Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.603
Ερωτευτικα το χαμογελο σου και αγαπησα της απειρες στιγμες που με εκανες να χαμογελασω.
![]()
Ερωτευτικα το χαμογελο σου και αγαπησα της απειρες στιγμες που με εκανες να χαμογελασω.
![]()
Η σκεψη ενωνει οτι χωριζει η αποσταση.......μακριά σου ονειρεύομαι τι θα έκανα δίπλα σου .....
![]()
Η σκεψη ενωνει οτι χωριζει η αποσταση..![]()
.....Η καρδιά έχει λόγους που η λογική αγνοεί .....
Σκισε με να αλλαξω ραφτη!.....Η καρδιά έχει λόγους που η λογική αγνοεί .....
![]()
H καρδιά «ποθεί» ή καθοδηγεί τον άνθρωπο, συχνά σε δρόμους που η λογική αδυνατεί να ακολουθήσει..........Η καρδιά έχει λόγους που η λογική αγνοεί .....
![]()

επεσα πανω σε αυτο το μηνυμα...ποσο αληθεια ολα αυτα !!! ετσι ειναι κουκλαρα!!πριν αποχωρήσω θα σου πω το μυστικό!
1}....αγαπάς τον εαυτό σου λίγο παραπάνω !
2}...διώχνεις τους τοξικούς απο την ζωή σου !
3} ....μην σε νοιάζει η γνώμη των άλλων δεν τους χρωστάς τίποτα !
4》....κυνήγησε τα όνειρα σου !
5》όχι φίλους δεν υπάρχει φιλία περιμένουν πότε θα γυρίσεις την πλάτη σου για να σε προδώσουν !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ....![]()
καλημέρα αγόρι !επεσα πανω σε αυτο το μηνυμα...ποσο αληθεια ολα αυτα !!! ετσι ειναι κουκλαρα!!

Και εσύ τζουτζούκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπερα αγόρια μου !
Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας μηνύματα !
Με ρωτάτε ποτέ θα είμαι πάλι διαθέσιμη !
Δεν έχω απάντηση!
Όταν θα είμαι διαθέσιμη θα το ανακοινώσω στο νήμα μου !
Να περνάτε όμορφα !
Σας αγαπώ και εύχομαι να έχω μια μικρή γωνίτσα στην καρδούλα σας !
Σαν δροσοσταλιά !
λουλουδάκι .....![]()
Σε περιμένουμε στην Κρήτη!Καλησπερα αγόρια μου !
Σας ευχαριστώ για τα ευγενικά σας μηνύματα !
Με ρωτάτε ποτέ θα είμαι πάλι διαθέσιμη !
Δεν έχω απάντηση!
Όταν θα είμαι διαθέσιμη θα το ανακοινώσω στο νήμα μου !
Να περνάτε όμορφα !
Σας αγαπώ και εύχομαι να έχω μια μικρή γωνίτσα στην καρδούλα σας !
Σαν δροσοσταλιά !
λουλουδάκι .....![]()
θα έρθω αγαπη μου κάποια στιγμή αλλά ΟΧΙ για ραντεβού αλλά για διακοπέςΣε περιμένουμε στην Κρήτη!![]()

Αρχίσαμε.... Αμα τζουτζούκα πας σε όλα τα μέρη που θέλεις για διακοπές, θα επανέλθεις το 2030......θα έρθω αγαπη μου κάποια στιγμή αλλά ΟΧΙ για ραντεβού αλλά για διακοπές![]()
Μια τσικουδιά θα την πιούμε πάντως!θα έρθω αγαπη μου κάποια στιγμή αλλά ΟΧΙ για ραντεβού αλλά για διακοπές![]()
Έχει δίκιο ο φίλος! Να συνδιάσεις εργασία και απόλαυση!Αρχίσαμε.... Αμα τζουτζούκα πας σε όλα τα μέρη που θέλεις για διακοπές, θα επανέλθεις το 2030......
Και αυτά , μόνο με Ελλάδα. Δεν βάζω εξωτερικό!!!!!!!!!
άμα πιω τσικουδιά που πίνω πολύ σπάνια θα χορεύω στα τραπέζια....χαχαχαχαχα !Μια τσικουδιά θα την πιούμε πάντως!![]()
Απ όλα έχει η Κρήτη!άμα πιω τσικουδιά που πίνω πολύ σπάνια θα χορεύω στα τραπέζια....χαχαχαχαχα !
Έχω πληροφορίες ότι έχετε εξαιρετικά φαγητά κσι πολύ νόστιμα γλυκά !
Αρχίσαμε.... Αμα τζουτζούκα πας σε όλα τα μέρη που θέλεις για διακοπές, θα επανέλθεις το 2030......
Και αυτά , μόνο με Ελλάδα. Δεν βάζω εξωτερικό!!!!!!!!!