dleivas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.203
- Πόντοι
- 456
ειναι ικανοι να βαλουν τη δεξια να μαλωσει με την αριστερηKανεις λαθος...ειχαν και εχουν την χουφτα τους![]()
ειναι ικανοι να βαλουν τη δεξια να μαλωσει με την αριστερηKανεις λαθος...ειχαν και εχουν την χουφτα τους![]()
μα οποιον εχει ασχυμη συμπερηφορα δεν δεχωντε και δικιο εχουν.δεν ριχνουν ακυρο επειδη ετσι τουσ γουσταρει.επηδει δεν τουσ αρεσει η φατσα τουσ.λεει ο αλλοσ χωρισ λογο ενω τησ εχει πει 1 καρο χοντραδεσ.θα τρελαθουμε τελειωσ δηλαδη.Του 'ακυρωμένου', θες να πεις.Καλώς ή κακώς (καλώς για μένα) τα κορίτσια έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι. Είναι επιλογή τους ποιον θα δουν και ποιον όχι. Το ότι έρχονται εδώ και 'προσφέρονται' δεν λέει κάτι. Δεν τις υποχρεώνει να δεχτούν και όποιον έχει μια 'κάποια' συμπεριφορά εδώ. Στο δωμάτιο θα είναι άλλος χαρακτήρας;
Όχι.......
Δηλαδή η χήρα με τα 5 ορφανά πάει σύννεφο...Kανεις λαθος...ειχαν και εχουν την χουφτα τους![]()
Σκέφτηκα να το γράψω αλλά ειδα ότι με πρόλαβες.Kανεις λαθος...ειχαν και εχουν την χουφτα τους![]()
Και η Μαρία ΠαλάμηΔηλαδή η χήρα με τα 5 ορφανά πάει σύννεφο...![]()
Ξεκάθαρα!ειναι ικανοι να βαλουν τη δεξια να μαλωσει με την αριστερη
Καταρχάς να μάθεις να γράφεις ελληνικά..με όνομα πετρος αλανι τι να σε πάρω σοβαράκωλοπαιδο και καραγκιωζησ με κ κεφαλαιο και στα 2 ειναι,και του φαινεται μεχρι εκει που δεν παει αλλο.
...και εσύ να κάνεις μαθήματα καλής συμπεριφοράς!Καταρχάς να μάθεις να γράφεις ελληνικά..με όνομα πετρος αλανι τι να σε πάρω σοβαρά
...ούτε η παλάμη δεν θα αντέξει θα τους μπλοκάρει....Και η Μαρία Παλάμη

συνεχίστε τις ηλιθιότητες.. εντωμεταξύ έχω βρεθεί με Έλενα 2 φορές κ κάτι κακό δν έχει να μου προσάψει από τις συναντήσεις οπότε γράψτε εσείς για μπλοκ άκυρα κ η κουτσομπολα η άλλη η Αγγελική.. αυτές τις 2 περίμενα για συνάντηση έχω εμμονή ναι δεν υπάρχουν άλλες δν έχουμε δει τόσες κοπέλες από δω..θα κολλήσω σε 1 άκυρο μπλοκ μιας τρελής που μπλοκαρε το μισό bou σιγά πρόβλημα της κ δικαίωμα της στα παπάρια μαςΓια ποιο λόγο έφαγε άκυρο ο Aggelioforos, λόγω εμφάνισης ή κακής συμπεριφοράς? Θυμωμένο τον κόβω
κανε μασ τη χαρη ρε καραγκιωζη.μαθε πρωτα εσυ να φαιρεσαι και ασε πωσ γραφω εγω.που τισ ειπεσ 1 καρο χοντραδεσ και μετα ειπεσ και χωρισ λογο.προσβαλεισ πολυ ασχυμα και θεσ να βγεισ κι απο πανω.εσενα δεν ειναι να σε παρουν στα σωβαρα μ αυτα που λεσ.οχι εμενα.Καταρχάς να μάθεις να γράφεις ελληνικά..με όνομα πετρος αλανι τι να σε πάρω σοβαρά
Ηρέμησε δε θέλουμε δικηγόρο πιρφορεκανε μασ τη χαρη ρε καραγκιωζη.μαθε πρωτα εσυ να φαιρεσαι και ασε πωσ γραφω εγω.που τισ ειπεσ 1 καρο χοντραδεσ και μετα ειπεσ και χωρισ λογο.προσβαλεισ πολυ ασχυμα και θεσ να βγεισ κι απο πανω.εσενα δεν ειναι να σε παρουν στα σωβαρα μ αυτα που λεσ.οχι εμενα.
.....Να πας σε άλλο νημα τότε!Ηρέμησε δε θέλουμε δικηγόρο πιρφορε
ασ το μεγαλε.απαλλασεσαι λογο βλακειασ.που τισ εγραψεσ και οτι χανει λαδια.εσυ χανεισ λαδια.καλη συνεχεια.Ηρέμησε δε θέλουμε δικηγόρο πιρφορε
Εγω και η παπαδιά απ το καφε της Χαράςσυνεχίστε τις ηλιθιότητες.. εντωμεταξύ έχω βρεθεί με Έλενα 2 φορές κ κάτι κακό δν έχει να μου προσάψει από τις συναντήσεις οπότε γράψτε εσείς για μπλοκ άκυρα κ η κουτσομπολα η άλλη η Αγγελική.. αυτές τις 2 περίμενα για συνάντηση έχω εμμονή ναι δεν υπάρχουν άλλες δν έχουμε δει τόσες κοπέλες από δω..θα κολλήσω σε 1 άκυρο μπλοκ μιας τρελής που μπλοκαρε το μισό bou σιγά πρόβλημα της κ δικαίωμα της στα παπάρια μας
αυτή τη καραμέλα με την εμμονή κοψτην δν είναι αστείο!με σχολιάζουν ενώ έφυγα γράφουν γράφουν να μην απαντήσω?να μη κράζουν εφόσον δεν τους ανέφερα καν προσωπικά.....Να πας σε άλλο νημα τότε!
Δεν σε θέλουμε στην παρέα μας !
Ολο λες τέλος και όλο εδώ τριγυρνάς!
Χαχαχαχαχαχα...ΕΜΜΟΝΗ !
κλαιωωωωωω....Εγω και η παπαδιά απ το καφε της Χαράς![]()

Εμεις μαζί πάντα θα γελάμεκλαιωωωωωω....![]()
....Να σου πω εσύ το ξεκίνησες όλο αυτό!αυτή τη καραμέλα με την εμμονή κοψτην δν είναι αστείο!με σχολιάζουν ενώ έφυγα γράφουν γράφουν να μην απαντήσω?να μη κράζουν εφόσον δεν τους ανέφερα καν προσωπικά