Χρόνια πολλά ΈλεναΧρόνια πολλά στην πατρίδα μας!
Χρόνια πολλά σε όλους σας!![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χρόνια πολλά ΈλεναΧρόνια πολλά στην πατρίδα μας!
Χρόνια πολλά σε όλους σας!![]()
To be or not to be. Να μπει βέβαιαΚαλησπέρα αγόρια!
Διαθέσιμη...![]()
Τέτοιες καυλωτικές φωτογραφίες μᾶς ἀνεβάζουν τὴ διάθεση καί ὄχι μόνο!Καλημέρα αγόρια!
Καλή εβδομάδα!![]()
Δώσε κουλούρι ρε μωρό να μαζέψεις όλο το χαρτί!!!!!Καλημέρα αγόρια!
Καλή εβδομάδα!![]()
Ισως και να δινει επιλεκτικα.Δώσε κουλούρι ρε μωρό να μαζέψεις όλο το χαρτί!!!!!
Επισης αν αρχισει να ερχεται και σε αλλα ξενοδοχεια εκτος Μεταξιου θα παρει ολο το χαρτι νομιζωΔώσε κουλούρι ρε μωρό να μαζέψεις όλο το χαρτί!!!!!
Δώσε κουλούρι ρε μωρό να μαζέψεις όλο το χαρτί!!!!!
Εννοείται!!!!Επισης αν αρχισει να ερχεται και σε αλλα ξενοδοχεια εκτος Μεταξιου θα παρει ολο το χαρτι νομιζω
Κορμαρα η κυρία...!Καλημέρα αγόρια!
Καλή εβδομάδα!![]()
Έτσι ακριβώς !!!Δώσε κουλούρι ρε μωρό να μαζέψεις όλο το χαρτί!!!!!
Ισως και να δινει επιλεκτικα.
Σωστός. Και να συμπληρώσω πως ό,τι ανομολόγητο έξτρα και να κάνουν οι κοπέλες, λογικά δε θα το μάθουμε ποτέ. Το μαθαίνουμε μόνο όταν κάποιος αχάριστος κάφρος που ευνοήθηκε στο παρελθόν, ερωτεύεται, πικραίνεται και αρχίζει να κελαηδάει (με αυτή τη σειρά).Στον χωρο του αγοραιου ερωτα, γινονται κυριολεκτικα τα ΠΑΝΤΑ!
20+ χρονια που χρησιμοποιω τετοιες υπηρεσιες (απειρα call girls & city tours), Ελλαδα αλλα και εξωτερικο, εχω δει οτι θες.
Να δινει κωλο ενω ΔΕΝ το εχει στο προγραμμα, να καταπινει ενω ΔΕΝ το εχει στο προγραμμα, να κανει ακαποτο ειτε μουνι, ειτε κωλο, ειτε και τα δυο. Σε καποιες λιγες περιπτωσεις μεχρι και κρεμπιεδες, σε οποια τρυπα θες.
ΥΓ. Γενικο σχολιο, ΔΕΝ αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενα, εγω ο ιδιος παντα κανω παιχνιδι με ασφαλεια (μονο στοματικο δλδ χωρις καποτα). Αυτα.
πολυ σωστα τα λες κυρια μουΚαλησπέρα παιδιά
Έχω αναφερθεί στο παρελθόν θα ξαναμιλήσω όμως πάλι για να τα θυμίζω
Ότι είναι γραμμένο στο πρόγραμμα μου είναι δεσμευτικό για εμένα φαντάζομαι και για όλες τις κοπέλες για αυτό και το γράφουμε κιόλας
Τα γραπτά μένουν τα προφορικά "πτερειν" πετούν δηλαδή
Αγοράζετε κάποιες υπηρεσίες δηλ με κάποιο αντίτιμο που είναι γραμμένες στο πρόγραμμα της κοπέλας
Πρωκτικό δεν έχω στο πρόγραμμα μου καθόλου και δεν με ενδιαφέρει να το βάλω για να μαζέψω "χαρτί"
Αυτό δεν σημενει ότι δεν μου αρέσει ούτε ότι δεν το έχω προσφέρει σαν υπηρεσία
Και μου αρέσει και τελειώνω έτσι
Και το έχω κάνει με αντίτιμο
Το έχω ξαναπεί αυτό κάποιες φορές αν είμαι ερεθισμένη αν νιώθω καλά αν ο κύριος που είμαστε μαζί νιώθω ότι θα με προσέξει θα με κάνει να περάσω και καλα αν έχει ιδανικό μέγεθος αν αν αν τότε μπορεί να το κάνω
Οπωτε σαν υπηρεσία δεν υπάρχει και δεν θα μπει και δεν είναι δεσμευτικό για εμένα
Ήμουν σαφής νομίζω
Φιλάκια σε όλους σας
ας καλεσει ομως καποιος τον αγιο 

Για ευλογία μαν;πολυ σωστα τα λες κυρια μουας καλεσει ομως καποιος τον αγιο
![]()

προσφερει λοκω λεει σε καποιες περιπτωσειςΓια ευλογία μαν;![]()

προσφερει λοκω λεει σε καποιες περιπτωσειςοποτε ενας αγιος θα μας δωσει τα φωτα του
![]()