Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Της συνομοταξίας των ΛΟΑΤΚΙ ο πετεινός;Ο κόκκορας έκανε το αυγό γιατί η κότα ήταν στις δύσκολες μέρες του μήνα !
Πρεπει κανονικα να κανει ενα διαλειμα και να κατεβει λιγο πιο χαμηλα....και εναλαξ.....μεχρι το να ερθει το τελος σπαρταριστα.
πονηρουλη δάσκαλε δεν κοιμάσαιΠρεπει κανονικα να κανει ενα διαλειμα και να κατεβει λιγο πιο χαμηλα....και εναλαξ.....μεχρι το να ερθει το τελος σπαρταριστα.
Οχι κανω σχεδια και προετοιμασιες για ενα μεγαλο γεγονος που ερχεται....πονηρουλη δάσκαλε δεν κοιμάσαι![]()

παντρεύεσαι???Οχι κανω σχεδια και προετοιμασιες για ενα μεγαλο γεγονος που ερχεται....![]()

Καλημερα...θα της κανω αυριο προταση με την ελπιδα οτι θα δεχτει....εχω ετοιμασει τα παντα.παντρεύεσαι???
Μπράβο ρε αγάπη μου !
Αντε και στα δικά μας οι ελεύθεροι![]()
Αν δεν δεχτεί χωρίσε την θα σου βρω εγώ ένα καλό κορίτσιΚαλημερα...θα της κανω αυριο προταση με την ελπιδα οτι θα δεχτει....εχω ετοιμασει τα παντα.

Εγω μονο αυτην θελω...καμια αλλη....ειναι απιστευτος ανθρωπος....φιλαρακι....παρεακι..και πολυ ωραιο γκομενακι.Αν δεν δεχτεί χωρίσε την θα σου βρω εγώ ένα καλό κορίτσι
καλημέρα δάσκαλε ...![]()
επιτέλους. .....ερχεται το καλοκαίριΕγω μονο αυτην θελω...καμια αλλη....ειναι απιστευτος ανθρωπος....φιλαρακι....παρεακι..και πολυ ωραιο γκομενακι.
και θα βγαλουμε τις κορμαρες μας στην παραλία 

Και τι κορμαρα ειναι αυτη που θα καψει καρδιες στις παραλιεςεπιτέλους. .....ερχεται το καλοκαίρικαι θα βγαλουμε τις κορμαρες μας στην παραλία
![]()
τα καλοκαιρια θέλω να φεύγω από ότι κι αν ζωΚαι τι κορμαρα ειναι αυτη που θα καψει καρδιες στις παραλιες

καλησπέρα καρδούλα μου γλυκιά !.Καλησπέρα Ελενάκι εάν έχεις χρόνο και διάθεση θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φωτο τα ποδαρακια σου ?

Εις την προτελευταιαν εννοειτε!Καλημέρα.
Εις την τελευταίαν κριτικήν υπό τον τίτλον <Ημέρα σεξ> απέστειλα προς ανάρτησιν το παρακάτω σχόλιον:
Σημεία στίξης λέμε τα σύμβολα-σημάδια που βάζουμε ανάμεσα στις λέξεις και μας διευκολύνουν στην ανάγνωση. Δείχνουν δηλαδή πώς διαβάζεται ένα κείμενο (επιτονισμός), πού και πόσο γίνεται διακοπή κάθε φορά, τι αίσθημα εκφράζεται και τι ακριβώς θέλει να πει ο γράφων.