Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 163.269
έκλαψαααα ρε αγάπη μου !Θα σε δούμε και με αλεξίπτωτο δηλαδή?![]()
έκλαψαααα ρε αγάπη μου !Θα σε δούμε και με αλεξίπτωτο δηλαδή?![]()
Έτσι σε θέλω. Μήπως να κάνεις αρχή ρε καρδούλα μου με sky diving;....αφου το ήθελες πολύ καλά έκανες καρδιά μου !
Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου το 2026 να ξεπεράσω όλους τους φόβους μου !
Έκανα την αρχή έπεται και συνέχεια![]()
Με μένα εκπαιδευτή της...Θα σε δούμε και με αλεξίπτωτο δηλαδή?![]()
....αφου το ήθελες πολύ καλά έκανες καρδιά μου !

Δεν θα είσαι όμως αυστηρός!Με μένα εκπαιδευτή της...

Κάμα Σούτρα;Δεν θα είσαι όμως αυστηρός!
Χαλαρά θα τρώω τα παγωτά μου θα βλέπω τα σήριαλ μου και όποτε έχω χρόνο θα κάνουμε καμία άσκηση !
Μου έλεγε ένας καλός μου φίλος που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις ......
Μέσα στο χιόνι ασκήσεις μπάνιο στην θάλασσα και κομόντουσαν στο χιόνι !
Ασε ευχαριστώ δεν θέλω !
Καλημέρα αγόρια μου ..![]()
Βρε φίλε.Εδω οι γυμναστές στο γυμναστήριο δεν άντεξαν και θα αντέξεις εσύ στο αεροπλάνο με το αλεξίπτωτο???Με μένα εκπαιδευτή της...
οι γυμναστές ήταν πολύ αυστηροί!Βρε φίλε.Εδω οι γυμναστές στο γυμναστήριο δεν άντεξαν και θα αντέξεις εσύ στο αεροπλάνο με το αλεξίπτωτο???
Να σε δω στο αεροπλάνο μεπλήρη εξάρτηση και τα λέμε. Ο γυμναστής θα είναι γλυκιά αναμνησηοι γυμναστές ήταν πολύ αυστηροί!
Εγώ θέλω ηρεμία και ησυχία !
Ασε μου έστειλε μήνυμα ο γυμναστής:
Που είσαι Έλενα σε χάσαμε!
θα έρθω το καλοκαίρι του λέω!
Καλέ το καλοκαίρι κλείνουμε για διακοπές μου λέει!
Αααα !Είδες του λεω εγώ τοτε μπορω δεν φταίω εγω που κλείνετε !
Άμα σε βουτήξω από το μαλλί θα δεις μου λέει.....![]()
Ας είμαστε καλά με υγεία και όλες οι επιθυμίες μας θα πραγματοποιηθούν με υπομονή και επιμονή !Να σε δω στο αεροπλάνο μεπλήρη εξάρτηση και τα λέμε. Ο γυμναστής θα είναι γλυκιά αναμνηση
Καλά είπαμε. Όχι να σε κάνω να περάσεις κακουχίες. Πάρε πρώτα το κολάι και μετά σε ρίχνω στα βαθιά...Δεν θα είσαι όμως αυστηρός!
Χαλαρά θα τρώω τα παγωτά μου θα βλέπω τα σήριαλ μου και όποτε έχω χρόνο θα κάνουμε καμία άσκηση !
Μου έλεγε ένας καλός μου φίλος που υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις ......
Μέσα στο χιόνι ασκήσεις μπάνιο στην θάλασσα και κομόντουσαν στο χιόνι !
Ασε ευχαριστώ δεν θέλω !
Καλημέρα αγόρια μου ..![]()
Άστο φίλε δεν ξέρεις από επίλεκτα σώματα στρατού οπότε μη μιλάς. Δες βιντεάκια με εκπαιδεύσεις μας και μετά αναρωτήσου ποιος θα άντεχε ή όχι...Βρε φίλε.Εδω οι γυμναστές στο γυμναστήριο δεν άντεξαν και θα αντέξεις εσύ στο αεροπλάνο με το αλεξίπτωτο???
Δεν έχεις τίποτα να ξεπεράσεις, αφού δεν υπάρχουν φόβοι ουσιαστικά… μόνο φοβίες που απλά πρέπει να καταπολεμήσεις.....αφου το ήθελες πολύ καλά έκανες καρδιά μου !

Δεν ήμουν και ο πιο δυναμικός χαρακτήρας του κόσμου !Δεν έχεις τίποτα να ξεπεράσεις, αφού δεν υπάρχουν φόβοι ουσιαστικά… μόνο φοβίες που απλά πρέπει να καταπολεμήσεις.
Και ξέρουμε όλοι ότι η δύναμη που έχουμε μέσα μας είναι τεράστια.
Οπότε, καλή συνέχεια!![]()
Οι Ταύροι φοβούνται μόνο τον Θεό!Δεν ήμουν και ο πιο δυναμικός χαρακτήρας του κόσμου !
Είχα όντως πολλές φοβίες!
Να πάω μια εκδρομή μόνη μου
Να ταξιδέψω με αεροπλάνο
Μια δυσκολία να την αντιμετωπίσω μόνη μου !
Και άλλα !
όλα αυτά τα άλλαξα έτσι ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να πολέμησω οποιαδήποτε φοβία μου και μόνο καλό μου έκανε !
φοβόμαστε μόνο τον θεό γιατί δεν ξέρουμε τι σχέδια έχει για εμάς!Οι Ταύροι φοβούνται μόνο τον Θεό!
!Σε ευχαριστώ για το τραγούδι ψυχή μου ....Buongiorno cara Elena!