Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.986
- Πόντοι
- 5.956
Εγω θα το πω!Γλυκιά μου και Όμορφη
κυρία Έλενα μπορώ να πω ότι
είστε χάρμα οφθαλμών….
![]()
…πραγματική Κ Ο Λ Α Σ Η,
για να μην πω αυτό που θα έλεγε
ο πάντα εύστοχος και ακριβής στις εκφράσεις του, κύριος @billgun…
Εεεε. !Εγω θα το πω!
ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΑ!
Καλο μεσημερι Ελενα μου!
Καλο μεσημερι ειπα!Εεεε. !
Όχι δεν το πιστευω ότι μου είπες αυτό το κοπλιμέντο και καλημεροκαλησπέρες μαζί....![]()
Βillgun φιλε μου το ΚΑΡΑ που βαζεις μπροστα ξερεις την ακριβη του εννοια ????Εγω θα το πω!
ΚΑΡΑΜΟΥΝΑΡΑ!
Καλο μεσημερι Ελενα μου!
για πες να μάθω αγάπη μουΒillgun φιλε μου το ΚΑΡΑ που βαζεις μπροστα ξερεις την ακριβη του εννοια ????

Να πας για μπανακι στη θάλασσα να δροσιστείς..και να σε θαυμάσουν...εγω αυτό κάνω ....μονο μπανακι...δεν είμαι για θαυμασμό χιχιχιέχει πολύ ζέστη αυτές τις μέρες.....![]()
Που να φανείς αφού είσαι στο ίδιο ύψος με την αμμουδιάΝα πας για μπανακι στη θάλασσα να δροσιστείς..και να σε θαυμάσουν...εγω αυτό κάνω ....μονο μπανακι...δεν είμαι για θαυμασμό χιχιχι
Μαθε λοιπον οτι το ΚΑΡΑ εχει την εννοια τις μαυριλας του μαυρου του κατραμιου - πισσας. Η μαθηση παρεχεται δωρεαν !!!! χαχαχ Φιλακιαγια πες να μάθω αγάπη μου
![]()
Άσε και σήμερα είχαν βγει κάτι κροκαλες στην παραλία λογω των νοτιαδων πριν....Που να φανείς αφού είσαι στο ίδιο ύψος με την αμμουδιά
Πάντως από έγκυρη ενημέρωση τα μέλη αυτού του ιστότοπου δεν κολυμπούν στον Σαρωνικό φοβούνται μην τους φάει κάνα λαγοκεφαλος το τσουτσουνιΆσε και σήμερα είχαν βγει κάτι κροκαλες στην παραλία λογω των νοτιαδων πριν....
εσύ να μην πας στην παραλία!Να πας για μπανακι στη θάλασσα να δροσιστείς..και να σε θαυμάσουν...εγω αυτό κάνω ....μονο μπανακι...δεν είμαι για θαυμασμό χιχιχι
τα υπόλοιπα ιδιαίτερα μαθήματα θα προτιμούσα να γίνουν στο δωμάτιο του ΠΡΙΒΕ κατά προτίμηση !Μαθε λοιπον οτι το ΚΑΡΑ εχει την εννοια τις μαυριλας του μαυρου του κατραμιου - πισσας. Η μαθηση παρεχεται δωρεαν !!!! χαχαχ Φιλακια