Alan Bradley
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2.665
- Πόντοι
- 731
Ωπα! βλεπω βηματα στην 7η τεχνη
Οπότε λογικα να περιμενουμε και Video διαρκειας !
Κατι με ειδικο αέρινο σκηνικο, σε παραλια ας πουμε....
Ωπα! βλεπω βηματα στην 7η τεχνη
Με όποιο δάσκαλο ........Αλλα κολπα...θα θελα να μαθω ποιος στα μαθαινει ολα αυτα...
καλή θέληση να υπάρχει και θα βρούμε χρόνο καρδούλα μου .....Σε εστειλα κάποια στιγμή δεν έκατσε το ραντεβού πριν λίγες ημέρες και τώρα με αυτά που βλέπω ανυπομονώ για την επόμενη φορά…. Μαγεία είσαι εμφανισιακά αλλα η αύρα που σέρνεται πίσω σου είναι που τρελαίνει…

Οι αισθησιακες πόζες της Ελενας!
Ποτ πουρι καυλας
Ετσι έτσι όταν υπάρχουν αυτά!! Όλα γίνονται!! Αντε να πάρουμε και εμείς σειρά!!καλή θέληση να υπάρχει και θα βρούμε χρόνο καρδούλα μου .....![]()
υπερβολικη δοση σεξουαλικης διεγερσης!
Μόνο Αθήνα αγάπη !καλησπέρα Έλενα κάνεις επισκέψεις και σε ξενοδοχεία στην αθήνα?

Τριτο ημιχρονο μανΜε αυτά που βλέπω είμαι έτοιμος για ένα ακόμα ημίχρονο. Μείνε συντονισμένη. Σύντομα θα ακολουθήσει το σχετικό μήνυμα.![]()

Τρίτο, τέταρτο, πέμπτο, μέχρι να χάσουμε την μπάλα!!! Μέχρι τελικής πτώσεως!!!Τριτο ημιχρονο μαν![]()
ΕτσιΤρίτο, τέταρτο, πέμπτο, μέχρι να χάσουμε την μπάλα!!! Μέχρι τελικής πτώσεως!!!
.....είσαι αδυναμία μεγάλη!Με αυτά που βλέπω είμαι έτοιμος για ένα ακόμα ημίχρονο. Μείνε συντονισμένη. Σύντομα θα ακολουθήσει το σχετικό μήνυμα.![]()
σωστοοοσ.το καλυτερο.την καλημερα μου.Τρίτο, τέταρτο, πέμπτο, μέχρι να χάσουμε την μπάλα!!! Μέχρι τελικής πτώσεως!!!
την καλημερα μου και την αγαπη μου......είσαι αδυναμία μεγάλη!
Για εσένα πάντα θα έχω χρόνο !
θα περιμένω με μεγάλη μου χαρά!![]()