Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.535
- Πόντοι
- 5.956
Εχω only fans εγω.....Σε πιο νήμα ανεβάζεις φωτό εσύ???![]()

Εχω only fans εγω.....Σε πιο νήμα ανεβάζεις φωτό εσύ???![]()

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !Εχω only fans εγω.....![]()
να το γραψω τωρα... αφου κι εσυ γραφεις ομορφα χωρις αχριαστες σαλτσεςΣυγμωμη αλλα βλεπεις αυτη την φωτογραφια σε υψηλη αναλυση με μια πολυ ελκυστικη γυναικα και αυτο που εχεις να σχολιασεις ειναι το τηλεφωνο που φαινεται πανω στην φωτογραφια;
Αν εγραφες και ενα κομπλιμεντο τοτε οκ παω πασο.
Υπαρχουν χιλιαδες τραγικες φωτογραφιες εδω μεσα πολυ χειροτερες.....but anyway που λενε στο χωριο μου.
Καλο Πασχα...![]()
Για ποιο πραγμα ομως....ειμαι σεμνος και σοβαρος εγω...και κυριως ησυχος....Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !
Όταν μου το επιτρέψει ο ελεύθερος χρόνος μου θα είσαι η πρώτη μου επιλογή

Καλο πασχα και καλα χριστουγεννα!ενταξει ρε λιονταρακο ...που να ειχα σχολιασει και δικια σου φωτο δλδ, εδω δεν πειραξε την ιδια εσυ κανεις σεναρια.
ενας να βρεθει να της πει οτι η φωτο με το τηλ ειναι σαν διαφημηστικο σε κολωνα της Δεη δεν υπηρχε;;
τες παντων σας αφηνω τα ξαναλεμε σε 6 μηνες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
Αγαπητό μου αγόρι !να το γραψω τωρα... αφου κι εσυ γραφεις ομορφα χωρις αχριαστες σαλτσες
ειναι πολυ ομορφη η φωτο ...το τηλεφωνο πανω την κανει φτηνη
τελος τωρα ομως !

αγιες ημερες ντροπη και εσυΑγαπητό μου αγόρι !
Σε νήμα με σεξουαλικό περιεχομένο είμαστε !
Όχι στα χόντος.....
Δεν είμαι υποχρεωμένη να απολογηθώ αλλά....
κάποιοι επισκέπτες το θεωρούν πιο εύκολα σε μια φωτο να διαβάζουν το τηλ της κοπέλας !
Πιθανόν αυτό τους διευκολύνει!

και όσο για τη λέξη φθηνή μία γυναίκα δεν την κάνει φθηνή μια γυμνή φωτό με το τηλέφωνο της επάνω φθηνή την κάνει το λεξιλόγιο της!
Ανεξαρτήτου επαγγέλματος .......
Αυτά από μένα σας ευχαριστώ για την παρέα καλή συνέχεια σε όλους
Αφού πέρασε και η πρωταπριλιά ας ξαναπώ ότι είσαι Γυναικάρα ατελείωτη… Ελπίζω την εβδομάδα μετά το Πάσχα να κάνεις ραντεβού που θα είμαι Αθήνα να σε συναντήσω…
Θελω κ γω......
γενικά ξεχνάω τον τελευταίο καιρό θυμάμαι ότι με συμφέρει....Ασε που μας εχει ταξει πως με την ανοιξη θα κατεβει για λιγο ...νοτια αλλα μαλλον το εχει...ξεχασει το μωρο

αν δεν σε συμφερει οικονομικα η καθοδος σου στα νοτια ειναι μια αλλη κουβενταγενικά ξεχνάω τον τελευταίο καιρό θυμάμαι ότι με συμφέρει....![]()
Δεν είναι οικονομικό το θέμα !αν δεν σε συμφερει οικονομικα η καθοδος σου στα νοτια ειναι μια αλλη κουβεντα
εγω απλα διαπιστωσα πως το εχεις αμελησει
το εγραψα επειδη κ εσυ εγραψες πως ξεχνας οτι δεν σε συμφερει γι αυτοΔεν είναι οικονομικό το θέμα !
Ναι ψυχούλα μου !Αφού πέρασε και η πρωταπριλιά ας ξαναπώ ότι είσαι Γυναικάρα ατελείωτη… Ελπίζω την εβδομάδα μετά το Πάσχα να κάνεις ραντεβού που θα είμαι Αθήνα να σε συναντήσω…

το εγραψα επειδη κ εσυ εγραψες πως ξεχνας οτι δεν σε συμφερει γι αυτο
συγνωμη δεν το καταλαβα ! αρα να σε περιμενουμε νοτια μετα το πασχα η ...μπα?Μεταφορικά το εννοούσα όχι κυριολεκτικά !