι
- 10.131
Αραγε τα βυζια που εβαλε εχουν καποιο σκοπο; Μηπως ετοιμαζεται να το γυρισει στο βιζιταρισμα μιας και στο τραγουδι εχει παρει την κατω βολτα;
Τραγούδι?????? πάντως προσωπικά την εκτιμούσα πολύ περισσότερο με τα σπυράκια πριν . Ας ξεκινήσει το σπορ βέβαια και θα την τιμήσω δεόντως χρόνια μας καυλωνει ο μεζές. Πλατινένιες δουλειές θα κάνει ο, τι δεν έκανε ποτέ στο τραγούδι δλδΑραγε τα βυζια που εβαλε εχουν καποιο σκοπο; Μηπως ετοιμαζεται να το γυρισει στο βιζιταρισμα μιας και στο τραγουδι εχει παρει την κατω βολτα;
Ας ελπίσουμε να είναι ρεαλιστρια και να επιλεξει το πρώτο...γιατί και για το δεύτερο καμμενο είναι το χαρτί τηςΑυτά τα βυζιά πιστεύω ότι μπήκαν η για ξεκίνημα καριέρας στην ζιταβι η για άμεση εύρεση φραγκατου χορηγού με σκοπό τον γάμο μιας και τα χρόνια περνάνε.
Αν το εβαλε καθαρά για αισθητικούς λόγους πιστεύω θα τα είχε βάλει χρόνια νωρίτερα..
Τι να το κάνεις αν δεν ανήκεις στους φραγκατους με διασύνδεσης ώστε να μπορέσεις να μπεις στον στενό κύκλο που θα δουλέψει... Δεν τρέχει κάστανο.Ας ελπίσουμε να είναι ρεαλιστρια και να επιλεξει το πρώτο...γιατί και για το δεύτερο καμμενο είναι το χαρτί της
Συμφωνω αλλά κι άλλες ξεκίνησαν ετσι κι ο στίβος είναι σκληρός. Πότε δεν ξέρεις για πότε ο στενός κύκλος θα την ξεβρασει και θα αναζητά πελατεία ως δημοφιλης παίκτρια ριαλιτι και τραγουδιστριαΤι να το κάνεις αν δεν ανήκεις στους φραγκατους με διασύνδεσης ώστε να μπορέσεις να μπεις στον στενό κύκλο που θα δουλέψει... Δεν τρέχει κάστανο.
Μου φαίνεται λιγο δύσκολο να μην ειχε ανασφάλεια για την εμφάνισή της στα νιατα της και να απόκτησε τωρα στα 35...Κάποιος την χτύπησε στις ανασφάλειες της εγώ πιστεύω. Γι'αυτό πήγε και τα «φούσκωσε» και ειλικρινά μπράβο του αυτού του κάποιου.
Λίγο παραπάνω στήθος το χρειαζόταν, είναι η ταπεινή μου γνώμη. Τώρα ποιος το χαίρεται και αν, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Γενικά ισχύει πως οι ανασφάλειες «γεννιούνται» σε νεαρές ηλικίες, από το σχολείο κλπ. Όμως αυτή τώρα περνάει την κρίση των 30. Οπότε πιστεύω πως εκεί της την έδωσε και έκανε αυτή την αλλαγή. Δεν είναι τυχαίο που από τότε που ανανεώθηκε η εμφάνιση της, έχει γεμίσει με ποστ το ίνστα της. Πέραν της επιπλέον προσοχής που πήρε, σίγουρα είχε αρκετό καιρό στο μυαλό της να κάνει την επέμβαση. Έτσι τουλάχιστον το σκέφτομαι εγώ. Τώρα τι ισχύει, μόνο η ίδια το ξέρει και η φιλενάδα της ο Ασημακόπουλος.Μου φαίνεται λιγο δύσκολο να μην ειχε ανασφάλεια για την εμφάνισή της στα νιατα της και να απόκτησε τωρα στα 35...
Οχι οτι δεν ειναι απίθανο.

Η τύπισσα ειναι να βγάλεις πάνω της καθε αρρωστημένη σκέψη σουΜολις εθεαθη το μωρο γλυφαδα με φουξια ολοσωμη φορμα,μαυρισμα μαλλι νυχι ολα στη πενα.μαξ 1.53-55 σε υψος.στο βυζι οντως εχει πεσει φουλ ενισχυση που το κανει τρελο καυλι το κοντοπουτανο αναλογικα με το μικροσωμο σωματακι του![]()
Ιδανικό υψος για να την σπάσεις στην πουτσα, μανιτζεβελη.Μολις εθεαθη το μωρο γλυφαδα με φουξια ολοσωμη φορμα,μαυρισμα μαλλι νυχι ολα στη πενα.μαξ 1.53-55 σε υψος.στο βυζι οντως εχει πεσει φουλ ενισχυση που το κανει τρελο καυλι το κοντοπουτανο αναλογικα με το μικροσωμο σωματακι του![]()
Αθηνεζικα δεν ξέρω μάστορα ,ρίξε καμμία υποτιτλουμπα στο τελευταίο λήμμα...σε μερσω κάργα τσακαλακο.Ιδανικό υψος για να την σπάσεις στην πουτσα, μανιτζεβελη.
μανιτζέβελος, -η -ο εύχρηστος, βολικός, διαχειρίσιμος, λειτουργικός. [Από ιταλικό maneggevole «διαχειρίσιμος»]Αθηνεζικα δεν ξέρω μάστορα ,ρίξε καμμία υποτιτλουμπα στο τελευταίο λήμμα...σε μερσω κάργα τσακαλακο.
Σας ήρθε από τίποτα Επτανήσιους αυτό το λήμμα η ηρθε εποιφοιτηση σε κάποιον Αθηνεζο και μετά περάστηκε στο διαδίκτυο;μανιτζέβελος, -η -ο εύχρηστος, βολικός, διαχειρίσιμος, λειτουργικός. [Από ιταλικό maneggevole «διαχειρίσιμος»]
Εγώ προτιμώ τις ψηλές αλλά η αλήθεια είναι ότι 69 στα όρθια πιο εύκολα γίνεται με μια κάτω του 1,70μ. παρά με μια άνω του ύψους αυτού...μανιτζέβελος, -η -ο εύχρηστος, βολικός, διαχειρίσιμος, λειτουργικός. [Από ιταλικό maneggevole «διαχειρίσιμος»]