ΤΟΞΟΤΗΣ1965
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2025
- Like
- 761
- Πόντοι
- 81
Exουμε κλειστοφοβια και δεν μπαινουμε σε metro
Exουμε κλειστοφοβια και δεν μπαινουμε σε metro
Ουτε σε ασανσερ?Exουμε κλειστοφοβια και δεν μπαινουμε σε metro![]()
Συμφωνω απολυτα...με προλαβες.....αλλα εχει τις ανασφαλειες της ως γυναικα.....θελει να ακουει τα κοπλιμεντα για την υπεροχη κορμαρα της...και τις βυζαρες που αψηφουν την βαρυτητα.Θα φροντισω να σε δω με τα προσθετα κιλα!
Εισαι πολυ πιο ζουμερα επιθυμητη ετσι!
Έχεις δίκιο ούτε εμένα μου αρέσει το μέτρο!Exουμε κλειστοφοβια και δεν μπαινουμε σε metro![]()
αμαν !!!! καταλαβα ! θα μας βγει η γλωσσα πριν την συναντησηΟυτε σε ασανσερ?
Το λεω γιατι η Ελενα προτιμαει ψηλους οροφους!
εσυ εισαι προνομοιχουχα εμεις ουτε για ηλεκτρικο πατινι δεν εχουμε χα χαΈχεις δίκιο ούτε εμένα μου αρέσει το μέτρο!
Γι αυτό και για τις μετακινήσεις μου επιλέγω το ιδιωτικό μου jet !
έχω ακούσει τόσα πολλά κοπλιμέντα αυτή την εβδομάδα που νομίζω ότι είμαι η kim BasingerΣυμφωνω απολυτα...με προλαβες.....αλλα εχει τις ανασφαλειες της ως γυναικα.....θελει να ακουει τα κοπλιμεντα για την υπεροχη κορμαρα της...και τις βυζαρες που αψηφουν την βαρυτητα.
Υ.Γ. Να παρουμε αριθμο προτεραιοτητας;

έχω και αεροπλάνο πάμε μία βόλτα??εσυ εισαι προνομοιχουχα εμεις ουτε για ηλεκτρικο πατινι δεν εχουμε χα χα
αυτη ειναι σεξουλιαρα πολυ αλλα εχει τα χρονακια τηςέχω ακούσει τόσα πολλά κοπλιμέντα αυτή την εβδομάδα που νομίζω ότι είμαι η kim Basinger
![]()
Εσυ κοριτσακι μου ομορφο εισαι οτι καλυτερο κυκλοφορει....η αλλες δεν πιανουν μια....έχω ακούσει τόσα πολλά κοπλιμέντα αυτή την εβδομάδα που νομίζω ότι είμαι η kim Basinger
![]()
Σου εχω πει οτι μοιαζεις με Nicole Kidman!έχω ακούσει τόσα πολλά κοπλιμέντα αυτή την εβδομάδα που νομίζω ότι είμαι η kim Basinger
![]()
λέγε τέτοια εσύ και θα βγει κάποιος καλοθελητής να μας ρωτήσει:Σου εχω πει οτι μοιαζεις με Nicole Kidman!
Κοίτα τι κάνουν για να μην φύγεις απο Δευτέρα.... Θα σε τρελάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!λέγε τέτοια εσύ και θα βγει κάποιος καλοθελητής να μας ρωτήσει:
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Σε βρίσκω old fashioned μανάρι. Εγώ μετακινούμαι με τη μέθοδο του διακτινισμού...Έχεις δίκιο ούτε εμένα μου αρέσει το μέτρο!
Γι αυτό και για τις μετακινήσεις μου επιλέγω το ιδιωτικό μου jet !
Αυτη μαλιστα και μουναρα και νεότερη !Σου εχω πει οτι μοιαζεις με Nicole Kidman!
όσοι με γνωρίζουν αρκετά καλά ξέρουν ότι όταν πάρω μια απόφαση είναι οριστική που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα !Κοίτα τι κάνουν για να μην φύγεις απο Δευτέρα.... Θα σε τρελάνουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποτέ μην λές ποτέ......όσοι με γνωρίζουν αρκετά καλά ξέρουν ότι όταν πάρω μια απόφαση είναι οριστική που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα !
Είμαι βράχος στις αποφάσεις μου![]()
Γενικά δεν μου αρέσει να προσπαθεί κάποιος να μου αλλάξει γνώμη !Ποτέ μην λές ποτέ......
Η σταθερότητα των απόψεων σου είναι γνωστή, και δύσκολα αλλάζει. Αυτό δεν σημαίνει οτι οι άλλοι δεν πρέπει να προσπαθούν να σε πείσουν για κάτι άλλο..... Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η προσπάθεια του καθενός...
Το σοβαρεύεις, Εν μέρει έχεις δίκιο. Για θέματα σοβαρά κλπ , άνθρωποι εκτός ενός μικρού κύκλου που ζητάς τα θέματα σου, δεν έχουν λόγο ούτε για κιχ.Γενικά δεν μου αρέσει να προσπαθεί κάποιος να μου αλλάξει γνώμη !
Γιατί πολύ απλά νιώθω πιεσμένη !
και το λέω εκ πείρας !
Το έχω κάνει στο παρελθόν και εγώ να πιέσω καταστάσεις και κατάφερα το αντίθετο αποτελέσμα από αυτό που επιθυμούσα !
Η άποψή μου είναι να μην πιέζουμε ποτέ και κανέναν!
.....και όμως είναι μια μικρή πίεση ακόμα και αυτή η μικρή φράση!Το σοβαρεύεις, Εν μέρει έχεις δίκιο. Για θέματα σοβαρά κλπ , άνθρωποι εκτός ενός μικρού κύκλου που ζητάς τα θέματα σου, δεν έχουν λόγο ούτε για κιχ.
Τώρα το να πουν π.χ. "έλα κάτσε Αθήνα μέχρι την Τετάρτη", με ευγενικό τρόπο πάντα (μια παράκληση ας πούμε) , δεν είναι και ιδιαίτερη πίεση!!!!!!!!!!!
Και πάντα κινούμεθα με σεβασμό στο απέναντι και στα θέλω του....
Νάσαι καλά , γερή και πάντα Τζουτζούκα!!!!!!1