billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 36.891
- Πόντοι
- 5.956
Στοφτιαξα λιγο!το 2026 έχει έρθει στην ζωή μου με ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ!
Και σε προσωπικό και σε,επαγγελματικό επίπεδο!
Συνεχυσε ετσι!
Στοφτιαξα λιγο!το 2026 έχει έρθει στην ζωή μου με ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΒΛΕΣ!
Και σε προσωπικό και σε,επαγγελματικό επίπεδο!
Μακάρι...Η ζωή με έχει διδάξει να κρατώ μικρό καλάθι !Χαιρομαι!! Και ετσι να παει ολη η χρονιά!![]()
Είσαι πολύ όμορφος όταν είσαι ανάμεσα στα πόδια μου και απολαμβάνεις τα υγρά μου με την υπέροχη γλώσσα σου ...Στοφτιαξα λιγο!
Συνεχυσε ετσι!
Ισχυει, απλα, να σου θυμησου το εξης:Μακάρι...Η ζωή με έχει διδάξει να κρατώ μικρό καλάθι !
Υπάρχουν και τα απρόοπτα![]()
Στο φτιαξα και αυτο!Μακάρι...Η ζωή με έχει διδάξει να κρατώ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΥΣ!
Γκαρσόνα ημιόνα με εκνευρίζεις ταμάλαμωρη κατακουζηναααααα![]()

Είμαι πάρα πολύ προσεκτική και πλέον δεν αφήνω τίποτα στην τύχη !Ισχυει, απλα, να σου θυμησου το εξης:
Πολυ προσεκτικα, μελετημενα, και οργανωμενα βηματα το '26,
και ολα θα πανε καλα!
(Y)Είμαι πάρα πολύ προσεκτική και πλέον δεν αφήνω τίποτα στην τύχη !
Εμείς ορίζουμαι την μοίρα μας !
Αχχχ!!...πόσο μου αρέσει η καινούρια Έλενα την λατρεύω!
Σε θεωρητικό επίπεδο αυτό που λες είναι πολύ σωστό.Μακάρι...Η ζωή με έχει διδάξει να κρατώ μικρό καλάθι !
Υπάρχουν και τα απρόοπτα![]()
Πολυ βαρια ντυμενη!
Μέχρι τώρα μας είχες συνηθίσει σε βιντεάκια σεμνά και φωτογραφίες κυρίως. Χθες όμως ανέβηκες απότομα πολλά level!!!....εντελώς αυθόρμητα σκέφτηκα τα βιντεάκια σήμερα
Για να έχετε όμορφα όνειρα
Αχχχ, τι μου θύμησες τώρα!!!Είσαι πολύ όμορφος όταν είσαι ανάμεσα στα πόδια μου και απολαμβάνεις τα υγρά μου με την υπέροχη γλώσσα σου ...![]()
Προτιμας να ειμαι το 6 η το 9?Είσαι πολύ όμορφος όταν είσαι ανάμεσα στα πόδια μου και απολαμβάνεις τα υγρά μου με την υπέροχη γλώσσα σου ...![]()
το. 8........Προτιμας να ειμαι το 6 η το 9?
.....και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα !Μέχρι τώρα μας είχες συνηθίσει σε βιντεάκια σεμνά και φωτογραφίες κυρίως. Χθες όμως ανέβηκες απότομα πολλά level!!!
Όχι ότι χάλασε κανέναν αλλά μας κακομαθαίνετε κυρία μου.![]()

Λεω να κλεισουμε στο 7.5!το. 8........
Δεν έσκασες με τόσα ρούχα;
προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη !Σε θεωρητικό επίπεδο αυτό που λες είναι πολύ σωστό.
Απο την άλλη όμως, πρέπει να χαίρεσαι αυτό που έχεις και το μικρό καλάθι, ναι μεν να μην σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, αλλά να σε αφήνει να απολαμβάνεις αυτό που έχεις