You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελευθερία Ελευθερίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 694K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 1.573
- Πόντοι
- 201
Για πολύ χιλιόμετρο με το βυζι!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.793
- Πόντοι
- 9.931
Αραγε τα βυζια που εβαλε εχουν καποιο σκοπο; Μηπως ετοιμαζεται να το γυρισει στο βιζιταρισμα μιας και στο τραγουδι εχει παρει την κατω βολτα;
Cardi( anal )ios
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Τραγούδι?????? πάντως προσωπικά την εκτιμούσα πολύ περισσότερο με τα σπυράκια πριν . Ας ξεκινήσει το σπορ βέβαια και θα την τιμήσω δεόντως χρόνια μας καυλωνει ο μεζές. Πλατινένιες δουλειές θα κάνει ο, τι δεν έκανε ποτέ στο τραγούδι δλδΑραγε τα βυζια που εβαλε εχουν καποιο σκοπο; Μηπως ετοιμαζεται να το γυρισει στο βιζιταρισμα μιας και στο τραγουδι εχει παρει την κατω βολτα;
Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.882
- Πόντοι
- 8.346
Ποιος είναι ο χορηγός που τα χαίρεται τα καινούργια βυζιά
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.793
- Πόντοι
- 9.931
Αυτά τα βυζιά πιστεύω ότι μπήκαν η για ξεκίνημα καριέρας στην ζιταβι η για άμεση εύρεση φραγκατου χορηγού με σκοπό τον γάμο μιας και τα χρόνια περνάνε.
Αν το εβαλε καθαρά για αισθητικούς λόγους πιστεύω θα τα είχε βάλει χρόνια νωρίτερα..
Αν το εβαλε καθαρά για αισθητικούς λόγους πιστεύω θα τα είχε βάλει χρόνια νωρίτερα..
Cardi( anal )ios
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Ας ελπίσουμε να είναι ρεαλιστρια και να επιλεξει το πρώτο...γιατί και για το δεύτερο καμμενο είναι το χαρτί τηςΑυτά τα βυζιά πιστεύω ότι μπήκαν η για ξεκίνημα καριέρας στην ζιταβι η για άμεση εύρεση φραγκατου χορηγού με σκοπό τον γάμο μιας και τα χρόνια περνάνε.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.793
- Πόντοι
- 9.931
Τι να το κάνεις αν δεν ανήκεις στους φραγκατους με διασύνδεσης ώστε να μπορέσεις να μπεις στον στενό κύκλο που θα δουλέψει... Δεν τρέχει κάστανο.Ας ελπίσουμε να είναι ρεαλιστρια και να επιλεξει το πρώτο...γιατί και για το δεύτερο καμμενο είναι το χαρτί της
Cardi( anal )ios
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2023
- Like
- 125
- Πόντοι
- 0
Συμφωνω αλλά κι άλλες ξεκίνησαν ετσι κι ο στίβος είναι σκληρός. Πότε δεν ξέρεις για πότε ο στενός κύκλος θα την ξεβρασει και θα αναζητά πελατεία ως δημοφιλης παίκτρια ριαλιτι και τραγουδιστριαΤι να το κάνεις αν δεν ανήκεις στους φραγκατους με διασύνδεσης ώστε να μπορέσεις να μπεις στον στενό κύκλο που θα δουλέψει... Δεν τρέχει κάστανο.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.138
- Πόντοι
- 456
Κάποιος την χτύπησε στις ανασφάλειες της εγώ πιστεύω. Γι'αυτό πήγε και τα «φούσκωσε» και ειλικρινά μπράβο του αυτού του κάποιου.
