georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.722
- Πόντοι
- 1.336
Καλή χρονιά Ελεναρα
Το 2026 θα ήθελα πολύ να σε συναντήσω μωρό μου
και γιατί περίμενες τόσο πολύ χαρά μου ??Καλή χρονιά Ελεναρα
Οι λόγοι είναι πολλοί που επιλέγω το ΠΡΙΒΕ !Καλή χρονιά γυναικάρα μου!!!
Υγεία και ευτυχία εύχομαι!!!
Υ.Γ. Τα καλύτερα ραντεβού με την Έλενα τα έχω περάσει στο πριβέ εκεί νιώθει σαν παίζει εντός έδρας
Δεν είμαι από Αθήνα για αυτό γυναικάρα μου. Κατεβαίνω αραιά και που.και γιατί περίμενες τόσο πολύ χαρά μου ??
καλή χρονιά !
Εντάξει καρδούλα μου πλάκα σου έκανα !Δεν είμαι από Αθήνα για αυτό γυναικάρα μου. Κατεβαίνω αραιά και που.

καλη χρονιααα.να πουμε και επισημοσ σημεραΚαλή χρονιά !
Οι επιθυμιές σου να γίνουν πραγματικότητα !
Με μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε !
Σε ευχαριστώ πολύ![]()

Καλη χρονιά ελενα με υγεια!!!Οι λόγοι είναι πολλοί που επιλέγω το ΠΡΙΒΕ !
Σίγουρα νιώθω πιο οικεία και είμαι πιο χαλαρή !
. (πλάκα κανω ξερω απο οταν ήρθες ήσουν στο συγκεκριμένο)Σε ευχαριστώ ψυχή μου !Καλη χρονιά ελενα με υγεια!!!
Να προσέχεις εκει στο πριβε μην σου κάνουν καμιά ανήθικη πρόταση. (πλάκα κανω ξερω απο οταν ήρθες ήσουν στο συγκεκριμένο)

Το πιο σωστό που άκουσα με τον νέο χρόνο!Δεν πάω εκεί που με πάνε πάω πλέον εκεί που με σέβονται !
Σε ευχαριστώ ΜΠΙΛ !Το πιο σωστό που άκουσα με τον νέο χρόνο!
Καλη Χρονιά Έλενα μου!
Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει οτι θα σε κάνει ευτυχισμένη!

παρα πολυ σωστα!ΥΓ....έτσι είμαι εγώ στις αποφάσεις μου !
Επιλέγω πλέον ΕΜΕΝΑ !
Οσο εγωιστικό και αν ακούγεται αυτό !
Για να δώσεις αγάπη πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου !παρα πολυ σωστα!
Πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να είσαι εσύ καλα,ετσι ώστε να μπορείς να δινεις αγάπη στους ανθρώπους που ειναι κοντά σου!
καθολου εγωιστικο.απολυτωσ λογικο και συναμα σωστο και δικαιο.τα ζωα που δεν σεβωντε μπενουν στην θεση τουσ περνοντασ την απαντυση που τουσ αξιζειΣε ευχαριστώ ΜΠΙΛ !
Να είσαι πάντα χαρούμενος σου εύχομαι !
ΥΓ....έτσι είμαι εγώ στις αποφάσεις μου !
Επιλέγω πλέον ΕΜΕΝΑ !
Οσο εγωιστικό και αν ακούγεται αυτό !
![]()

Σε σέβονται και σε υπολογίζουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπως έχω διαπιστώσει.Σε ευχαριστώ ψυχή μου !
Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς !
Απλά με τον καινούριο χρόνο αποφάσισα να κάνω κάποιες αλλαγές !
Δεν πάω εκεί που με πάνε πάω πλέον εκεί που με σέβονται !
![]()
Χρονια πολλα και καλη χρονια.Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά !
Απο το σου κου θα αρχίσω πάλι τα ραντεβού μου !
Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις ευχές !
Το τελευταιο διάστημα από δική μου επιλογή δεν κάνω πρωινά ραντεβού !
《 έχω κάνει και κάποιες εξαιρέσεις 》!
Προτιμώ το χοτέλ ΠΡΙΒΕ !
Για τους δικούς μου λόγους που θα μου επιτρέψετε να μην τους αναφέρω !
Καλή συνέχεια![]()

και στο Μπιλ μου φερόντουσαν ευγενικά !Σε σέβονται και σε υπολογίζουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, όπως έχω διαπιστώσει.

Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό σε όλο τον κόσμο , απόλυτα σεβαστή η επιθυμία σου αν όμως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για την συγκεκριμένη ώρα που θα έχει κλειστεί ένα ραντεβού μαζί σου δεν πρέπει να κοιτάμε και για εναλλακτικές ;και στο Μπιλ μου φερόντουσαν ευγενικά !
Δεν έχω παράπονο !
οι λόγοι είναι προσωπικοί που δεν θέλω να ξαναπάω στο συγκεκριμένο χοτέλ !
και η αποφασή μου είναι οριστική !
την καλημέρα μου ...![]()
Έχεις δίκιο σε αυτό που λεςΚαλημέρα και καλή χρονιά με υγεία και κάθε καλό σε όλο τον κόσμο , απόλυτα σεβαστή η επιθυμία σου αν όμως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για την συγκεκριμένη ώρα που θα έχει κλειστεί ένα ραντεβού μαζί σου δεν πρέπει να κοιτάμε και για εναλλακτικές ;
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και πάντως θα φροντίσω τα ραντεβού να τα κλείνω στο Prive που και εμένα με εξυπηρετεί , επειδή δεν έχω Viber δεν θα υπάρχει πρόβλημα να επικοινωνώ μαζί σου ; φιλιά.Έχεις δίκιο σε αυτό που λες
Στην αναγκη αν έχει κλειστεί ραντεβόυ και δεν υπάρχει διαθέσιμότητα στο ΠΡΙΒΕ ΘΑ ΠΆΩ ΣΤΟ ΜΠΙΛ !
Δεν έχω στήσει ποτέ ραντεβού μου !
Είμαι πάντα τυπική και συννεπής !