Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.695
Οψόμεθα ....συγνωμη δεν το καταλαβα ! αρα να σε περιμενουμε νοτια μετα το πασχα η ...μπα?
Οψόμεθα ....συγνωμη δεν το καταλαβα ! αρα να σε περιμενουμε νοτια μετα το πασχα η ...μπα?
θυμισέ μου εσένα να σε δείρω που ανεβάζεις βιντεάκια από θάλασσα και εγώ ζηλεύω .....Αγριεψε λιγακι η θαλασσα

αντε ντε ! παρε την μεγαλη αποφαση και για μας τους νοτιους !Οψόμεθα ....![]()
Ναι να εισαι σιγουρη.....αφου ξερεις ποσο μου αρεσει να με δερνεις ερωτικα οπως μονο εσυ ξερεις.θυμισέ μου εσένα να σε δείρω που ανεβάζεις βιντεάκια από θάλασσα και εγώ ζηλεύω .....![]()
στο ντουμπάι !Τελικα που θα ειναι το ταξιδι σου;
Ερωτεύτηκα τη θάλασσα !Ναι να εισαι σιγουρη.....αφου ξερεις ποσο μου αρεσει να με δερνεις ερωτικα οπως μονο εσυ ξερεις.
Μανταλένα μου θυμίζειΕρωτεύτηκα τη θάλασσα !
Εκείνη δεν με ρώτησε από πού είμαι τι κουβαλάω στην ψυχή μου και τι θα κάνω στο μέλλον μου !
Δεν με πρόδωσε ΠΟΤΕ !
σοβαρα η αστειευεσαι;στο ντουμπάι !
στην τρίτη ερώτηση θα κερδίσεις ένα δώρο !σοβαρα η αστειευεσαι;
δεν εχω αλληστην τρίτη ερώτηση θα κερδίσεις ένα δώρο !
Ωχ...ωχ...ωχ....στην τρίτη ερώτηση θα κερδίσεις ένα δώρο !
ρεε θ αφυσεισ κανεναν χωρισ να τον πυραξεισγεια σου μεγαλε δοκτωρα![]()

εννοειται.Εγώ θέλω κάποιος να με αγαπήσει για τον χαρακτηρα μου και όχι για το νούμερο παπουτσιού μου !

και η σταχτοπουτα για τον χαρακτηρα της αγαπηθηκε αλλα με το νουμερο παπουτσιου της την βρηκε ο πριγκηψΕγώ θέλω κάποιος να με αγαπήσει για τον χαρακτηρα μου και όχι για το νούμερο παπουτσιού μου !
Γιατι εβαλες το λουλουδακι στο λουλουδακι κοριτσακι μου τωρα και χαλασες την φωτογραφια;Αγαπητή μου κυρία Έλενα
και πάλι θα υπενθυμίσω ποσο
όμορφη και σέξυ γυναίκα είστε…
![]()
…πάντα με σεβασμό,
θαυμασμό και αγάπη….
Να είστε πάντα καλά
γλυκιά μου κυρία ελενα![]()
τότε αγάπη μου ήμουν άπειρη τώρα που ειμαι έμπειρη έχω ξεφύγειΓιατι εβαλες το λουλουδακι στο λουλουδακι κοριτσακι μου τωρα και χαλασες την φωτογραφια;