Roger Rabbit77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2026
- Κριτικές
- 4
- Like
- 411
- Πόντοι
- 280
Προσωπικό μήνυμα θα μας στείλεις παιδάκι μου?
Σε ξέχασα εσένα....χαχαχαχαΠροσωπικό μήνυμα θα μας στείλεις παιδάκι μου?
Κι αυτή δεν μένει παραπονεμένη. Μια χαρά εργάζεταιΚαι η Μαρία Παλάμη
Ρε μάγκα τελικά πρέπει να είσαι πολύ αγαμητοςΚαταρχάς να μάθεις να γράφεις ελληνικά..με όνομα πετρος αλανι τι να σε πάρω σοβαρά
Ο Θεός να την αναπαύει !Εγω και η παπαδιά απ το καφε της Χαράς![]()
την καλημερα μου και την αγαπη μου.αυτοσ πρεπει να ζητησει συγγνωμη ,για αυτη την αθλοια συμπερηφορα του οχι εσυ.αλλα τα ζωα δεν γυνοντε ποτε ανθρωποιΝα ζητήσω συγνώμη για όλο αυτό τον μικρό χαμό που έγινε στο νήμα μου !
Δεν ήταν ευχάριστο!
《 είχε και γέλιο 》...
Να ευχαριστήσω ολοψυχα μεσα απο την καρδιά μου την παρέα μου που είναι η καλυτερη !
Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αγόρια που συνάντησα σήμερα!
Για την ευγένεια τους το επίπεδο τους !
Αν βγείτε σήμερα να περάσετε πολύ όμορφα !
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ......![]()

εισαι σιγουροςτα ζωα δεν γυνοντε ποτε ανθρωποι![]()
και αν εισαι ποσο σιγουρος εισαι
......σκέψου να γυρίσει πάλι πίσω !την καλημερα μου και την αγαπη μου.αυτοσ πρεπει να ζητησει συγγνωμη ,για αυτη την αθλοια συμπερηφορα του οχι εσυ.αλλα τα ζωα δεν γυνοντε ποτε ανθρωποι![]()
αν γυρισει δεν του απανταμε.τον αφηνουμε να γραφει μονοσ του.αν και δε νομιζω.επειδη του απαντουσαμε το συνεχιζε για να βγει απο πανω.αν αδιαφορησουμε θα σταματησει.......σκέψου να γυρίσει πάλι πίσω !
Ειπαμε αμάν να φύγει !
Ας είναι καλά αλλα όχι στην παρέα μας!
Έχουμε διαφορετικές απόψεις !

ναι αγάπη μου συμφωνώ απόλυτα.....αν γυρισει δεν του απανταμε.τον αφηνουμε να γραφει μονοσ του.αν και δε νομιζω.επειδη του απαντουσαμε το συνεχιζε για να βγει απο πανω.αν αδιαφορησουμε θα σταματησει.![]()

Άντε στο διάολο βλακα μπούλη από σένα πιο πολύ γαμαω σίγουρα..κ έξωΡε μάγκα τελικά πρέπει να είσαι πολύ αγαμητος
Άντε στο διάολο βλακα μπούλη από σένα πιο πολύ γαμαω σίγουρα..κ έξω
.......είναι περίεργος αυτός ο χώρος !Καλημέρα γλυκιά, υπέροχη
και αγαπημένη μου κυρία Έλενα
Είστε μια ανεκτίμητη παρουσία
εδώ τόσο με την εμφάνιση σας..,
πολύ περισσότερο όμως με το ήθος, την ευγένεια, τους τρόπους και την μεγαλοψυχία σας….
….που με πολύ δυσκολία,
κόπους και αγώνες…, καταφέρατε να τα συνδυάσετε και να τα ισορροπήσετε εντελώς μαεστρικά,
σε έναν τόσο δύσκολο και κατά πολλούς απάνθρωπο χώρο…
Είστε κυρία μου αξία πολλών επαίνων και φυσικά σας βγάζω το καπέλο και σας θαυμάζω γι αυτό…

Κοριτσάρα έχω πέσει κάτω κ κλαίω ζωγράφισες....ούτε η παλάμη δεν θα αντέξει θα τους μπλοκάρει....![]()
Δεν έχω εκφραστεί άσχημα με ανθρώπους που μου έχουν μιλήσει πολύ άσχημα και όχι σε γραπτό λόγο αλλά πρόσωπο με πρόσωποΠραγματικά πρέπει να είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω να αντιδράς τόσο έντονα και αυστηρά.
Αλλη μια φορά είχες αντιδράσει με ένα "παρακαλώ πολύ να αποχωρήσεις απο το νήμα".
ήσουνα κάθετη και επιθετική , πρέπει να βγήκες απο τα ρούχα σου.
Και δεν χρησιμοποίησες ΄ούτε μια "κακή" λέξη.... . Με σταθερή και κάθετη άποψη, έδωσες την μάχη σου

Εμένα η γιαγιά μου έλεγε, βλέπεις φαγητό, κάθεσαι και τρώς, βλέπεις ξύλο φεύγεις!!! Τέλος!!Δεν έχω εκφραστεί άσχημα με ανθρώπους που μου έχουν μιλήσει πολύ άσχημα και όχι σε γραπτό λόγο αλλά πρόσωπο με πρόσωπο
Έχω κρατήσει την ψυχραιμία μου !
Πρέπει να εξηγούμε με επιχειρήματα και όχι με ΒΡΙΣΙΕΣ 》
Είμαι οδηγός πολλά χρόνια
μια φορά σε ένα φανάρι κάποιος με εβρισε πολυ άσχημα ισως και να έφταιγα !
Αι στο διάβολο ρε μαλακισμενη μου λέει εισαι ήλίθια .....χαχαχαχαχα
Και απαντώ :
Συγνώμη έχετε δίκιο φταίω
και μετά μου λέει
Αντε ρε κοπέλα μου δεν πειράζει!
Τι θα κέρδιζα αν του απαντούσα άσχημα ??
ΤΙΠΟΤΑ !
θα χαλούσε και η δική μου μέρα και η δική του !
Η γιαγιά μού έλεγε :
του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ......![]()