Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλημέρα αγάπηκαλημερα Ελενα μου!
Καλη εβδομαδα σε ολους!

οχι εκλαψα,ο καφεσ απ τη μυτη μου βγυκε.καλημερα
Ξυδάτο;![]()

καλημέρα αγάπη
![]()

μπονζουρ τουρκοπιασμα.
μπονζουρ τουρκοπιασμα.
μπονζουρ τουρκοπιασμα.
εκεί που λέγαμε δεν μας αρέσει το φαγητό και με 2 χαστούκια το έτρωγες όλο και έλεγες μετά και ευχαριστώ !EΞΕΛΙΧΘΗΚΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΡΕΕΕποσο πισω εχεις μεινει
![]()
εχω ενα θεμα δεν τρωω το αυγο βραστο με τιποτα... μια ωραια πρωια μου λεει η μητερα μου φατο αγορι μου να πας σχολειο της λεω αφου δεν το θελω οπως το κραταει στο χερι τους μου βαζει το κεφαλι μεσα στο αυγοεκεί που λέγαμε δεν μας αρέσει το φαγητό και με 2 χαστούκια το έτρωγες όλο και έλεγες μετά και ευχαριστώ !

Η μεγαλυτερη αληθεια!
εγώ δεν τρώω την φακή με τίποτα ομως !εχω ενα θεμα δεν τρωω το αυγο βραστο με τιποτα... μια ωραια πρωια μου λεει η μητερα μου φατο αγορι μου να πας σχολειο της λεω αφου δεν το θελω οπως το κραταει στο χερι τους μου βαζει το κεφαλι μεσα στο αυγοη αληθεια ειναι πως δεν το εφαγα εκανa ομως ενα λουσιμο τυφλα να εχει το ultrex
![]()

Fuck es!εγώ δεν τρώω την φακή με τίποτα ομως !
Θυμάμαι ήταν Παρασκευή και ήμουν 10 χρόνων!
Αααα λέω στην μαμά μου δεν μου αρέσει αυτό το φαγητό!
2 χαστούκια και τιμωρια 1 εβδομάδα να μην παίξω με τα άλλα παιδάκια!
ήρθα στα ίσια μου ....![]()
νναι.ο καθυγητησ μιλεεεεEΞΕΛΙΧΘΗΚΕ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΒΡΕΕΕποσο πισω εχεις μεινει
![]()

Της φακές εγώ δεν τις τρώω από το στρατό ... Όταν υπηρετούσα στα ουκ παραμύθια. . έφτιαξε ο μάγειρας φακές κάνει μία την κουτάλα μέσα στο καζάνι και λέει σήμερα έχω βγάλει φακές της καλύτερες και βγάζει μέσα από το καζάνι το μίκυ μάους εκείνη την ώρα σκαει ο διοικητής μύτη οπότε ο μίκυ μάους ξανά έπεσε μες στη φακές οπότε έφαγε ο λιηη μοιρα καταλαβαίνεις ότι δεν τρώω με τίποτα της φακές πιαεγώ δεν τρώω την φακή με τίποτα ομως !
Θυμάμαι ήταν Παρασκευή και ήμουν 10 χρόνων!
Αααα λέω στην μαμά μου δεν μου αρέσει αυτό το φαγητό!
2 χαστούκια και τιμωρια 1 εβδομάδα να μην παίξω με τα άλλα παιδάκια!
ήρθα στα ίσια μου ....![]()
Πού είσαι κανόνισε θα σου βάλω τον ύμνο.. που με κοροϊδεύεις...νναι.ο καθυγητησ μιλεεεε![]()
από τα όσπρια μόνο τα ρεβίθια τρώω και αυτά να τα έχω μαγειρέψει εγωωω!Της φακές εγώ δεν τις τρώω από το στρατό ... Όταν υπηρετούσα στα ουκ παραμύθια. . έφτιαξε ο μάγειρας φακές κάνει μία την κουτάλα μέσα στο καζάνι και λέει σήμερα έχω βγάλει φακές της καλύτερες και βγάζει μέσα από το καζάνι το μίκυ μάους εκείνη την ώρα σκαει ο διοικητής μύτη οπότε ο μίκυ μάους ξανά έπεσε μες στη φακές οπότε έφαγε ο λιηη μοιρα καταλαβαίνεις ότι δεν τρώω με τίποτα της φακές πια