Λίγο παραπάνω στήθος το χρειαζόταν, είναι η ταπεινή μου γνώμη. Τώρα ποιος το χαίρεται και αν, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Λίγο παραπάνω στήθος το χρειαζόταν, είναι η ταπεινή μου γνώμη. Τώρα ποιος το χαίρεται και αν, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.793
- Πόντοι
- 9.931
Μου φαίνεται λιγο δύσκολο να μην ειχε ανασφάλεια για την εμφάνισή της στα νιατα της και να απόκτησε τωρα στα 35...Κάποιος την χτύπησε στις ανασφάλειες της εγώ πιστεύω. Γι'αυτό πήγε και τα «φούσκωσε» και ειλικρινά μπράβο του αυτού του κάποιου.
Οχι οτι δεν ειναι απίθανο.
Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.138
- Πόντοι
- 456
Γενικά ισχύει πως οι ανασφάλειες «γεννιούνται» σε νεαρές ηλικίες, από το σχολείο κλπ. Όμως αυτή τώρα περνάει την κρίση των 30. Οπότε πιστεύω πως εκεί της την έδωσε και έκανε αυτή την αλλαγή. Δεν είναι τυχαίο που από τότε που ανανεώθηκε η εμφάνιση της, έχει γεμίσει με ποστ το ίνστα της. Πέραν της επιπλέον προσοχής που πήρε, σίγουρα είχε αρκετό καιρό στο μυαλό της να κάνει την επέμβαση. Έτσι τουλάχιστον το σκέφτομαι εγώ. Τώρα τι ισχύει, μόνο η ίδια το ξέρει και η φιλενάδα της ο Ασημακόπουλος.Μου φαίνεται λιγο δύσκολο να μην ειχε ανασφάλεια για την εμφάνισή της στα νιατα της και να απόκτησε τωρα στα 35...
Οχι οτι δεν ειναι απίθανο.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.952
- Πόντοι
- 6.256
Καλυτερα ηταν πριν με το ρωγόβυζο.
FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.749
- Πόντοι
- 201
Μολις εθεαθη το μωρο γλυφαδα με φουξια ολοσωμη φορμα,μαυρισμα μαλλι νυχι ολα στη πενα.μαξ 1.53-55 σε υψος.στο βυζι οντως εχει πεσει φουλ ενισχυση που το κανει τρελο καυλι το κοντοπουτανο αναλογικα με το μικροσωμο σωματακι του

Διαγραμμένο μέλος 214948
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 29.882
- Πόντοι
- 8.346
Η τύπισσα ειναι να βγάλεις πάνω της καθε αρρωστημένη σκέψη σουΜολις εθεαθη το μωρο γλυφαδα με φουξια ολοσωμη φορμα,μαυρισμα μαλλι νυχι ολα στη πενα.μαξ 1.53-55 σε υψος.στο βυζι οντως εχει πεσει φουλ ενισχυση που το κανει τρελο καυλι το κοντοπουτανο αναλογικα με το μικροσωμο σωματακι του![]()
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.793
- Πόντοι
- 9.931
Ιδανικό υψος για να την σπάσεις στην πουτσα, μανιτζεβελη.Μολις εθεαθη το μωρο γλυφαδα με φουξια ολοσωμη φορμα,μαυρισμα μαλλι νυχι ολα στη πενα.μαξ 1.53-55 σε υψος.στο βυζι οντως εχει πεσει φουλ ενισχυση που το κανει τρελο καυλι το κοντοπουτανο αναλογικα με το μικροσωμο σωματακι του![]()
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.062
- Πόντοι
- 16.235
Αθηνεζικα δεν ξέρω μάστορα ,ρίξε καμμία υποτιτλουμπα στο τελευταίο λήμμα...σε μερσω κάργα τσακαλακο.Ιδανικό υψος για να την σπάσεις στην πουτσα, μανιτζεβελη.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.793
- Πόντοι
- 9.931
μανιτζέβελος, -η -ο εύχρηστος, βολικός, διαχειρίσιμος, λειτουργικός. [Από ιταλικό maneggevole «διαχειρίσιμος»]Αθηνεζικα δεν ξέρω μάστορα ,ρίξε καμμία υποτιτλουμπα στο τελευταίο λήμμα...σε μερσω κάργα τσακαλακο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 6K