Rakish
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.712
- Πόντοι
- 206
Εννοείται!στο νήμα μου.θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν 2 μεταπτυχιακά και όσοι ξέρουν 5 ξένες γλώσσες !
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Εννοείται!στο νήμα μου.θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν 2 μεταπτυχιακά και όσοι ξέρουν 5 ξένες γλώσσες !
καλή εβδομάδα καρδιά μουΕννοείται!Καλή εβδομάδα Κοριτσαρα μου!
(Πάντα στον Υπέρτατο βαθμό!)
![]()

στα τουρκικα ειναι.Ευτυχώς που υπάρχουν πολλοί "φιλόλογοι" στην ομάδα και μαθαίνουμε και καμιά ξένη λέξη!![]()
γεια σου ρε πολυζωη μπιν λαντεναυτο ειναι σεναριο αλ καιντα ....μισο καλω την αντιτρομοκρατικη![]()
γεια σου ρε πολυζωη μπιν λαντεν![]()
Οι μισες αποφευγετε τον ηλιο σαν τον διαολο το λιβανι , ειστε σα το γαλα και θελετε αιωνιο καλοκαιρι?

τον αποφεύγουμε τον ήλιο γιατί είμαστε πολύ όμορφες και φοβόμαστε να μην μας ερωτευθει !Οι μισες αποφευγετε τον ηλιο σαν τον διαολο το λιβανι , ειστε σα το γαλα και θελετε αιωνιο καλοκαιρι?
![]()

θα ρωτήσω τον ήλιο αν μου επιτρέπει να σε συναντήσω!Καλησπερα
δεν ξερω αν ειναι
καρα....
υπερ....
και ολα τα παρελκομενα που μπορει να πηγαζουν και να εκφραζονται.
Ξερω ομως οτι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτο μου αρκει. Ολα τα αλλα ερχονται και παρεχονται. Ο χαρακτηρας σου ειναι που σε κανει τοσο αξιοαγαπητη.
Μου λειπεις πρωτα απο ολα σαν παρεα κοριτσακι μου και ευχομαι συντομα να διασταυρωθουν οι δρομοι μας.
![]()
Ααιεεε σαλιαρ!Καλησπερα
δεν ξερω αν ειναι
καρα....
υπερ....
Ξερω ομως οτι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και αυτο μου αρκει. Ολα τα αλλα ερχονται και παρεχονται. Ο χαρακτηρας σου ειναι που σε κανει τοσο αξιοαγαπητη.
Μου λειπεις πρωτα απο ολα σαν παρεα κοριτσακι μου και ευχομαι συντομα να διασταυρωθουν οι δρομοι μας.
![]()
Ααιεεε σαλιαρ!
Στο καλό Λιβάδι εκεί πάει και τά γίδια ο φίλος μου @Πέτροςαλανι
Το χω κορμαρα μουστο νήμα μου.θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν 2 μεταπτυχιακά και όσοι ξέρουν 5 ξένες γλώσσες !
Εγω πάντως μυρίζω μπλοκ και μάλιστα δυνατό χα χα
συνθηκες Β Κορεας !Στο νήμα μου επικρατεί ο σεβασμός και η ευγένεια!
Όποιος δεν συμφωνεί πάει διακοπές!
![]()
Μπραβο παιδια, ναι τιΣτο νήμα μου επικρατεί ο σεβασμός και η ευγένεια!
Όποιος δεν συμφωνεί πάει διακοπές!
![]()
Συνθήκες καλής συμπεριφοράς και παιδείας!συνθηκες Β Κορεας !
την καλησπερα μου στην ωραια παρεα !
Μπραβο παιδια, ναι τι

Όπα.... Μέλος του εκστρατευτικού σώματος Κορέας εδώ, ακόμα εν ζωήσυνθηκες Β Κορεας !
την καλησπερα μου στην ωραια παρεα !
παραβιασα την υποσχεση μου γιατι δεν μπορω να αντεξω για πολυ μακρυα απο σεναΣυνθήκες καλής συμπεριφοράς και παιδείας!
Και αν θυμάμαι καλά σε ένα ποστ σου μας είχες πει αντίο!
Μάλλον δεν τηρείς τις υποσχέσεις....![]()
Οοοο εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, και εγώ κουμπάρος, διάλεξε σχέδιο, υγ ο κουμπάρος την κουμπάρα 3,4,φορές την εβδομάδαΚαλησπερα
δεν ξερω αν ειναι
καρα....
υπερ....
![]()