Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 158.425
........νομίζω ο Μπιλ είναι πολύ ζωηρός !Ποιος σε απατα ψυχη μου, να μαζεψω ολους τους Ταυρους
του Λεκανοπεδιου, να γινει η Ταυρομαχια της Βαρκελωνης...![]()
![]()
![]()
![]()
........νομίζω ο Μπιλ είναι πολύ ζωηρός !Ποιος σε απατα ψυχη μου, να μαζεψω ολους τους Ταυρους
του Λεκανοπεδιου, να γινει η Ταυρομαχια της Βαρκελωνης...![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι έτσι ακριβώς,, τι να κάνουν και αυτά,, μια στο τόσο πρέπει να παίρνουν τον αέρα τούς!!!πάνε βόλτα τα μπλοκ να ξεσκάσουν λίγο !
ώρα καλή στην πρύμνη τους και αέρα στα πανιά τους !Ετσι έτσι ακριβώς,, τι να κάνουν και αυτά,, μια στο τόσο πρέπει να παίρνουν τον αέρα τούς!!!
Φωτια φαινεται η κωλαρα σου ελενα.
Είσαι απίστευτη Έλενα!
Ακριβως ετσι!Αγαπημένη μου όμορφη και γοητευτικότατη κυρία Έλενα
![]()
από χθες γίνεται ο κακός χαμός στο site και ειδικότερα στο νήμα σας…
απολύτως δικαιολογημένα μπορώ να πω….,
τέτοιον πάταγο δεν τον περίμενα για να είμαι ειλικρινής…
Αυτό δείχνει ότι είστε η απόλυτη STAR…, μια πραγματική Βασίλισσα…
μοναακριβως ετσιδική στο είδος σας…
…Τα σέβη μου κυρία μου,
τα φιλιά και την αγάπη μου…
Ποιος Μπιλ καλε?........νομίζω ο Μπιλ είναι πολύ ζωηρός !
Ναι σίγουρα ....Ποιος Μπιλ καλε?
Εγω?
Στομα εχω και μιλια δεν εχω!

Οοοο βλέπω ότι το τρώει όλο το φαγητό της!!! Και θέλω πολύ να το ταΐσω αυτό το κωλαράκι!!Φωτια φαινεται η κωλαρα σου ελενα.
Δες το αγαπημενο σηριαλ τωρα κσι αστα αυτα!Ναι σίγουρα ....![]()
λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων έχω χασει καποια επεισόδια !Δες το αγαπημενο σηριαλ τωρα κσι αστα αυτα!
λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων έχω χασει καποια επεισόδια !

Έχω κάνει εικόνα το βίντεο με την Έλενα στα τέσσερα,, με θέα την υπέροχη κωλαρα, να φοράει αυτές τις γόβες,, κάι εγώ όρθιος να δίνω πόνο!!! Καλημέρα ομορφιά!!
Αν στα κάνω όλαααααααα αυτά,,, θα δώσεις το υπέροχο κωλαράκι σου ;;;....και εγώ σε κάνω εικόνα να μου φτιάχνεις κάθε πρωί τον καφέ μου αφού πρώτα έχεις μαγειρέψει και έχεις κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού....
![]()
προσυπογραφω !!!!!!!!!!!!!!Μέχρι τώρα μας είχες συνηθίσει σε βιντεάκια σεμνά και φωτογραφίες κυρίως. Χθες όμως ανέβηκες απότομα πολλά level!!!
Όχι ότι χάλασε κανέναν αλλά μας κακομαθαίνετε κυρία μου.![]()
Καλοξυρισμενος και με ποδιτσα θα προσθετα εγω!....και εγώ σε κάνω εικόνα να μου φτιάχνεις κάθε πρωί τον καφέ μου αφού πρώτα έχεις μαγειρέψει και έχεις κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού....
![]()