Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.695
Καλημέρα αγάπη μου !Ειναι μεγαλη μας τιμη που υπαρχεις!
Καλημερα Ελενα μου!
Αν με ξεχνάτε κάνω παραπονάκια !

Καλημέρα αγάπη μου !Ειναι μεγαλη μας τιμη που υπαρχεις!
Καλημερα Ελενα μου!

καλημέρα καρδούλα μου !
Πολύ όμορφο το κείμενο σου !
κατάθεση ψυχής !
Είμαι πολύ ευαίσθητη και εγώ και πίστεψε με το έχω πληρώσει το τίμημα ακριβά!
Σε φιλίες σε σχέσεις!
Με συγγενείς!
Μμμ....το τελευταίο χρόνο έχω αλλάξει λίγο !
Βάζω σε προτεραιότητα τα δικά μου 《 ΘΕΛΩ 》!
Να τις αγαπάτε της γυναίκες γιατί η γυναίκα φτιάχτηκε από το πλευρό του άντρα για να την αγκαλιάζει !
Έχουν αλλάξει οι άνθρωποι έχουν γίνει πιο σκληροί!
Και φοβάμαι στο μέλλον ότι θα γίνουν χειρότεροι !
Σε έχω ψυχολογησει !
Είσαι ένα αγόρι ευαίσθητο με επίπεδο και σπάνια ευγένεια!
Αν ποτέ νιώσεις μοναξιά να μου στείλεις viber όχι για ραντεβού απαραίτητα!
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΜΟΥ
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ .....![]()

Ξεχνας να παρεις ανασα...οχι...οποτε και εσυ δεν ξεχνιεσαι αγαπη μου.....Καλημέρα αγάπη μου !
Αν με ξεχνάτε κάνω παραπονάκια !
![]()
Σε ευχαριστώ δάσκαλε της καρδιάς μου !Ξεχνας να παρεις ανασα...οχι...οποτε και εσυ δεν ξεχνιεσαι αγαπη μου.....![]()

Παρακαλω....αλλα μη με μαλωσεις....την αλλη εβδομαδα θα λειπω παλι....αλλα χωρις εσενα....ομως σου εχω υποσχεθει κατι....που θα τηρησω την επομενη φορα.Σε ευχαριστώ δάσκαλε της καρδιάς μου !
![]()

ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΕΣΥ!Αν με ξεχνάτε κάνω παραπονάκια
Παρακαλω....αλλα μη με μαλωσεις....την αλλη εβδομαδα θα λειπω παλι....αλλα χωρις εσενα....ομως σου εχω υποσχεθει κατι....που θα τηρησω την επομενη φορα.
![]()
.....και εγώ τον Μάιο θα λείπω.....

απο ποσο Μαιου; να ξερουμμε να προλαβουμε γιαι ραντεβου.....και εγώ τον Μάιο θα λείπω.....
θα μου λείψετε πολύ!
θα μου λείψει ο ήλιος η θάλασσα,!
Αχχχχ.........![]()
Αχ....θα μετραω τις μερες...ωρες....λεπτα μεχρι να γυρισεις παλι......και εγώ τον Μάιο θα λείπω.....
θα μου λείψετε πολύ!
θα μου λείψει ο ήλιος η θάλασσα,!
Αχχχχ.........![]()
Ωωωω τι ομορφο ροζ γουρουνακι!
Σας παραθεσα στο νήμα των παππούληδων, το γράφω και εδώ.Για όλες τις Γυναίκες, που όταν βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, δεν υπέκυψαν αλλά σηκώθηκαν όρθιες, άρπαξαν την ζωή στα χέρια τους και αποφάσισαν να την Ορίσουν μόνες τους!
Για την κα. Έλενα!
Για την κα. @Sexyjoanna
Για κάποιες από τις κοπέλες, που γνώρισα εδώ μέσα ή γύρω από αυτό το site. Η Cinzia ήταν μία από αυτές.
Ίσως σε μερικούς μήνες να είμαι παρελθόν από το bourdela.com. Ίσως ... Η κα. Ιωάννα ξέρει περισσότερα!
Θα τις θυμάμαι όμως όλες τις κοπέλες, που συναντήθηκα. Επειδή η κάθε μία από αυτές μου έδωσε και ένα κομμάτι του εαυτού της ακόμη και εάν πλήρωσα γι΄ αυτό. Και επειδή στο τέλος της συνάντησής μας, αυτές οι Γυναίκες είχαν καταλάβει ότι είχαν συναντήσει έναν Άνθρωπο και όχι ένα ζώο.
Πιθανώς κάποιος θα αναρωτιέται γιατί αναρτώ στο Νήμα της κας Έλενας, όπου σπάνια γράφω και όχι στο Νήμα των Παππούληδων. Η κα. Έλενα είναι ευαίσθητος Άνθρωπος όπως είμαι και εγώ ... Και γι΄ αυτό της αξίζει η ανάρτηση αυτή, που ουσιαστικά αποτελεί Κατάθεση Ψυχής, όπως οι παλιότεροι χρήστες του μπου έγραφαν.
Δεν θα μεταφράσω τα λόγια του τραγουδιού. Όποιος/Όποια ενδιαφέρεται μπορεί να βρει τα λόγια αυτά και να τα μεταφράσει.
Πω ρε πουστηΣας παραθεσα στο νήμα των παππούληδων, το γράφω και εδώ.
"Ο σεβασμός προς στις "εργαζόμενες", αυτές που ενώνουμε τα κορμιά μας και μας δέχονται μέσα τους, είναι σεβασμος προς τον εαυτό μας, σεβασμός προς ττην ίδια την ζωή.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω διαβάσει σε πμ. που με ρωτάνε για διάφορες εργαζόμενες που έχω συνευρεθεί.
Το πιο ακραίο που με εξόργισε, κάποιο μέλος μου ζητάτε πληροφορίες σε πμ. για την Ταϊλάνδη. Αφού του έδωσα αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για την διαμονή και για κάποιες εργαζόμενες εκεί, με ρώτησε και το τελευταίο, "αν υπάρχουν εργαζόμενες που δέχονται να τις κατουρήσει.".
Έλεος πια."

