Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.525
- Πόντοι
- 5.956
.....για πληροφορίες σχετικά για το πρόγραμμα και τις υπηρεσίες να μου στείλεις
viber!
Σε ευχαριστώ .....![]()

καλημέρα ομορφιά μαςΚαλημέρα αγόρια μου !
Καλό τριήμερο να ευχηθώ !
Να περάσετε όμορφα !
τα φιλιά μου ......![]()
κοπάνα τριήμερο; ή δεν ξεκουνάμε από την πόλη μας;καλημέρα αστέρι μου !
![]()
καμία κοπάνα !κοπάνα τριήμερο; ή δεν ξεκουνάμε από την πόλη μας;

Μέχρι πότε θα κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα!!! Ομορφιά εσύ!!καμία κοπάνα !
Συνεχίζω κανονικά τα ιδιαίτερα μαθήματα !
Και ας είναι τριήμερο για εμένα δεν αλλάζει κάτι !
Οι θαυμαστές μου επιθυμούν να με συναντήσουν!
![]()
μέχρι να τα μάθουμε όλα...Μέχρι πότε θα κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα!!! Ομορφιά εσύ!!
Μέχρι το καλοκαίρι ψυχή μου !Μέχρι πότε θα κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα!!! Ομορφιά εσύ!!

Αχ αυτοι οι θαυμαστες σου που δεν σε αφηνουν να ηρεμησεις...ντροπη τους....καμία κοπάνα !
Συνεχίζω κανονικά τα ιδιαίτερα μαθήματα !
Και ας είναι τριήμερο για εμένα δεν αλλάζει κάτι !
Οι θαυμαστές μου επιθυμούν να με συναντήσουν!
![]()

Επιλογή μου είναι να τους συναντώ!Αχ αυτοι οι θαυμαστες σου που δεν σε αφηνουν να ηρεμησεις...ντροπη τους....![]()

Αααααα μάλιστα!!! Τότε θα βρούμε την ευκαιρία!!! Να κάνουμε και μαζί!!! Ιδιαίτερα!!Μέχρι το καλοκαίρι ψυχή μου !
Εκεί θα κάνω μετά την μεγάλη κοπάνα !
Να απολαύσω τον ήλιο και την θάλασσα που τόσο λατρεύω.. ....![]()
Με μεγάλη μου χαρά !Αααααα μάλιστα!!! Τότε θα βρούμε την ευκαιρία!!! Να κάνουμε και μαζί!!! Ιδιαίτερα!!
Η τιμη ειναι δικια μας που σε εχουμε στην παρεα μας γλυκια μου μαθητρια....Επιλογή μου είναι να τους συναντώ!
Και μεγάλη μου τιμή που με προτιμουν !
Είναι εξαιρετικά αγόρια![]()

Εγώ είμαι η τυχερή!Η τιμη ειναι δικια μας που σε εχουμε στην παρεα μας γλυκια μου μαθητρια....![]()
......Ίσως είμαι τυχερή γιατί κλείνω τα ραντεβού μου πλέον με βάση το ένστικτο.....Κι εμείς..με το ένστικτο τα κλείναμε..........Ίσως είμαι τυχερή γιατί κλείνω τα ραντεβού μου πλέον με βάση το ένστικτο.....
Συγνώμη που δεν είχα κενό!Ελπίζω να πέσει μέσα το ένστικτο και για εμάς που ατυχήσαμε να κανονίσουμε ραντεβού αλλά θα το ξανά προσπαθήσουμε….