Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.687
αλλού πέφτει παντόφλα ..χε χε χε χε χε !!!Καλημερα....βλεπω αλλου γατακι ομως.....χεχε
αλλού πέφτει παντόφλα ..χε χε χε χε χε !!!Καλημερα....βλεπω αλλου γατακι ομως.....χεχε
Συμβαινει στις καλυτερες οικογενειες αυτο....τι να κανουμε...αρκει να μην ειναι βαρια....πλαστικη....ποναει..αλλού πέφτει παντόφλα ..χε χε χε χε χε !!!

τελικα παντου και για τα παντα παιζει ρολο το μεγεθος
αααα! Εγώ δεν έχω θέμα με το μέγεθος καλό παιδί να είναι !τελικα παντου και για τα παντα παιζει ρολο το μεγεθος
τι νουμερο παντοφλα φορας γιατι απο εκει θα εξαρτηθουν οι υποψηφιοτητεςαααα! Εγώ δεν έχω θέμα με το μέγεθος καλό παιδί να είναι !
Εγώ θέλω κάποιος να με αγαπήσει για τον χαρακτηρα μου και όχι για το νούμερο παπουτσιού μου !τι νουμερο παντοφλα φορας γιατι απο εκει θα εξαρτηθουν οι υποψηφιοτητες
το νουμερο λειτουργει προς αποφυγηΕγώ θέλω κάποιος να με αγαπήσει για τον χαρακτηρα μου και όχι για το νούμερο παπουτσιού μου !

Και τσούζει.Συμβαινει στις καλυτερες οικογενειες αυτο....τι να κανουμε...αρκει να μην ειναι βαρια....πλαστικη....ποναει..![]()

ενταξει ρε Τιγρη!!! χεχεΚαλημερα....βλεπω αλλου γατακι ομως.....χεχε
Εγω ενδιαφέρομαι για νουμερο στηθοδεσμου και μεγεθος στρινγκου.το νουμερο λειτουργει προς αποφυγημεχρι 37 αντε βια 38 κατι γινεται
![]()
Ο τίγρης όμως είναι πιο δυνατός από ένα γατάκι !ενταξει ρε Τιγρη!!! χεχε

Δες αβαταρ.....nein τιγρης....λιονταρακι.....βασιλειας της ζουγκλας....χε χεενταξει ρε Τιγρη!!! χεχε
κανονικα ομως !!!! χαχαχαΔες αβαταρ.....nein τιγρης....λιονταρακι.....βασιλειας της ζουγκλας....χε χε
Αλλου μπορει εδω οχι παντως....ολα υπο ελεγχο....χιχαχοκανονικα ομως !!!! χαχαχα
ενταξει ρε λιονταρακο ...που να ειχα σχολιασει και δικια σου φωτο δλδ, εδω δεν πειραξε την ιδια εσυ κανεις σεναρια.Αλλου μπορει εδω οχι παντως....ολα υπο ελεγχο....χιχαχο
έχεις δίκιο !ενταξει ρε λιονταρακο ...που να ειχα σχολιασει και δικια σου φωτο δλδ, εδω δεν πειραξε την ιδια εσυ κανεις σεναρια.
ενας να βρεθει να της πει οτι η φωτο με το τηλ ειναι σαν διαφημηστικο σε κολωνα της Δεη δεν υπηρχε;;
τες παντων σας αφηνω τα ξαναλεμε σε 6 μηνες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
Σε πιο νήμα ανεβάζεις φωτό εσύ???Αλλου μπορει εδω οχι παντως....ολα υπο ελεγχο....χιχαχο
Συγμωμη αλλα βλεπεις αυτη την φωτογραφια σε υψηλη αναλυση με μια πολυ ελκυστικη γυναικα και αυτο που εχεις να σχολιασεις ειναι το τηλεφωνο που φαινεται πανω στην φωτογραφια;ενταξει ρε λιονταρακο ...που να ειχα σχολιασει και δικια σου φωτο δλδ, εδω δεν πειραξε την ιδια εσυ κανεις σεναρια.
ενας να βρεθει να της πει οτι η φωτο με το τηλ ειναι σαν διαφημηστικο σε κολωνα της Δεη δεν υπηρχε;;
τες παντων σας αφηνω τα ξαναλεμε σε 6 μηνες ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!