Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 157.687
και γω.εννοειται.![]()
και γω.εννοειται.![]()
Μήπως να αποσυρθούε διακριτικά να σας αφησουμε μονους;;και γω.εννοειται.![]()
Αμα θέλετε τρυφερότητα, προσφέρομαι.....ρε αγάπη μίλα μου λίγο πιο τρυφερά.....
![]()
Μήπως να αποσυρθούε διακριτικά να σας αφησουμε μονους;;
Ξημερώνει και άγια ημέρα αύριο![]()
Με κομπλεξικους δεν βρίσκεις άκρη ρε φίλε.ναι,αλλα οι αλλοι δεν τουσ φταινε τιποτα.
Δώστε κανένα σπόιλερ pleaseΑααααα...
αύριο είναι ημέρα των ερωτευμένων!
Εγώ πάντως πήρα καλό δώρο στον εαυτό μου και ξεμπέρδεψα.....![]()
Σε λίγο θα μας πεις και το νιάου βρε γατούλακαι γω.εννοειται.![]()
Να πω και εγώ κάτι!! Πήρα την πάσα από εσένα!! Παρακολουθώ καιρό το σαιτ και διαβάζω!!! έφτιαξα προφίλ μόνο και μόνο για να βρω το τηλέφωνό της Αγγελικής!! μου έχει καρφωθεί στο μυαλό το ζουμερό κωλαράκι πειράζει!!!!......είπα την παροιμία πιο κομψά !
Αγγελική σε προσκαλω στο νήμα μου !
καινούρια επεισόδια από το σήριαλ ......![]()
μονο λιγο.πολυ οσο θελεισ.και πιο πολυ αυριο που το καλει και η μερα.....ρε αγάπη μίλα μου λίγο πιο τρυφερά.....
![]()
τι ζώδιο είσαι??Αμα θέλετε τρυφερότητα, προσφέρομαι![]()
Να πω και εγώ κάτι!! Πήρα την πάσα από εσένα!! Παρακολουθώ καιρό το σαιτ και διαβάζω!!! έφτιαξα προφίλ μόνο και μόνο για να βρω το τηλέφωνό της Αγγελικής!! μου έχει καρφωθεί στο μυαλό το ζουμερό κωλαράκι πειράζει!!!!
Ταύρος, σου κάνει;τι ζώδιο είσαι??
Σε ρωτάω να τσεκάρω αν ταιριάζουμε.....![]()
αυτό το λένε fair play στο εξωτικό χωριό μου.....το τηλ η Αγγελικη το έχει στην υπογραφή της !
Εξαιρετική επιλογή.....![]()
το ξερω.εγω βεβεα μεχρι προσφατα οταν μου μιλαγαν ασχυμα τουσ απανταγα και εγω με τον ιδιο τροπο.αυτου για παραδειγμα που σου ειπε αντε γαμησου παλιο μαλακα αν μου το ελεγε εμενα θα τρωγε μπουκετο που θα εφευγε απο τη τζαμαρια.Με κομπλεξικους δεν βρίσκεις άκρη ρε φίλε.
Σ αγαπω !Ταύρος, σου κάνει;
Αν δεν σου κάνει το αλλάζω. Ειμαι πολυ ευπροσάρμοστος δεν δημιουργώ προβλήματα και συμφέρω γενικώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτό το λένε fair play στο εξωτικό χωριό μου

Το σύμπαν συνωμότησε να βρεθούμε παραμονή του Αγίου του έρωταΣ αγαπω !
Ταύρος είμαι και εγώ !
Ταιριάζουμαι πάρα πολύ!
![]()

το ξερω.εγω βεβεα μεχρι προσφατα οταν μου μιλαγαν ασχυμα τουσ απανταγα και εγω με τον ιδιο τροπο.αυτου για παραδειγμα που σου ειπε αντε γαμησου παλιο μαλακα αν μου το ελεγε εμενα θα τρωγε μπουκετο που θα εφευγε απο τη τζαμαρια.
....μην με ερωτευθεις όμως !Το σύμπαν συνωμότησε να βρεθούμε παραμονή του Αγίου του έρωτα![]()

Τελικά παντού υπάρχει ένας κατάσκοποςΤο σύμπαν συνωμότησε να βρεθούμε παραμονή του Αγίου του έρωτα![]()
Δεν χρειάζεται να πέσεις στο επίπεδο του φίλε τόν χτυπάς με το στόμα καμία φορά πονάει περισσότερο κ όταν είσαι κ στην δουλειά σου δεν αξίζει να χάσεις την δουλειά σου για έναν μπετοβλακα αυτός ήξερε πως δεν μπορούσα να κάνω κάτι κ γι'αυτό μου μίλησε έτσι αν ήμουνα εκτός δουλειάς ίσως κ νά μήν μου μίλαγε έτσι.Τεσπα με την απάντηση που του έδωσα με κοίταξε λίγο σαν μπούφος κ μετά σηκώθηκε κ έφυγε.το ξερω.εγω βεβεα μεχρι προσφατα οταν μου μιλαγαν ασχυμα τουσ απανταγα και εγω με τον ιδιο τροπο.αυτου για παραδειγμα που σου ειπε αντε γαμησου παλιο μαλακα αν μου το ελεγε εμενα θα τρωγε μπουκετο που θα εφευγε απο τη τζαμαρια.
Μην ανησυχείς, έχω ισχυρά αισθηματικά αντισώματα.....μην με ερωτευθεις όμως !
Με αγάπησαν πολλοί!
Άλλοι έφυγαν στο εξωτερικό άλλοι επέλεξαν τον μοναχισμό μετά απο εμένα .....![]()