sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.381
- Πόντοι
- 48.917
Δεν γνώρισες εμένα ακόμη '''' για αυτόχρόνια μας πολλά αν και δεν είμαι ερωτευμένη
Δεν γνώρισες εμένα ακόμη '''' για αυτόχρόνια μας πολλά αν και δεν είμαι ερωτευμένη
Δεν γνώρισες εμένα ακόμη '''' για αυτό![]()
Εγώ που είμαιχρόνια μας πολλά αν και δεν είμαι ερωτευμένη αλλά δεν έχει σημασία!
Έχουμε αγάπη στις καρδιές μας![]()
Σε καταλαβαίνω ότι θα πληγωθεις διοτι ο βολκανος ειναι ένα δώρο του Θεού προς τις γυναίκες όλες οπότε θα πρέπει να συμβιβαστείς ότι θα με μοιράζεσαι...αν σε ερωτευθω καλύτερα να μην σε συναντησω ποτέ!
Γιατί θα σε θέλω μόνο δικό μου για ΠΑΝΤΑ ....![]()
καλημέρα ομορφιά μου !Εγώ που είμαιθα μου ευχηθείς σήμερα από κοντά?
Καλημέρα ομορφιά μας, καλημέρα σε όλη την παρέα και χρονιά πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!!!
Σε καταλαβαίνω ότι θα πληγωθεις διοτι ο βολκανος ειναι ένα δώρο του Θεού προς τις γυναίκες όλες οπότε θα πρέπει να συμβιβαστείς ότι θα με μοιράζεσαι![]()
Δεν στρεει διοτι ειναι το επάγγελμα σου........Ίδη με πλήγωσες πριν καν κάνουμε σχέση !
Να ξέρεις και εγώ θα σε απατήσω σήμερα έτσι για να μάθεις.....![]()
Ανυπομονώ!!!!καλημέρα ομορφιά μου !
Οχι μονο θα σου ευχηθώ αλλά και τι θα σου κάνω από κοντά ...![]()
Δεν στρεει διοτι ειναι το επάγγελμα σου
Σημερα όσοι βρεθείτε με τα κορίτσια του χώρου πάρτε κ ένα μπουκέτο. Δεν ειναι ντροπή. Εινσι ένδειξη σεβασμού...

καλημέρα ομορφιά μου !
Οχι μονο θα σου ευχηθώ αλλά και τι θα σου κάνω από κοντά ...![]()

καλησπέρα γλυκέ μου !καλημέρα Έλενα
δεν σε εχω συναντήσει λόγω συνταξιοδότησης , αλλά μου θυμίζεις, εμφανισιακά και στην προσωπικότητα , την ΕΥΑ38 , μιλάμε για μια κυρία που μας πρόσφερε τις υπηρεσίες της 15χρόνια πίσω...
εξιοπρεπέστατη, ξεκάθαρη, δοτική...έκανε σύντομο ανεξάρτητο κύκλο και αποχώρησε.

Καλημερα Ελενα...εσυ εισαι ερωτας ολη μερα...καθε μερα...για παντα....αφου μπηκες στην ζωη μας...απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..

....παραπονιάρη !λες να σε δούμε από κοντά σήμερα?
![]()

Σε ευχαριστώ καρδούλα μου γλυκιά!Καλημερα Ελενα...εσυ εισαι ερωτας ολη μερα...καθε μερα...για παντα....αφου μπηκες στην ζωη μας...απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ..
Λατρεια μεγαλη
![]()

Αν ματάκια μου όμορφα....παραπονιάρη !
Έχω φουλ πρόγραμμα σήμερα αλλά κάτι θα κάνουμε!
![]()

Καμμια σχέση, εξαιρετική η Εύα αλλά η Έλενα ειναι αλλη γευση σε ολα!καλημέρα Έλενα
δεν σε εχω συναντήσει λόγω συνταξιοδότησης , αλλά μου θυμίζεις, εμφανισιακά και στην προσωπικότητα , την ΕΥΑ38 , μιλάμε για μια κυρία που μας πρόσφερε τις υπηρεσίες της 15χρόνια πίσω...
εξιοπρεπέστατη, ξεκάθαρη, δοτική...έκανε σύντομο ανεξάρτητο κύκλο και αποχώρησε.
Καμμια σχέση, εξαιρετική η Εύα αλλά η Έλενα ειναι αλλη γευση σε ολα!
.....έρωτας εισαι !