Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41.535
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.....ξερω ή θα ξερω

καλημέρα δάσκαλε της καρδιάς μου !Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.....ξερω ή θα ξερω
![]()

καλημερα δασκαλε.επησεισ.με υγεια.αλλα εγω τουλαχιστον δεν εγραψα κατι νομιζω,αλλα τελοσ παντον.Καλημερα. @πολυζωης και @Πέτροςαλανι θα παρακαλουσα πολυ ειτε να το σταματησετε ειτε φτιαξτε νημα δικο σας με ονομασια που θελετε εσεις και συνεχιστε το μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Σας ευχαριστω πολυ.
Σας ευχομαι καλες γιορτες με υγεια...και ευτυχια.
δε νομιζω χωρισ λογο.Μην το το λες , γιατι εχει μπλοκαρει καποιους και δεν υπηρχε λογος !!! Περασε καιρος και μετα το καταλαβε .Δεν παει να πει οτι δεν ειναι αξιολατρευτη . Φιλια Ελενα μου !!!!
Εσύ αγγελέ μου !καλημερα δασκαλε.επησεισ.με υγεια.αλλα εγω τουλαχιστον δεν εγραψα κατι νομιζω,αλλα τελοσ παντον.

και την δικη μου εννοειται,και να μου εισαι παντα καλαΕσύ αγγελέ μου !
Είσαι ένα αγόρι τόσο γλυκό και ειλικρηνής !
Το ξέρω ότι δεν προκαλείς !
Είσαι μία ευχάριστη παρουσία στην παρέα μας !
Την αγάπη μου![]()

......ναι ξυπνάω κάθε πρωί και αντι να πιω καφεδάκι μπλοκάρω καμιά 10 αριά να περάσει η ώρα μου !δε νομιζω χωρισ λογο.
εννοειται.και τον καταλαβαινω πολυ καλα το λογο.η αθλια συμπερηφορα τουσ ειναι.......ναι ξυπνάω κάθε πρωί και αντι να πιω καφεδάκι μπλοκάρω καμιά 10 αριά να περάσει η ώρα μου !
Προφανώς και θα υπάρχει λόγος !
εννοειται.και τον καταλαβαινω πολυ καλα το λογο.η αθλια συμπερηφορα τουσ ειναι.......ναι ξυπνάω κάθε πρωί και αντι να πιω καφεδάκι μπλοκάρω καμιά 10 αριά να περάσει η ώρα μου !
Προφανώς και θα υπάρχει λόγος !

Χρόνια πολλά με υγεία !Καλημέρα κυρία Έλενα!! Χρόνια πολλά!! Ευτυχισμένα Χριστούγεννα, με υγεία!! Δεν θα μας δώσετε λίγο καινούριο υλικό...για δουλειά στο σπίτι??
στην βόλτα μου!Κι αυτό κερδίζει!! Είναι πολύ σέξυ και οι πιο ντυμένες σου φωτογραφίες!!Χρόνια πολλά με υγεία !
Με έκανες και γέλασα !
Ρε αγάπη μου παραμονή χριστουγέννων δεν έχω υλικό ......χαχαχαχαχα!
Θα κάνετε υπομονή για μετά τις γιορτές !
Τώρα το μόνο υλικό που έχω είναι οιστην βόλτα μου!
Τώρα είμαι ντυμένη λες και θα παω στα χιόνια !Κι αυτό κερδίζει!! Είναι πολύ σέξυ και οι πιο ντυμένες σου φωτογραφίες!!

Εσυ μωρο μου εισαι σεξυ ακόμα και με ράσσο!Τώρα είμαι ντυμένη λες και θα παω στα χιόνια !
Κασκόλ γάντια σκουφάκι
φόρμες....
Πόσο σέξυ να είναι ??