Σοφή η γιαγιά σου !Εμένα η γιαγιά μου έλεγε, βλέπεις φαγητό, κάθεσαι και τρώς, βλέπεις ξύλο φεύγεις!!! Τέλος!!
Αχχχχ.....ψυχούλες !
Σοφή η γιαγιά σου !Εμένα η γιαγιά μου έλεγε, βλέπεις φαγητό, κάθεσαι και τρώς, βλέπεις ξύλο φεύγεις!!! Τέλος!!
πεσ τα χρυσοστομε με την ωριμη και το γκρεμλιν που την ειδανε και καποιεσ επειδη εχουν 10 φανσσυνεχίστε τις ηλιθιότητες.. εντωμεταξύ έχω βρεθεί με Έλενα 2 φορές κ κάτι κακό δν έχει να μου προσάψει από τις συναντήσεις οπότε γράψτε εσείς για μπλοκ άκυρα κ η κουτσομπολα η άλλη η Αγγελική.. αυτές τις 2 περίμενα για συνάντηση έχω εμμονή ναι δεν υπάρχουν άλλες δν έχουμε δει τόσες κοπέλες από δω..θα κολλήσω σε 1 άκυρο μπλοκ μιας τρελής που μπλοκαρε το μισό bou σιγά πρόβλημα της κ δικαίωμα της στα παπάρια μας
Σωστά έπραξες κ τόν κέρδισες να ξέρεις με την συμπεριφορά σου κ γι'αυτό δεν το συνέχισε.Τον κάθε άνθρωπο τόν κερδίζεις με την συμπεριφορά σου κ όχι με τής βρισιές με τής βρισιές το χάνεις το παιχνίδι γιατί γίνεσαι όμοιος τού.Εγω έχω να κάνω με πολυ κόσμο στην δουλειά μου κ είναι ορισμένοι που με βρίζουν άσχημα κ εμένα κ άλλους συναδέλφους μου αλλά εγώ με τήν συμπεριφορά μου τούς περισσότερους από αυτούς τούς έχω κάνει να γυρίσουν πίσω κ να μου ζητήσουν συγγνώμη γιατί κατάλαβαν το λάθος τους.Δεν έχω εκφραστεί άσχημα με ανθρώπους που μου έχουν μιλήσει πολύ άσχημα και όχι σε γραπτό λόγο αλλά πρόσωπο με πρόσωπο
Έχω κρατήσει την ψυχραιμία μου !
Πρέπει να εξηγούμε με επιχειρήματα και όχι με ΒΡΙΣΙΕΣ 》
Είμαι οδηγός πολλά χρόνια
μια φορά σε ένα φανάρι κάποιος με εβρισε πολυ άσχημα ισως και να έφταιγα !
Αι στο διάβολο ρε μαλακισμενη μου λέει εισαι ήλίθια .....χαχαχαχαχα
Και απαντώ :
Συγνώμη έχετε δίκιο φταίω
και μετά μου λέει
Αντε ρε κοπέλα μου δεν πειράζει!
Τι θα κέρδιζα αν του απαντούσα άσχημα ??
ΤΙΠΟΤΑ !
θα χαλούσε και η δική μου μέρα και η δική του !
Η γιαγιά μού έλεγε :
του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ......![]()
Η ΣΙΩΠΗ ΕΊΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ !Σωστά έπραξες κ τόν κέρδισες να ξέρεις με την συμπεριφορά σου κ γι'αυτό δεν το συνέχισε.Τον κάθε άνθρωπο τόν κερδίζεις με την συμπεριφορά σου κ όχι με τής βρισιές με τής βρισιές το χάνεις το παιχνίδι γιατί γίνεσαι όμοιος τού.Εγω έχω να κάνω με πολυ κόσμο στην δουλειά μου κ είναι ορισμένοι που με βρίζουν άσχημα κ εμένα κ άλλους συναδέλφους μου αλλά εγώ με τήν συμπεριφορά μου τούς περισσότερους από αυτούς τούς έχω κάνει να γυρίσουν πίσω κ να μου ζητήσουν συγγνώμη γιατί κατάλαβαν το λάθος τους.
