Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φιλιά Έλενα. Σε ποιον δεν αρέσουν τα όμορφα λόγια;Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
Δεν είμαι θέα μια συνηθισμένη γυναίκα ειμαι που όμως να μην λέω ψέματα με κολακεύουν και μου αρέσουν πολύ!
Φιλάκια σε όλους σας!
Μόνον καλά λόγια, σε υπερθετικό βαθμό, σου αξίζουν, κορίτσι μου!!!Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
Δεν είμαι θέα μια συνηθισμένη γυναίκα ειμαι που όμως να μην λέω ψέματα με κολακεύουν και μου αρέσουν πολύ!
Φιλάκια σε όλους σας!
Βάλε καί κριτική ἄν δέν σκοπεύεις νά κάνῃς ἤδη...Μόνον καλά λόγια, σε υπερθετικό βαθμό, σου αξίζουν, κορίτσι μου!!!
Ξέρεις άριστα την τέχνη να περιποιείσαι, να απογειώνεις και να ικανοποιείς τον άντρα!
Σε ευχαριστώ για τη χθεσινή , μοναδικά ιδιαίτερη και αισθαντική, εμπειρία μας!
Σε φιλώ, όπως και όπου εσύ ξέρεις ...
Πολύ σέξυ,ωραίο στήθος.Πολλά φιλιά Ελενάρα μου. xxxjim moustache
Καυλα ατελειωτη εισαι!!Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
Φιλάκια σε όλους σας!
Για μια εβδομάδα σίγουρα ακόμαΜέχρι πότε υπολογίζεις να είσαι Αθήνα;
Καλησπέρα σε σένα και σε όλους σαςΤώρα τελευταία δεν γράφεις τίποτα για duo. Με ποιά παίζεις??? Ακόμα Αννα πιπινάκι???
Λοιπόν πριν λίγη ώρα γύρισα από ραντεβού με την ως άνω κυρία... Τι να πω πασά στο πριβέ με είχε.. τέτοια περιποίηση ούτε από γυναίκες της ζωής μου.... Κριτική θα ακολουθήσει σύντομα αν και χωρίς ίχνος υπερβολής είναι για πολύ πήδημα η κυρία

Λοιπόν πριν λίγη ώρα γύρισα από ραντεβού με την ως άνω κυρία... Τι να πω πασά στο πριβέ με είχε.. τέτοια περιποίηση ούτε από γυναίκες της ζωής μου.... Κριτική θα ακολουθήσει σύντομα αν και χωρίς ίχνος υπερβολής είναι για πολύ πήδημα η κυρία

.Πολύ πεοθΗλασμο φίλε![]()
![]()
![]()
.
Είδες το φως το αληθινό
Φιλε Τάσσο..είναι για πολύ ....όντως