Abbey Road
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 803
- Πόντοι
- 81
Η καλύτερη δίαιτα είναι του ανανά. Τρως τα πάντα εκτός από ανανά.Και εγώ σε αυτήν την δίαιτα είμαι!![]()
Η καλύτερη δίαιτα είναι του ανανά. Τρως τα πάντα εκτός από ανανά.Και εγώ σε αυτήν την δίαιτα είμαι!![]()
εγώ αν το βραδυ φάω μόνο ένα γιαουρτάκι ....θα ξυπνήσω τα ξημερώματα και θα κάνω επιθεώρηση στο ψυγείο ......Η καλύτερη δίαιτα είναι του ανανά. Τρως τα πάντα εκτός από ανανά.![]()
Εγώ την επιθεώρηση στο ψυγείο την κάνω από το απόγευμα μέχρι το βράδυ..... για αυτό έφτασα 90 κιλάεγώ αν το βραδυ φάω μόνο ένα γιαουρτάκι ....θα ξυπνήσω τα ξημερώματα και θα κάνω επιθεώρηση στο ψυγείο ......![]()
κάνεις λάθος τα σημερινά 10 χρόνα είναι πιο ώριμα και πιο έξυπνα παιδιά!15χρονο ειπα?
Μαλλον 10χρονο!

Αχχχχ ....τι ωραία που πάχυνες μωρό μου !Εγώ την επιθεώρηση στο ψυγείο την κάνω από το απόγευμα μέχρι το βράδυ..... για αυτό έφτασα 90 κιλά![]()
συγνωμη αλλα ποιο ειναι το απαγορευμενο η ανωριμο η κακο που εγραψα?κάνεις λάθος τα σημερινά 10 χρόνα είναι πιο ώριμα και πιο έξυπνα παιδιά!
Ούτε 10 χρόνο δεν θα το έγραφε αυτό...
Καλησπέρα ΜΠΙΛ ....![]()
Σε εχω μελετησει πολυ καλα στα ιδιαιτερα μας.....τι σοι δασκαλος ειμαι....πόσο καλά με ξέρεις...
![]()

γενικά σε θεωρώ αδιάκριτο!συγνωμη αλλα ποιο ειναι το απαγορευμενο η ανωριμο η κακο που εγραψα?
γενικά σε θεωρώ αδιάκριτο!
1》 ζητάς πρώτο ραντεβού....χαχαχα..
Γέλασα πολύ με αυτό!
2》 λες θα έχω κάνει το κομπόδεμα μου !
Λες και υπήρχε περίπτωση να απαντήσω....
και τρίτον κάτι μαζί σου με χαλάει !
Ίσως τον ένστικτο μου που δύσκολα με έχει διαψεύσει!
αμα παρω αλλα 10 κιλα δεν θα μπορω να κουνηθωΑχχχχ ....τι ωραία που πάχυνες μωρό μου !
Θα έχω να πιάνω !
Και άλλα 10 κιλά να πάρεις θα μου αρέσεις ακόμα πιο πολύ ........![]()
Εγω πάντως μυρίζω μπλοκ και μάλιστα δυνατό χα χαΣε καλο δρομο εισαι....οχι το πρωτο ραντεβου να εισαι αλλα ουτε το τελευταιο....![]()
Λατρεμένετην καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.![]()

Είπαμε οι κακίες είναι στο αίμα κάποιων ακόμη και σαν αστείο σε εισαγωγικά πολύ μεγαλακάνεις λάθος τα σημερινά 10 χρόνα είναι πιο ώριμα και πιο έξυπνα παιδιά!
Ούτε 10 χρόνο δεν θα το έγραφε αυτό...
Καλησπέρα ΜΠΙΛ ....![]()
Στο νήμα μου δεν μπορώ να μπλοκάρω!Εγω πάντως μυρίζω μπλοκ και μάλιστα δυνατό χα χα

δεν πειράζει αγάπη μου θα κουνιέμαι εγώ για εσένα !αμα παρω αλλα 10 κιλα δεν θα μπορω να κουνηθω![]()
προτιμω να κουνιωμαστε ταυτοχροναδεν πειράζει αγάπη μου θα κουνιέμαι εγώ για εσένα !
![]()
Αυτά διαβάζω και θέλω εγώ να είμαι το πρώτο ραντεβού σου χα χαδεν πειράζει αγάπη μου θα κουνιέμαι εγώ για εσένα !
![]()
εντάξει δέχομαιΑυτά διαβάζω και θέλω εγώ να είμαι το πρώτο ραντεβού σου χα χα

Εφτά δεν θα μπορέσω μετά τις 21,00,όμως μέσαεντάξει δέχομαι
Αύριο στις 7 το απόγευμα να με περιμένεις στο ΜΠΙΛ !
Μην αργήσεις σε παρακαλώ.......![]()