Ω ναι....Η ΣΙΩΠΗ ΕΊΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ !
Σωστά κ βασικά μετράει κ το πώς θα τούς μιλήσεις μπορείς με τόν ωραίο σου λόγω να τούς τσακίσεις.Η κ με χάβαλε ακόμα εμένα πχ μια φορά μου είπε ένας αντε κ γ.......... σου ρε παλιό μ...Η ΣΙΩΠΗ ΕΊΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ !
.....πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι πρώτα θυμωμένοι με τον εαυτό τους γι αυτό κάνουν λεκτική επίθεση!Σωστά κ βασικά μετράει κ το πώς θα τούς μιλήσεις μπορείς με τόν ωραίο σου λόγω να τούς τσακίσεις.Η κ με χάβαλε ακόμα εμένα πχ μια φορά μου είπε ένας αντε κ γ.......... σου ρε παλιό μ...
.......κα κ τού λέω σας ευχαριστώ πολύ για την ευχή σας θα πάω στο σχολασμα.
Ω ναι....
Τι να πω και εγώ πού ο κολλητός μου έχει 6,7,κιλά καβατζα για τα γεράματα του!.....και το τελευταίο διάστημα ο χρυσός έχει ανέβει στα ύψη ....
![]()
Κ αυτό που λές κ γενικά είναι κομπλεξικα άτομα με φουλ ψυχολογικά προβλήματα που έχουν φάει πολύ φαπα στήν ζωή τους κ πάνε κ βγάζουν τα κόμπλεξ τούς έτσι......πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι πρώτα θυμωμένοι με τον εαυτό τους γι αυτό κάνουν λεκτική επίθεση!
Αν δεν αγαπήσουν τον εαυτό τους δεν θα είναι ποτέ ευτυχισμένοι!
...τέτοιους κολλητούς θέλουμεΤι να πω και εγώ πού ο κολλητός μου έχει 6,7,κιλά καβατζα για τα γεράματα του!
.....σίγουρα υπάρχουν κάποια παιδικά τραύματα!Κ αυτό που λές κ γενικά είναι κομπλεξικα άτομα με φουλ ψυχολογικά προβλήματα που έχουν φάει πολύ φαπα στήν ζωή τους κ πάνε κ βγάζουν τα κόμπλεξ τούς έτσι.
Σωστά κ να είναι γνώστης της κατάστασης του κ να θέλει κ να αλλάξει......σίγουρα υπάρχουν κάποια παιδικά τραύματα!
Μόνος του ο καθένας μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του αρκεί να είναι γνώστης της κατάστασης του !
.....σίγουρα !Όλοι έχουμε άσχημες στιγμές. Ας μην υπερβαλλουμε
Μπλοκ του ριξες?Δεν έχω εκφραστεί άσχημα με ανθρώπους που μου έχουν μιλήσει πολύ άσχημα και όχι σε γραπτό λόγο αλλά πρόσωπο με πρόσωπο
Έχω κρατήσει την ψυχραιμία μου !
Πρέπει να εξηγούμε με επιχειρήματα και όχι με ΒΡΙΣΙΕΣ 》
Είμαι οδηγός πολλά χρόνια
μια φορά σε ένα φανάρι κάποιος με εβρισε πολυ άσχημα ισως και να έφταιγα !
Αι στο διάβολο ρε μαλακισμενη μου λέει εισαι ήλίθια .....χαχαχαχαχα
Και απαντώ :
Συγνώμη έχετε δίκιο φταίω
και μετά μου λέει
Αντε ρε κοπέλα μου δεν πειράζει!
Τι θα κέρδιζα αν του απαντούσα άσχημα ??
ΤΙΠΟΤΑ !
θα χαλούσε και η δική μου μέρα και η δική του !
Η γιαγιά μού έλεγε :
του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ......![]()
Γενικά είμαι συνειδητοποιημένη!Η μπορεί να το έκανες αλλά δεν το συνειδητοποιησες
...Γενικά είμαι συνειδητοποιημένη!
Και όταν περνάω δύσκολα επιλέγω να κλείνομαι στον εαυτό μου χωρίς να ενοχλώ τους άλλους !