ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2025
- Like
- 403
- Πόντοι
- 20
Πεταχτηκε και ο...μαιντανος να πει την εξυπναδα τουΕίπαμε οι κακίες είναι στο αίμα κάποιων ακόμη και σαν αστείο σε εισαγωγικά πολύ μεγαλα
Πεταχτηκε και ο...μαιντανος να πει την εξυπναδα τουΕίπαμε οι κακίες είναι στο αίμα κάποιων ακόμη και σαν αστείο σε εισαγωγικά πολύ μεγαλα
ποιος είσαι εσύ???Πεταχτηκε και ο...μαιντανος να πει την εξυπναδα του
θα μπερδεψε τα προφιλποιος είσαι εσύ???
Δεν σε ξέρω !!
Καταλαβα !! ετοιμη η διαγραφη !!!γενικά σε θεωρώ αδιάκριτο!
1》 ζητάς πρώτο ραντεβού....χαχαχα..
Γέλασα πολύ με αυτό!
2》 λες θα έχω κάνει το κομπόδεμα μου !
Λες και υπήρχε περίπτωση να απαντήσω....
και τρίτον κάτι μαζί σου με χαλάει !
Ίσως τον ένστικτο μου που δύσκολα με έχει διαψεύσει!
Βρε το λεει το ονομα εραστης ειναι....μαλιστα αχορταγος..οποτε το νου σου....ειναι ο Number One...ποιος είσαι εσύ???
Δεν σε ξέρω !!
εραστής του ονείρου!Βρε το λεει το ονομα εραστης ειναι....μαλιστα αχορταγος..οποτε το νου σου....ειναι ο Number One...
Η της χουφτας.....δεξιας ή αριστερης....εραστής του ονείρου!
θα διαλέξω την κουρτίνα 2...Η της χουφτας.....δεξιας ή αριστερης....
μπορει να κανει και παρτουζα και με τις 2 ταυτοχροναΗ της χουφτας.....δεξιας ή αριστερης....
Σου δινω ενα φιλη και μια αγκαλια για να αλλαξεις την κουρτινα 2 με το κουτι....θα διαλέξω την κουρτίνα 2...
ζογκ ......Σου δινω ενα φιλη και μια αγκαλια για να αλλαξεις την κουρτινα 2 με το κουτι....
Γι αυτο επιμενει ο τυπος να κατεβεις νοτια,σου λεει καβαλαει τη ferrari και με μιση γκαζια εφτασε!εχω 10 εκατομμύρια 5 επιχειρήσεις και στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω ραντεβού....![]()
Μουναρος!!!!Αγαπημένη μου κυρία Έλενα…
![]()
…λατρεμένη και πανέμορφη
γυναίκα…
Να είστε πάντα καλά,
καλό και όμορφο βράδυ εύχομαι…
Γι αυτο επιμενει ο τυπος να κατεβεις νοτια,σου λεει καβαλαει τη ferrari και με μιση γκαζια εφτασε!
Καλά ξηγιεσαι Ταυρινα είναι ωραίο χόμπι παιρναει κ ή ώρα έτσι γρήγορα.Συν ότι γυμνάζεσαι κ τσάμπα.εχω 10 εκατομμύρια 5 επιχειρήσεις και στον ελεύθερο χρόνο μου κάνω ραντεβού....![]()
ωωω θα σου πρωσφερω απο κοντα 1 μπουκετο γαιδουραγκαθα που ειναι πολυ ρομαντικοΛατρεμένε![]()
![]()
Να σου δανείσω τον δικό μου;.....θα μπορούσα να πάω νότια και με το ιδιωτικό μου αεροπλάνο αλλά ο πιλότος μου είναι σε διακοπές.......
![]()
α ρε δασκαλε.αυτο ακριβωσ μολισ πυγα να πω.με προλαβεσ.Η της χουφτας.....δεξιας ή αριστερης....