σε τετοια ζωα καλυτερα μην απαντασ καθολου.εννοειται οτι πρεπει και οφυλουμε να τισ σεβομαστε.ακουσ εκει αν δεχοντε να τισ κατουρησεισ.πραγματικα ελεοσ πια.τι γιδι ειναι αυτοσ που σου το ρωτησε αυτο.Σας παραθεσα στο νήμα των παππούληδων, το γράφω και εδώ.
"Ο σεβασμός προς στις "εργαζόμενες", αυτές που ενώνουμε τα κορμιά μας και μας δέχονται μέσα τους, έστω και επί πληρωμή, είναι σεβασμος προς τον εαυτό μας, σεβασμός προς ττην ίδια την ζωή.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω διαβάσει σε πμ. που με ρωτάνε για διάφορες εργαζόμενες που έχω συνευρεθεί.
Το πιο ακραίο που με εξόργισε, κάποιο μέλος μου ζητάγε πληροφορίες σε πμ. για την Ταϊλάνδη. Αφού του έδωσα αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για την διαμονή και για κάποιες εργαζόμενες εκεί, με ρώτησε και το τελευταίο, "αν υπάρχουν εργαζόμενες που δέχονται να τις κατουρήσει.".
Έλεος πια."
Καλά καρδούλα μου !Σας παραθεσα στο νήμα των παππούληδων, το γράφω και εδώ.
"Ο σεβασμός προς στις "εργαζόμενες", αυτές που ενώνουμε τα κορμιά μας και μας δέχονται μέσα τους, έστω και επί πληρωμή, είναι σεβασμος προς τον εαυτό μας, σεβασμός προς ττην ίδια την ζωή.
Το πιο ακραίο που με εξόργισε, κάποιο μέλος μου ζητάγε πληροφορίες σε πμ. για την Ταϊλάνδη. Αφού του έδωσα αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για την διαμονή και για κάποιες εργαζόμενες εκεί, με ρώτησε και το τελευταίο, "αν υπάρχουν εργαζόμενες που δέχονται να τις κατουρήσει.".
Έλεος πια."
μάντεψε ποιος είναι γουρουνάκι .....Ωωωω τι ομορφο ροζ γουρουνακι!
Πες μου ποιος ειναι να τον βαλω στη θεση του!μάντεψε ποιος είναι γουρουνάκι .....![]()
εμεις δηλαδη κλεφτες θα γινουμεΚαλά καρδούλα μου !
Συγνώμη έχω ακούσει και χειρότερα !
Στο viber κάποιος που ήθελε να μου κλείσει ραντεβού ήθελε να πάω στο δωμάτιο να τον δείρω και να φύγω και όταν του είπα ότι αυτό δεν το έχω στις υπηρεσίες μου με είπε ανόητη ηλίθια.....χαχαχαχα

εε ενταξει.να περηλαβω εγω με 1 κοντοξυλο τοτε αν θελεισ.παρα πολυ ευχαριστωσεμεις δηλαδη κλεφτες θα γινουμεπρεπει να βοηθας τους συνανθρωπους σου
![]()