Abbey Road
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 326
- Πόντοι
- 20
θα πιείς και το νινάκι μουΉπια τη μπύρα μου. Οπότε;
Αχ αυτό το νινάκι ......θα πιείς και το νινάκι μου
![]()
όταν θα γυρίσω !Πότε θα το ποτίσω;![]()
όπου κι αν είμαι όπου κι αν πάω σε εσένα θα έρθω πάλι!Γύρνα σε παρακαλώ!![]()
Μιας και μιλάμε για θάλασσες και πιώματα…θα πιείς και το νινάκι μου
![]()
Ελενα μου να ξερεις οτι το ΘΑ το φυτεψανε και δεν φυτρωσε ποτε !!!! χαχα Φιλακιαόταν θα γυρίσω !
αγάπη μου εσύ!Ελενα μου να ξερεις οτι το ΘΑ το φυτεψανε και δεν φυτρωσε ποτε !!!! χαχα Φιλακια

Ωωω!!!! Ναι υπογραφω και εγω . ο λογος σου σπαθι !!!! Φιλακια.αγάπη μου εσύ!
Αφού ξέρεις ότι ο λόγος μου είναι συμβόλαιο!.
![]()
την αγάπη μου ....Ωωω!!!! Ναι υπογραφω και εγω . ο λογος σου σπαθι !!!! Φιλακια.

Για να είμαι ειλικρινής, δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί κάποιος να μπορεί να σε κάνει να τον μπλοκάρεις, γιατί, απ' όσο σ' έχω γνωρίσει πέραν του ερωτικού σκέλους της κάθε συνάντησής μας, είσαι ένας γλυκός άνθρωπος με τον καλό λόγο στο στόμα. Η μόνη αιτία που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν σέβονται τα όριά σου, μόνο αυτό.τώρα ανοίγεις μεγάλη συζήτηση!
Αλλά αφού αυτό θέλεις θα σου πω ότι όταν κάνουμε ένα καλό δεν το υπενθυμίζουμε ποτέ στον άλλον !
και ξέρεις γιατί ??
Γιατί αν τους το θυμίζουμε είναι σαν να μην το κάναμε ποτέ!
πίστεψε με έχω κάνει πολλά καλά στην ζωή μου που τώρα δεν μου λένε ούτε καλημέρα !
Αλλά εγώ μέσα μου αισθάνομαι όμορφα και λέω δεν πειράζει Έλενα ας είναι καλά στην υγεία τους και ας μην σου μιλάνε !
ΟΧΙ δεν θα σε ξεμπλοκάρω γιατί δεν θέλω να ξαναβρεθούμε!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ...
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !Για να είμαι ειλικρινής, δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί κάποιος να μπορεί να σε κάνει να τον μπλοκάρεις, γιατί, απ' όσο σ' έχω γνωρίσει πέραν του ερωτικού σκέλους της κάθε συνάντησής μας, είσαι ένας γλυκός άνθρωπος με τον καλό λόγο στο στόμα. Η μόνη αιτία που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν σέβονται τα όριά σου, μόνο αυτό.
.