Διαγραμμένο μέλος 49167
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 50.709
- Πόντοι
- 24.385
Μην πειράζετε το κορίτσι.
Μην πειράζετε το κορίτσι.
Κουκλιτσα μου ομορφη..!!

Καλησπέρα αγάπη και χρόνια πολλά !Μην πειράζετε το κορίτσι.

Χρόνια πολλά ψυχή μου !Κουκλιτσα μου ομορφη..!!
Σου ευχομαι καλα Χριστουγεννα, να εισαι παντα υγιης και ευτυχισμενη..![]()

Και με μποτάκια. Super sexy..........Τώρα είμαι ντυμένη λες και θα παω στα χιόνια !
Κασκόλ γάντια σκουφάκι
φόρμες....
Πόσο σέξυ να είναι ??
Ελενίτσα μου καλά Χριστούγγενα με υγεία πολλές χαρές και πολύ αγάπη.!!!!Χρόνια πολλά ψυχή μου !
τα φιλιά μου![]()
Λατρεία μου εσύ !Ελενίτσα μου καλά Χριστούγγενα με υγεία πολλές χαρές και πολύ αγάπη.!!!!

χρόνια πολλά με υγεία !Χρονια Πολλα !!! Αυριο με το καλο σε ολους !!
(ειχα πει θα τα πουμε με τα χιονια χαχαχ)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑ !Ελενα Χρονια Πολλα με Υγεια!!! καλα Χριστουγεννα!!!

Τύφλα να έχουν οι τραγουδιστές!!!! Όλα μαύρα να φανταστώ??? Από μέσα εννοώ...απ έξω φαίνεται! Και κοντράστ ασημί τακούνια!!!! Να σε είχα δίπλα μου να σε κυκλοφορίσω.
Και όμως η φωτό αδικεί πολύ το φόρεμα !Τύφλα να έχουν οι τραγουδιστές!!!! Όλα μαύρα να φανταστώ??? Από μέσα εννοώ...απ έξω φαίνεται! Και κοντράστ ασημί τακούνια!!!! Να σε είχα δίπλα μου να σε κυκλοφορίσω.
Κοριτσάρα δυστυχώς φαίνεται μαύρο. Το καφέ είναι όμως καλύτερο γιατί σου πάνε πολύ τα γήινα χρώματα!Και όμως η φωτό αδικεί πολύ το φόρεμα !
Είναι πολύ πιο εντυπωσιακό !
Χρώμα καφέ όχι μαύρο !
![]()
Το ξέρω καρδιά μου ότι φαίνεται μαυρο !Κοριτσάρα δυστυχώς φαίνεται μαύρο. Το καφέ είναι όμως καλύτερο γιατί σου πάνε πολύ τα γήινα χρώματα!
Εντυπωσιακότατη. Δεν ξέρω που θα πας, αλλά σίγουρα θα ξεχωρίσεις, και χωρίς ποτό!!!!!!!!!!!