Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.525
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια....και εκει που νομιζεις τα εχεις ζησει ολα ερχεται αυτο το υπεροχο βραδυ.......που σε αφηνει αφωνο και εξαντλημενο.

καλημέρα δάσκαλε!Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια....και εκει που νομιζεις τα εχεις ζησει ολα ερχεται αυτο το υπεροχο βραδυ.......που σε αφηνει αφωνο και εξαντλημενο.
![]()
![]()

Νωρις κοιμαμαι αλλα με πιανει μια λιγουρα καμια φορα και ξυπναω την νυχτα...να φαω γλυκακι και να κανω σεξακι....καλημέρα δάσκαλε!
Εμμμ...Να κοιμάσαι νωρίς και να μην ξενυχτάς !
Ενώ εγώ που είμαι ήσυχο κοριτσάκι κοιμάμαι από τις 10 το βράδυ....![]()
Εντάξει Ελενάκι θα περιμένω αξίζει η υπομονή για τα υπέροχα ποδαρακια σουκαλησπέρα καρδούλα μου γλυκιά !.
Διάθεση πάντα έχω χρόνο δεν έχω !.
όταν όμως μπορέσω θα βγάλω φωτό μόνο για εσένα![]()
Ελπίζω να έχεις κάνει κάποιο ωραίο ανοιξιάτικο χρώμα στα νύχια των ποδιώνΕντάξει Ελενάκι θα περιμένω αξίζει η υπομονή για τα υπέροχα ποδαρακια σου
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!Ελπίζω να έχεις κάνει κάποιο ωραίο ανοιξιάτικο χρώμα στα νύχια των ποδιών
Βάλε κανένα hot video λόγω και της ημέρας που ξημερώνει, να αναπτερωθεί το ...ηθικό μας
ρε αγάπη μου και αυτό είναι βίντεο ψυχολογίας!Βάλε κανένα hot video λόγω και της ημέρας που ξημερώνει, να αναπτερωθεί το ...ηθικό μας
Δεν θελουμε βιντεο μοναχικότητας αλλά σεξουαλικοτηταςρε αγάπη μου και αυτό είναι βίντεο ψυχολογίας!
Αναλύει την μοναχικότητα !
Αχχχ....δεν είσαι ρομαντικός.....![]()
Ελπιζω να τα δουλεύει καλά, το ελενάκι μαςΕλπίζω να έχεις κάνει κάποιο ωραίο ανοιξιάτικο χρώμα στα νύχια των ποδιών
Με στεναχωρεί ειλικρινά που έχει χαθεί ο ρομαντισμός στους ανθρώπους !Δεν θελουμε βιντεο μοναχικότητας αλλά σεξουαλικοτητας

Χρονια πολλλααα
Καλημέρα Έλενα.