DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 206
- Πόντοι
- 36
Καλησπέρα η φωτογραφία στο προφίλ του Viber είναι από το Bill μήπως ; καλή χρονιά.
Καλησπέρα !Καλησπέρα η φωτογραφία στο προφίλ του Viber είναι από το Bill μήπως ; καλή χρονιά.
καλη χρονια υπεροχη ελενα!
καλή χρονιά ματάκια μου !καλη χρονια υπεροχη ελενα!

Καλησπέρα !
ΟΧι είναι από το χοτέλ ΠΡΙΒΕ που είναι και η αδυναμία μου !
καλή χρονιά !
Έχεις δίκιο το prive είναι, εσύ μόνο στο prive πας ; bill , priamo όχι ;Καλησπέρα !
ΟΧι είναι από το χοτέλ ΠΡΙΒΕ που είναι και η αδυναμία μου !
καλή χρονιά !
ευτυχισμενο το νεο ετοσ αρχηγε μου.καλη χρονια με υγεια.Ν ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ τόσο στην νηματοθέτρια όσο και στην υπόλοιπη παρέα!!!
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!
Πάω και bill αναγκαστικά !Έχεις δίκιο το prive είναι, εσύ μόνο στο prive πας ; bill , priamo όχι ;
Καλή χρονιά !Χρόνια Πολλά με Υγεία @Ελενα110 σε εσένα και σε όλους τούς θαμώνες τού νήματος. Εύχομαι το 2026 εκτός από τα προφανή και αυτονόητα (υγεία,ευτυχία,λεφτά κλπ) να μου φέρει και μια συνάντηση με την οικοδέσποινα.

Καλή χρόνια κυρία μου, υγεία, ευτυχία και να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς, με όμορφες στιγμές και λιγότερα προβλήματα!!Καλή χρονιά !
Οι επιθυμιές σου να γίνουν πραγματικότητα !
Με μεγάλη μου χαρά να συναντηθούμε !
Σε ευχαριστώ πολύ![]()

Με το καλό η νέα αγωνιστική περίοδος, να περνάτε όπως εσείς και οι συναγωνιστες γουστάρετε!!Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά !
Απο το σου κου θα αρχίσω πάλι τα ραντεβού μου !
Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις ευχές !
Το τελευταιο διάστημα από δική μου επιλογή δεν κάνω πρωινά ραντεβού !
《 έχω κάνει και κάποιες εξαιρέσεις 》!
Προτιμώ το χοτέλ ΠΡΙΒΕ !
Για τους δικούς μου λόγους που θα μου επιτρέψετε να μην τους αναφέρω !
Καλή συνέχεια![]()

Σε ευχαριστώ ψυχή μου !Με το καλό η νέα αγωνιστική περίοδος, να περνάτε όπως εσείς και οι συναγωνιστες γουστάρετε!!![]()

Kαλη Χρονια Ελεναρα μιλφαρα, και εγω στο πριβε εχουμε βρεθει. Ποτε μπορειs για ραντεβου ?Σε ευχαριστώ ψυχή μου !
Να περνάμε όμορφα![]()
Οτι κάνεις , καλά το κάνεις.Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά !
Απο το σου κου θα αρχίσω πάλι τα ραντεβού μου !
Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις ευχές !
Το τελευταιο διάστημα από δική μου επιλογή δεν κάνω πρωινά ραντεβού !
《 έχω κάνει και κάποιες εξαιρέσεις 》!
Προτιμώ το χοτέλ ΠΡΙΒΕ !
Για τους δικούς μου λόγους που θα μου επιτρέψετε να μην τους αναφέρω !
Καλή συνέχεια![]()