Behlivanis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 4.284
- Πόντοι
- 456
Μη μου θυμίζεις παλιες καλές στιγμές με μια Αναμπελ . Βαλτός είσαι ρε
Μη μου θυμίζεις παλιες καλές στιγμές με μια Αναμπελ . Βαλτός είσαι ρε
Για πες μόνοι μας είμαστε μαζί με μια σαρανταδαΜη μου θυμίζεις παλιες καλές στιγμές με μια Αναμπελ . Βαλτός είσαι ρε![]()

Δεν θέλω να με κακοχαρακτηρίσει η Έλενα, πρώτη φορά στο σαλονάκι της. Ένα θα σου πω μόνο, ήταν σκληρός ο ελληνοσουηδικός πόλεμος και χύθηκε πολύΓια πες μόνοι μας είμαστε μαζί με μια σαρανταδα![]()
Αυτό δικαιολογεί πως πήρες το εισιτήριο για το να γίνεις μέλος εδώ μεσαχύθηκε πολύαίμασπέρμα
Καλησπέρα....οξυγονο μου....καλησπέρα φως της ψυχής μου ...![]()

Εγώ βιογραφικά έστελνα μόνο στο Linkendin. Η Έλενα με αποδέχτηκε γιατί έχει εξαιρετικό ένστικτοΑυτό δικαιολογεί πως πήρες το εισιτήριο για το να γίνεις μέλος εδώ μεσα
Εγώ βιογραφικά έστελνα μόνο στο Linkendin. Η Έλενα με αποδέχτηκε γιατί έχει εξαιρετικό ένστικτο![]()
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά έχω ΚΑΙ βαρύ βιογραφικό
Αρασέ ή ζετέΔεν θέλω να σε τρομάξω αλλά έχω ΚΑΙ βαρύ βιογραφικό![]()
Αρασε, ζετέ και σύνολο. Όλα τα χρυσά δικά μουΑρασέ ή ζετέ
Εδώ είμαι,ήρθα......είπα την παροιμία πιο κομψά !
Αγγελική σε προσκαλω στο νήμα μου !
καινούρια επεισόδια από το σήριαλ ......![]()
Ευχαριστώ πολύ,κανονίζουμε κάποια στιγμήΝα πω και εγώ κάτι!! Πήρα την πάσα από εσένα!! Παρακολουθώ καιρό το σαιτ και διαβάζω!!! έφτιαξα προφίλ μόνο και μόνο για να βρω το τηλέφωνό της Αγγελικής!! μου έχει καρφωθεί στο μυαλό το ζουμερό κωλαράκι πειράζει!!!!
Εδώ είμαι,ήρθα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ πολύ,κανονίζουμε κάποια στιγμή
Βλεπω εμαθες....κακες παρεες κανεις μωρακι μου.........αν ξανά αργήσεις κυρία μου θα πάρεις απουσία....
![]()

ενημερωτικα υπαρχει οντως διαλεκτος που ονομαζεται φατσε¨ι¨καο φατσεασ ειναι γλωσσοπλαστησ οχι εγω.
οχι ρε οκ.εγω του το λεω για πλακα.επειδη μου λεει οτι γραφω ανορθογραφα.ενημερωτικα υπαρχει οντως διαλεκτος που ονομαζεται φατσε¨ι¨κα
θα γράφεις όπως θέλεις αγάπη μου !οχι ρε οκ.εγω του το λεω για πλακα.επειδη μου λεει οτι γραφω ανορθογραφα.

Αγόρι μου όμορφο !ενημερωτικα υπαρχει οντως διαλεκτος που ονομαζεται φατσε¨ι¨κα

χρόνια μας πολλά αν και δεν είμαι ερωτευμένη αλλά δεν έχει σημασία!Χρόνια μας πολλά