Behlivanis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2025
- Like
- 4.278
- Πόντοι
- 456
Κρύβε λόγια, και ήμουν στο Καβούρι με κάτι κινέζους πριν λίγες μέρεςΤελικά παντού υπάρχει ένας κατάσκοπος
Κρύβε λόγια, και ήμουν στο Καβούρι με κάτι κινέζους πριν λίγες μέρεςΤελικά παντού υπάρχει ένας κατάσκοπος
δικιο εχεισ αλλα,ποσο ν αναιχτεισ οταν βλεπεισ οτι ο αλλοσ ειναι γιδι.Δεν χρειάζεται να πέσεις στο επίπεδο του φίλε τόν χτυπάς με το στόμα καμία φορά πονάει περισσότερο κ όταν είσαι κ στην δουλειά σου δεν αξίζει να χάσεις την δουλειά σου για έναν μπετοβλακα αυτός ήξερε πως δεν μπορούσα να κάνω κάτι κ γι'αυτό μου μίλησε έτσι αν ήμουνα εκτός δουλειάς ίσως κ νά μήν μου μίλαγε έτσι.Τεσπα με την απάντηση που του έδωσα με κοίταξε λίγο σαν μπούφος κ μετά σηκώθηκε κ έφυγε.
Ωχ βλέπω καινούργιο σενάριο κατασκοπείας όχι τίποτα άλλο δεν είναι κοντά μας ποια και ο ΦώσκολοςΚρύβε λόγια, και ήμουν στο Καβούρι με κάτι κινέζους πριν λίγες μέρες![]()
έκλαψααααααα....δικιο εχεισ αλλα,ποσο ν αναιχτεισ οταν βλεπεισ οτι ο αλλοσ ειναι γιδι.

Εντάξει στο στοιχείο σου είσαι

Κρύβε λόγια, και ήμουν στο Καβούρι με κάτι κινέζους πριν λίγες μέρες![]()
ΚουτσομποληηηηηΆντε να κώ και την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου στην κ. Έλενα : "ποιος είναι ο τυχερός που θα έχει το πρωτο ραντεβού αύριο;;; " Ποιος ; Ποιός; θέλω να ξέρω ποιος![]()
Ναι αλλά είναι κοντά μας ο κώλος που σκορπίζει φως (της Έλενας)Ωχ βλέπω καινούργιο σενάριο κατασκοπείας όχι τίποτα άλλο δεν είναι κοντά μας ποια και ο Φώσκολος

Ήταν πριν σε γνωρίσω μωρό μου....βγήκες βολτίτσα χωρίς εμένα πονηρούλη ....
![]()
....Ειναι ένα πολύ γοητευτικό αγόρι που το ξέρω χρόνια !Άντε να κάνω και την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου στην κ. Έλενα : "ποιος είναι ο τυχερός που θα έχει το πρωτο ραντεβού αύριο;;; " Ποιος ; Ποιός; θέλω να ξέρω ποιος![]()
Με το καλημέρα θα φάω κέρατο;;;; Δε λέει....Ειναι ένα πολύ γοητευτικό αγόρι που το ξέρω χρόνια !
![]()
Σε λίγο αρχίζει καί τό φώς στο τούνελΝαι αλλά είναι κοντά μας ο κώλος που σκορπίζει φως (της Έλενας)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήταν πριν σε γνωρίσω μωρό μου![]()
Ζηλεύω ρε , δεν με νιώθειςΚουτσομποληηηηη

Με το καλημέρα θα φάω κέρατο;;;; Δε λέει![]()
Τι υπονοείς για την πίσω όψη της Ελενας βρε αισχρέ τύπε; Σε καταγγέλωΣε λίγο αρχίζει καί τό φώς στο τούνελ

Βάζω στον πάγο την επικείμενη σχεση μου με την Ελενα. Κλειστε τα ραντεβού σας όλοι οι ενδιαφερόμενοι και θα επανελθω μετα. Αμ πως;;;
καλησπέρα φως της ψυχής μου ...Και το εγραφε σημερα το ζωδιο μου αλλα δεν το πιστεψα....τελικα ειχε δικιο....
Βρε...βρε...βρε

Ρε παιδιά, πολύ φως έπεσε νυχτιάτικα και θα γίνει η νυχτα μέρακαλησπέρα φως της ψυχής μου ...![]()
Βάζω στον πάγο την επικείμενη σχεση μου με την Ελενα. Κλειστε τα ραντεβού σας όλοι οι ενδιαφερόμενοι και θα επανελθω μετα. Αμ πως;;;![]()